Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

NHL sezona sākas: "melnie vanagi" – notriekti?

NHL sezona sākas: "melnie vanagi" – notriekti?
Patriks Keins un Stenlija kauss
Foto: AP/Scanpix

Šodien Eiropas hokeja laukumos sākas Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona. Pašreizējie čempioni Čikāgas "Blackhawks" pašlaik neizskatās pēc spēka, kas varētu atkārtot iepriekš iespēto, tāpēc konkurenti "asina nažus" jo cītīgāk. Paskatīsimies ko katra komanda ir sagatavojusi pa starpsezonu un kā to izredzes izskatās pirms sezonas.

Rietumos gaidāma "varas maiņa"

Mežonīgie Rietumi - lai arī šis apzīmējums savulaik tika dots ne hokejam, tas ir aktuāls arī mūsdienu NHL sakarā. Proti, vienā sezonā komanda var būt labākā savā konferencē un spēlēt par Stenlija kausu, nākamajā – cīnīties par tikšanu izslēgšanas spēlēs. Pagājušsezon ko tādu piedzīvoja Detroitas "Red Wings", šogad, ļoti iespējams, tādu pašu ceļu nāksies iziet Čikāgas "Balckhawks". Tāpat Sanhosē "Sharks" pēdējos gados bez izņēmuma ir pierādījusi, ka "labi uzvārdi" un teicama spēle regulārajā sezonā Rietumos neko negarantē, jo, jāatkārtojas tie ir MEŽONĪGIE RIETUMI. Taču uzreiz jāsaka, ka vairākas (īstenībā - vairākums) 2010./2011. gada sezonu Rietumu krasta komandas sagaida tādā kā "pusizjauktā" veidolā, jo deklarējušas, ka "sāks spēlēt" pēc gada vai diviem, t.i., pašlaik no šīm komandām augsti rezultāti netiek prasīti.

Austrumos – "atriebības stunda"

Austrumu konferencē pēc 2009./2010. gada sezonas gandrīz pusei komandu ir parādījušies savstarpējie rēķini, kuru risināšana tika atlikta uz nākamo sezonu. Te var pieminēt gan "Capitals" un "Penguins" cīņu ar Monreālas "Canadiens", gan "Devils" priekšlaicīgā izstāšanās no cīņas par Stenlija kausu, gan arī Ņujorkas "Rangers", kas tikai pēdējā dienā, pēc fantastiskām neveiksmēm, neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Jāpiezīmē, ka pretēji Rietumu konferencei, Austrumos ir novērojama pretēja tendence – ir komandas, kas ir gatavas spēlēt par uzvarām uzreiz un ir komandas, kas vēl atrodas dziļā pārbūves procesā, tāpēc "noslāņošanās" ir visai uzskatāmi redzama.

30 teikumi par 30 komandām

Rietumu Konference

Anaheimas "Ducks"
Gaidāmajā sezonā Anaheimas klubam visu izšķirs aizsargi, t.i., tas kā un cik ātri "pīles" spēs atkopties no kādreiz iespaidīgās aizsardzības līnijas pēdējā "torņa", Skota Nīdermaijera, aiziešanas, arī noteiks sezonas toni.

Kalgari "Flames"
"Liesmām" iepriekšējā sezonā bija pamatīgas problēmas ar uzbrukumu, tāpēc vasarā komandā tika "atgriezti" Alekss Tangejs un Olli Jokinens, kuriem ir jāmēģina "atvieglot dzīve" gan Džeromam Iginlam un Co, gan aizsardzības korpusam ar Miku Kiprusofu priekšgalā.

Kolumbusas "Blue Jackets"
Šajā sezonā Kolumbusas komandai no puišeļiem ir jākļūst par īstiem vīriem, jānotic tam, ka viņi var spēlēt ne sliktāk kā viņu konkurenti, jo pirms gada bija skaidri redzams, ka komandai trūkst psiholoģiskās sagatavotības.

