Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vilsonam divi vārti un divas piespēles, Ovečkinam 1+3 "Capitals" uzvarā

Vilsonam divi vārti un divas piespēles, Ovečkinam 1+3 "Capitals" uzvarā
Aleksandrs Ovečkins
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā norisinājās četras spēles. Ar kārtējo vārtu guvumu atzīmējās Aleksandrs Ovečkins, bet „Capitals” pārliecinoši pārspēja „Blackhawks” – 6:2

Toronto „Maple Leafs” pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Kalgari „Flames” - 2:1. Pirmā perioda vidū rezultātu atklāja Maiks Džiordano, ar metienu no zilās līnijas iemetot ripu vārtos – 0:1. Šī bija pirmā un pēdējā reize spēles laikā, kad tika pārspēts Toronto vārtsargs Frederiks Andersens, atlikušajā laikā vārtu vīrs atvairīja 47 metienus. Otras trešdaļas beigās Morgana Railija metiens ielidoja Kalgari vārtos pēc rikošeta no sava spēlētāja – 1:1. Rezultāts vairs nemainījās, uzvarētāju noskaidroja pēcspēles metienu sērijā, kur savus mēģinājums izmantoja Ostons Metjūzs un Viljam Nīlanders.

Vašingtonas „Capitals” ar 6:2 pārspēja Čikāgas „Blackhawks”, sagādājot tai piekto zaudējumu pēc kārtas. Jau pirmajā trešdaļā komandai no ASV galvaspilsētas piederēja pārsvars, kas izpaudās arī rezultātā – 3:1, vienus no vārtiem gūstot Aleksandram Ovečkinam, kuram tie bija jau 21. sezonā. Otrajā periodā Brets Konolijs panāca 4:1, bet noslēdzošajās minūtēs „Capitals” pārsvars sasniedza četrus vārtus – 6:2. Tomam Vilsonam 2+2, uzbrucējs Niklass Bekstrjoms guva savus pirmos vārtus 22 spēļu laikā un tikai ceturtos šosezon, ka arī divas reizes piespēlēja, savukārt Ovečkinam ne tikai vārti, bet arī trīs piespēles.

Citos mačos „Flyers” ar 4:2 uzvarēja „Oilers”, bet Otavas „Senators” neatrada argumentus pret Anahaimas „Ducks” – 0:3.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 8. decembri ar deviņām spēlēm

NHL spēles, 7. decembris

SpēleRezultāts
Flames – Maple Leafs1:2 PM
Blackhawks – Capitals2:6
Flyers – Oilers4:2
Senators – Ducks0:3

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2017-12-07 11:15, pirms 6 gadiem
Pirms sezonas daudzi runāja ap Ovi, ka vecums un nebūs vairs tas līmenis. labākie gadi aiz muguras un jāmeklē cita komanda, jo Capitals dēļ viņa play-off netiek tālāk par Penguins.
es uzskatu, ka tieši ar viņa palīdzību Capitals tiek līdz play-off un kā sezonas uzvarētaji.

     [+] [-]

, 2017-12-07 21:36, pirms 6 gadiem
Okjeens rakstīja: Pirms sezonas daudzi runāja ap Ovi, ka vecums un nebūs vairs tas līmenis. labākie gadi aiz muguras un jāmeklē cita komanda, jo Capitals dēļ viņa play-off netiek tālāk par Penguins.
es uzskatu, ka tieši ar viņa palīdzību Capitals tiek līdz play-off un kā sezonas uzvarētaji.
Es varu pateikt, kapēc Capitals neiet, Vārtsargu līnija ir jāmaina, aizsardzība play-offos taisa robus, tapēc neiet, ja Ovi grib izcīnīt stenliju, viņam ir jāmaina klubs.