Čikāgas "Blackhawks"
"Blackhawks" šī būs ļoti grūta sezona, jo viņiem, ka Stenlija kausa ieguvējiem, tiks pievērsta īpaša uzmanība, taču komanda vairs nav tā, par kuru var teikt, ka viņi reāli cīnīsies par kausu, tāpēc būs labi, ja "vanagi" nesalūzīs zem šī atbildības sloga.

Kolorado "Avalanche"
Pagājušsezon Kolorado komanda bija galvenā pārsteigumu autore, jo rudenī viņus neviens neņēma nopietni, bet vēlāk jau bija par vēlu, taču šosezon viss ir pilnīgi pretēji – jaunajiem "lavīnu" talantiem ir jāpierāda, ka viņi ir ievērojams spēks NHL, bet Kreigam Andersonam jāatspēko runas par savu neatbilstību pirmā vārtsarga postenim.

Dalasas "Stars"
Šosezon Dalasai ir jādara tas darbs, ko viņi nevēlējās darīt pirms gada, proti, jāatjaunina sastāvs, tāpēc gaidīt no "zvaigznēm" superstāru spēli nav nekāda pamata, taču arī norakstīt viņus nevar, jo atsevišķu individuāli spēcīgu hokejistu (Breds Ričardss, Stefans Robidā, Brendans Morovs) sniegums un/vai jauno "izšaušana" viņus var "noturēt virs ūdens", t.i., izslēgšanas spēļu līnijas.

Detroitas "Red Wings"
Pēdējo triju sezonu divkārtējā Stenlija kausa fināliste "Red Wings" iepriekšējo sezonu beidza pāragri, taču tas viņiem nelika mainīt kursu un strauji pārkārtot savu sistēmu, vēl vairāk, viņi, starpsezonā, turpināja pašu ieturēto līniju un pastiprinājās ar veterāniem (ieskaitot Maiku Modano), tāpēc vienīgais ko var novēlēt "spārniem" – veselību, jo tad arī panākumi neizpaliks.

Edmontonas "Oilers"
Kā Ziemeļamerikā jau smejas, tad vienīgais, ko šajā starpsezonā "Oilers" nav izmainījuši, tad tas ir nosaukumus un tālu no patiesības šī tēze nav, jo komanda ir tikusi pie vairākiem jaunajiem talantiem, kuriem, tiesa, vēl ir jāiespēlējas, taču nākotne, atšķirībā no tagadnes, Edmontonā izskatās daudz cerīgāk nekā pirms gada.

Losandželosas "Kings"
Kalifornijas hokeja "sitamais puika" pagājušsezon parādīja, ka pāris sezonas, kas pavadītas "muskuļu audzēšanā" ir devušas rezultātu, taču, lai attaisnotu savas komandas nosaukumu vēl ir tāls ceļš ejams, bet tas jau noteikti ir tuvāks un vieglāks, jo jaunatne, kas pirms pāris gadiem tika izvēlēta draftos jau ir kļuvusi daudz konkurētspējīgāka.

Minesotas "Wild"
Minesotai, kas visu laiku bija zināma, kā lieliska aizsardzības komanda, pagājušsezon neizdevās nekas no ilgu gadu izstrādātās sistēmas, tāpēc šovasar tika veikti dažādi pārkārtojumi, taču vai šie pārkārtojumi dos uzlabojumu, vai būs tikai "seju maiņa", vēl ir nopietni diskutējams jautājums.

Nešvilas "Predators"
"Predators" ir neslikta komanda ar normāliem čaļiem sastāvā (regulāri tiek izslēgšanas spēlēs), taču komandas pastāvēšanas laikā viņiem ir bijusi vien problēma, viņi izšķirošajās spēlēs tā arī nespēj nevienu sakapāt (tālāk par pirmo kārtu tā arī nav tikuši), tāpēc arī tā ir kļuvusi par komandu bez sejas, kas rosina zināmas pārdomas.

Fīniksas "Coyotes"
Vakar "Arēnā Rīga" redzētie koijoti pagājušsezon bija lieliski pateicoties aizsardzības darbībām, bet šovasar viņi ir mēģinājuši pastiprināt arī uzbrukumu, taču tā kā, galvenajos vilcienos komandas sastāvs ir tāds pats, nav pamata domāt, ka rezultāts būs krasi sliktāks.

Sanhosē "Sharks"
Par "haizivīm" pēdējos gados, uzsākot sezonu, vienmēr var teikt vienu un to pašu (no "tagad vai nekad" sērijas), taču šovasar arī ir veiktas pietiekoši lielas izmaiņas, lai varētu cerēt uz izmaiņām arī spēlē, t.i., pēc Jevgeņija Nabokova samainīšanas ar Anti Niemi, "Sharks", viennozīmīgi, būs kļuvusi par savādāku komandu.

Sentluisas "Blues"
Jaroslava Halaka nolīgšana priekš Sentluisas komandas bija viens no galvenajiem faktoriem, lai gaidāmajā sezonā viņi no "mūžīgi perspektīvajiem" kļūtu par nopietniem spēlētājiem Rietumos, taču komandas vadības vēlme turpināt pārbūvēt komandu to varētu arī bremzēt.

Vankūveras "Canucks"
"Canucks" komandai ir viss, kas nepieciešams, lai izcīnītu kausu – gan labs un daudzpusīgs uzbrukums, gan sīksta aizsardzības līnija, gan līgas elites līmeņa vārtsargs, taču saliekot to visu kopā, sistēma vēl neveidojas, tāpēc šosezon komandai ir vairāk jāstrādā pie kopējās "ķīmijas".

Austrumu Konference

Atlantas "Thrashers"
Atlantas komanda pagājušajā sezonā šķīrās no Iļjas Kovaļčuka, taču šajā vasarā mēģināja to kompensēt ar četriem Stenlija kausa ieguvējiem (Dastinu Bafglinu, Endrjū Ladu, Benu Īdžeru un Brentu Sopelu), kā arī nolīga vēl dažus brīvos aģentus (galvenais – Kriss Meisons), kas, jādomā, dos savu ieguldījumu komandas snieguma uzlabošanā, taču runāt par lielām uzvarām vēl ir pāragri.

Bostonas "Bruins"
Bostona mēģina sabalansēt savu sastāvu no izteiktas aizsardzības komandas uz komandu kas spēlē ātros pretuzbrukumos, tāpēc Tailers Seguins un Neitens Hortons komandai noderēs visnotaļ, taču Marka Savāra veselības stāvoklis var ieviest korekcijas komandas plānos, tāpēc, domājams, Bostona turpinās savu aizsardzības stratēģiju, kas balstīsies uz lielisku vārtsargu spēli.

Bufalo "Sabres"
Bufalo starpsezonā zaudēja Toni Lidmanu un Henriku Talinderu, kurus mēģinās aizstāt Šeione Morisons un Džordans Leopolds, taču viņiem sastāvā paliek Tailers Meirss un Raiens Millers, kā arī visai neslikta uzbrukuma līnija, tāpēc ar "Sabres", tāpat kā ar bitēm, neko nevar zināt.

Karolīnas "Hurricanes"
Vēl viena komanda kas spēlēja pret KHL klubu, taču tas viņiem neko būtisku nemainīs, jo pašlaik vienība nav pat komandas pārbūves stadijā, bet pirmspārbūves procesā, taču Erikam Stālam un Kemam Vordam nevajadzētu "samazināt apgriezienus", kas arī varētu būt iemesli, kas ienestu Karolīnā kādu "saules stariņu".

Floridas "Panthers"
Florida un hokejs ir kaut kas nesavienojams, tāpēc "Panthers" un "playoffs" kombinācija arī ir ne mazāks retums, jo nav arī pamata domāt, ka šī tendence nebūs novērojama arī šosezon, vienīgi atsevišķu spēlētāju individuālais sniegums un baumas ap Tomaša Vokūna iespējamo komandu var būt tas, kas izraisīs interesanti par Floridas hokeja komandu.

Monreālas "Canadiens"
Monreāla ir visa pasaules hokeja sirds, tāpēc arī no komandas tiek prasīts sniegums, kas apmierinātu pasaulē labākos fanus, bet pēdējās sezonās tas nav rādīts, kā rezultātā arī "Canadiens" vienība mēģina veikt izmaiņas komandā, taču bieži vien – nesekmīgi, taču ja frankokanādiešiem izdosies vismaz pietuvoties pagājušās sezonas sasniegumiem, sezonu varēs uzskatīt par izdevušos.

Ņūdžersijas "Devils"
Ilgu laiku "Devils" bija Brodēra komanda, tagad tā ir Brodēra un Kovaļčuka (lai arī kā vasarā centās to apstrīdēt) komanda, taču nevajag aizmirst arī par pārējiem spēlētājiem, jo tieši no tā cik kvalitatīvu palīdzību viņi sniegs komandas līderiem, arī būs atkarīga "velnu" spēle.

Ņujorkas "Islanders"
"Islanders" ir līgas dīvainākā komanda, tāpēc spriežot par viņiem vienmēr vērā ir jāņem "faktors X" (komandas īpašnieks), taču lai vai kā, bet uz šo brīdi "salinieki" ir savākuši labu jauno spēlētāju brigādi, kura varētu izveidoties ne sliktāka kā savulaik izveidojās Pitsburgā.

Ņujorkas "Rangers"
Par ambīciju trūkumu "Rangers" nekad nav sūdzējušies, taču ar izpildījumu gan var rasties problēmas, sevišķi tagad, kad komandas galvenais uzbrukuma spēks ir divu traumatisku un nestabilu hokejistu (Mariana Gaborika un Aleksandra Frolova) rokās.

Otavas "Senators"
Otavas komandā pagājušsezon, bieži vien, spēlēja nevis labākie sistēmas hokejisti, bet veselākie, taču neskatoties uz to, vienība prata iekļūt izslēgšanas spēlēs, kas nozīmē, ka komandai ir potenciāls, taču tas ir jārealizē, bet bez optimālā sastāva to izdarīt būs grūti, ja ne pat neiespējami.

Filadelfijas "Flyers"
Pagājušās sezonas Stenlija kausa finālisti starpsezonā kardinālas izmaiņas neveica (tomēr Simons Gaņjē bija jāmaina prom), kas, dotajā gadījumā, visdrīzāk, ir labi, jo komanda ir saspēlējusies un izveidojusies par kaujasspējīgu kolektīvu, kuru "lauzt" būtu nevajadzīgi, taču tai pašā laikā atkārtot šī gada pavasara sniegumu viņiem būs ļoti, ļoti grūti.

Pitsburgas "Penguins"
Lai arī "pingvīniem" pirms sezonas prognozēja vismaz "titula aizstāvēšanas cīņu", Monreālas komanda domāja savādāk, tāpēc Krosbijs un kompānija sezonu beidza agrāk, taču tas nenozīmē, ka šosezon viņi ir svītrojami no galveno favorītu statusa, jāpagaida vien, kad komandā atgriezīsies Džordans Stāls.

Tampabejas "Lightning"
Tikuši pie jauna trenera un ģenerālmenedžera, kā arī visai neslikta papildinājuma sastāvā (pirmkārt, jau pieminētais Gaņjē) "zibeņi" ir gatavi izgaismot Tampas debesis, jautājums ir tikai tas – cik komandas starpsezonā būs iegādājušās zibens novedējus, jo ar izteiktiem līderiem, kas vienatnē varētu izvilkt spēlēs, "Bolts" ir pašvakāk.

Toronto "Maple Leafs"
Toronto lēnā garā un pavisam mierīgi turpina tās reformas un pārbūvi, ko veiksmīgi ir iesācis Braiens Burks – komanda spēlē, gūst vietēja mēroga panākumus, cieš tāda paša mēroga zaudējumus, taču virzās uz priekšu, precīzāk, uz augšu, no bedres, kurā vienība bija iedzīta pirms kāda laika.

Vašingtonas "Capitals"
Vašingtona ir komanda, kam ir MILZĪGS potenciāls, bet nav līdera, precīzāk, psiholoģiskā līdera, kurš VISU komandu varētu "pavilkt" izšķirīgajās spēlēs ne tikai ar personīgo piemēru, bet arī ar iedvesmu un, kaut vai, pāris asākiem izteicieniem, visos citos aspektos – nav pamata uztraukumam.

Trīs vīri cēlās kaujai – jeb mūsējie arī spēlēs

Tāpat nevar aizmirst arī Latvijas hokeja pienesumu NHL. Iespējams, dažiem liksies, ka šosezon trīs hokejisti NHL ir par maz, jo pretendenti bija seši, taču objektīvi skatoties tā tam, droši vien, arī ir jābūt.

Kārlis Skrastiņš, kā jau ne vienu reizi vien ir minēts, ir NHL pārbaudītā vērtība un Dalasas "Stars" vienībai, kura pašlaik pārbūvējas, šāds pieredzējis un labi pārbaudīts variants, turklāt par samērā zemu algu ir tieši tas kas vajadzīgs. Galvenais ir veselība. Raitis Ivanāns savu vārdu Ziemeļamerikā ir izsitis ar savām dūrēm un četru gadu laikā no nevienam neko neizsakoša AHL puiša kļuva par vienu no vadošajiem NHL večiem – "policistiem". Kalgari komanda to novērtēja un deva iespēju spēlēt vienā no agresīvākajām NHL komandām. Savukārt Oskars Bārtulis lieliski izmantoja iespēju, kas viņam tika dota pagājušsezon un šo čempionātu viņš jau sagaida jau ar garantijām, t.i., vienvirziena līgumu. Konkurence gan Filadelfijā ir paliela, taču spēles laiks Oskaram būs, galvenais – neiedzīvoties regulāros "mīnusos".

Artūram Kuldam šis rudens tika paredzēts visai spožs – vieta NHL komandā ja ne bija gandrīz kabatā, tad ļoti reāla gan, taču Atlantas "Thrashers" starpsezonā bija nolēmuši sastāvu papildināt ar pieredzējušākiem vīriem, kas vistiešākajā mērā "pabīdīja" Artūru tālāk no sastāv – uz AHL. Tiesa, jau tagad var paredzēt, ka visas sezonas garumā būs gan savainojumi, gan sastāva "pārbīdes", gan arī Dastins Bafglins visu laiku aizsardzībā nespēlēs. Tas dod pamatu optimismam.

Visbeidzot Kasparam Daugaviņam un Kristiānam Pelšam atrādīšanās savām NHL komandām beidzās tieši tā kā bija paredzēts – Pelšs no Edmontonas tika aizsūtīts uz junioru līgu ar pirmo vilcienu (kas arī bija tā plānots, jo uz nometni tika uzaicināti visi juniori), bet Kasparam Daugaviņam sezona būs jāuzsāk AHL, jo konkurence "Senators" rindās, Kaspara pozīcijā, ir visnotaļ iespaidīga. Līdz ar to pašlaik ir jāmēģina rādīt sava labākā spēle un jācenšas tikt pamanītam. Ar neordināro "bullīti" Daugaviņš jau kļuva par zvaigzni gan "youtube.com", gan iekļuva Ziemeļamerikas vadošo sporta ziņu programmā, tagad atliek to izdarīt ar ne mazāk fantastisku spēli.

Rakstā izmantotas AP/Scanpix fotogrāfijas

Vai sezonas gaitā uz NHL tiks izsaukts vēl kāds Latvijas hokejists?

  • 206

  • 52

  • 218

  • 19



, 2010-10-07 10:09, pirms 14 gadiem
Nu letiņi lai nākamgan Stenlija kauss ciemojas Rīgā
, 2010-10-07 10:17, pirms 14 gadiem
Labs un viegli lasams raksts!
Malacis Minin!
Runajot par temu, esmu parliecinats, ka Kulda tiks izsaukts uz lielo komandu un ari uzspeles...
Tapat, novelu Ivananam jau sezonas sakuma ne tikai labi izkauties, bet ari krat kadu rezultivitates punktu...
Vispar, veiksmi visiem latviesiem, kuri ir NHL vai pie pasam durvim...
, 2010-10-07 10:28, pirms 14 gadiem
Interesanti, kurš ņems Rišāru? Izskatās, ka Stemkoss ir labā formā arī tagad.

Tāpat vajadzētu būt interesantai cīņai par Kaldera trofeju. Par zināmu pārsteigumu, Skiners ir palicis Viesuļu sastāvā. Seguins labu iespaidu atstāja pārbaudes spēlēs, tas pats arī ar Holu.
, 2010-10-07 10:41, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Interesanti, kurš ņems Rišāru? Izskatās, ka Stemkoss ir labā formā arī tagad.

Tāpat vajadzētu būt interesantai cīņai par Kaldera trofeju. Par zināmu pārsteigumu, Skiners ir palicis Viesuļu sastāvā. Seguins labu iespaidu atstāja pārbaudes spēlēs, tas pats arī ar Holu.
Nevaru vien sagaidīt, kad beidzot sāksies hokejs...
, 2010-10-07 10:49, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Nevaru vien sagaidīt, kad beidzot sāksies hokejs...
Jā, beidzot tas brīdis ir klāt.
, 2010-10-07 10:57, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Jā, beidzot tas brīdis ir klāt.
cikos un kur rāda? ja reiz Eiropa tad vajadzētu būt normālā laikā, ne?
, 2010-10-07 11:21, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: cikos un kur rāda? ja reiz Eiropa tad vajadzētu būt normālā laikā, ne?
19:00 pa espn america
, 2010-10-07 11:52, pirms 14 gadiem
Līdz ar NHL sezonas sākšanos atgriezīsies arī sliktie ieradumi.
, 2010-10-07 12:04, pirms 14 gadiem
Šovakar 19.00 Karolīna - Minesota.
, 2010-10-07 12:21, pirms 14 gadiem
neeeeeeee.....melnie vanagi pilnigi noteikti nav notriekti...tas ka offsezonaa vinji atbrivojaas no vismaz 10 speletajiem tai skaitaa Niemi, Buflina, Verstiiga ka tavu maati!!! tas neko nemaina
, 2010-10-07 13:01, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Šovakar 19.00 Karolīna - Minesota.
šito var arī izlaist, jo nakts spēles (TOR-MTL, PIT-PHI) notekti piedāvās daudz labāku izklaidi. It sevišķi otrā; tesiņš jaunajā PIT arēnā solās būt ne pa jokam
, 2010-10-07 13:15, pirms 14 gadiem
Piekritīšu Berijam Melrouzam(ne tpc ka pagājušogad fantstiski trāpīja ar prognozēm) ka Vankūvera paņems kausu un finālā uzvarēs Vašingtonu dēļ aizsardzības.
, 2010-10-07 14:30, pirms 14 gadiem
black hawk down!
, 2010-10-07 15:15, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Šovakar 19.00 Karolīna - Minesota.
Jā ESPN varēs skatīties ka slielai daļai ir
, 2010-10-07 15:38, pirms 14 gadiem
Nu tad, lai tā būda rūc!
Slēpts komentārs: Bird
, 2010-10-07 17:21, pirms 14 gadiem
Labs raksts,paldies autoram
, 2010-10-07 17:31, pirms 14 gadiem
sirdī par Detroitu, bet prāts saka ka beidzot Vancuvera kautko iegūs Stenlijam līdzīgu, beidzot sākies negulētās hokeja naktis
, 2010-10-07 17:35, pirms 14 gadiem
Turpināšu just līdzi Flyeriem, Kings un Capitals!
Sāksies atkal negulētās naktis
, 2010-10-07 18:00, pirms 14 gadiem
flyer rakstīja: šito var arī izlaist, jo nakts spēles (TOR-MTL, PIT-PHI) notekti piedāvās daudz labāku izklaidi. It sevišķi otrā; tesiņš jaunajā PIT arēnā solās būt ne pa jokam
cikos būs un pa kuru rādīs?
Ja pa viasat hockey tad labi
, 2010-10-07 18:03, pirms 14 gadiem
Autors vairākas reizes piemin, kad čikāga nevilks šosezon un nebūs favorīti, bet nepasaka, kas tad tur īsti ir noticis, kas tad ir aizgājuši prom?!, kas tik strikti ietekmēs to rezultātu...

manuprāt vnk nebūs pāris 2 vijoles spēlētāji,,, bet pirmās vijoles, un galvenie vilcēji tak palika tur?? ne? hossa, toews, sharp, kane ..tad jau gan jau ierulles paly off
, 2010-10-07 18:09, pirms 14 gadiem
ļoti labs raksts
paldies
, 2010-10-07 18:24, pirms 14 gadiem
Pēc autora rakstītā šogad playoff tiks kādas 3 komandas tikai, visiem ir ļoti grūti.
, 2010-10-07 18:47, pirms 14 gadiem
Gari 30 teikumi.
Labi uzrakstīts.Ceru, ka vismaz Kulda parādīsies NHL. Neticu, ka arī Sens nebūs vajadzība izsaukt Kasparu.
Lai veicas mūsējiem!
, 2010-10-07 19:02, pirms 14 gadiem
P.Deddy rakstīja: Autors vairākas reizes piemin, kad čikāga nevilks šosezon un nebūs favorīti, bet nepasaka, kas tad tur īsti ir noticis, kas tad ir aizgājuši prom?!, kas tik strikti ietekmēs to rezultātu...

manuprāt vnk nebūs pāris 2 vijoles spēlētāji,,, bet pirmās vijoles, un galvenie vilcēji tak palika tur?? ne? hossa, toews, sharp, kane ..tad jau gan jau ierulles paly off
sportacentrs.com
, 2010-10-07 19:15, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: http://sportacentrs.com/hokejs/nhl/24072010-kur_jus_skriesiet_vanadzini
Plds!
Njaa paturēja vien galvenos līderus, bet palaida melno darba darītājus.

Vnk biju palaidis garām to, njaa komandas ķīmija tiks iedragāta, kamēr vēl iespēlēsies jaunais mehānisms..bet play off gan jau iesprauksies
, 2010-10-07 19:17, pirms 14 gadiem
Jo vairāk raksti saistīti ar NHL, jo labāk. Paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-07 19:46, pirms 14 gadiem
Penguins un Canucks fināls, kur Nucks uzvar ļoti aizraujošā sērijā ar 4-3. Mark my words
, 2010-10-07 20:30, pirms 14 gadiem
Kur lai uzspele fantasy hockey, jo sportingnews vairs nevaru atrast...???
, 2010-10-07 20:32, pirms 14 gadiem
Lielisks raksts, paldies! Beidzot sāksies lielais hokejs, es jau nevarēju sagaidīt!
, 2010-10-07 23:59, pirms 14 gadiem
flyer rakstīja: šito var arī izlaist, jo nakts spēles (TOR-MTL, PIT-PHI) notekti piedāvās daudz labāku izklaidi. It sevišķi otrā; tesiņš jaunajā PIT arēnā solās būt ne pa jokam
Pie kam interesanti, ka Flyers likshot vaartos jauno Bobrovski. Busheers esot shokaa Russian rookie Bobrovsky gets nod in Flyers'...
, 2010-10-08 01:55, pirms 14 gadiem
Go Tampa! Būtu vēl Ričards...
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.
Vašingtonas "Capitals" hokejisti pēc izšķirošas uzvaras Filadelfijā. Foto: Matt Slocum/AP/Scanpix
14

"Capitals" izmanto Tortorellas pēdējo salmiņu, sarūgtina izglābušos Detroitu un tiek play-off

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa turnīra pēdējā vagonā šosezon ielēca Vašingtonas "Capitals", kura izbraukumā ar 2:1 pieveica Filadelfijas "Flyers", neklātienes sacīkstē tikai papildrādītāja dēļ noturoties priekšā Detroitas "Red Wings".