Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Bebkoks: ""Maple Leafs" atgūs sev pienākošās pozīcijas NHL"

Bebkoks: ""Maple Leafs" atgūs sev pienākošās pozīcijas NHL"
Maiks Bebkoks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

NHL komandas Toronto "Maple Leafs" jaunais galvenais treneris Maiks Bebkoks atzīst, ka pamest Detroitas "Red Wings" komandu pēc desmit veiksmīgām sezonām bijis biedējoši, tomēr viņš ir saviļņots par izaicinājumu strādāt ar Toronto komandu, kas pērn Austrumu konferencē palika pirmspēdējā, 15. vietā.

"Kaut kas jauns vienmēr nozīmē kaut ko aizraujošu," norāda Bebkoks. "Tas pamatīgi biedē, teikšu godīgi. Taču tas liek saņemties un atbildēt izaicinājumam."

Maija beigās Bebkoks piekrita līgumam ar "Maple Leafs" uz astoņām sezonām par 50 miljoniem ASV dolāru. Desmit sezonās ar "Red Wings" komanda viņa vadībā allaž iekļuva izslēgšanas spēlēs, 2008. gadā izcīnīja Stenlija kausu, bet gadu vēlāk zaudēja finālā septiņu spēļu sērijā. Ar 458 uzvarām Bebkoks ir visu laiku uzvarām bagātākais Detroitas kluba treneris.

Jūlija beigās "Maple Leafs" prezidents Brendens Šenehens par ģenerālmenedžeri nolīga Lū Lamorello, kā arī veica citas kadru izmaiņas kluba vadībā. Tāpat jūlija sākumā uz Pitsburgas "Penguins" tika aizmainīts pēdējo sezonu komandas uzbrukuma līderis Fils Kesels.

"Kad esmu pieņēmis darba piedāvājumu no "Maple Leafs", pagātnes sasniegumiem vairs nav nozīmes," uzsver treneris. "Tam bija nozīme, lai es dabūtu šo darbu, taču tagad tam vairs nav nozīmes. Tagad nozīme ir tikai tam, ko mēs spēsim paveikt, sākot no šī brīža. Tā ir mana atbildība. Lamorello atbildība. Šenehena atbildība. Šie cilvēki būs atbildīgi par rezultātu. Tagad ir jārīkojas tā, lai pēc tam mēs visi varētu justies lepni."

Bebkoks norāda, ka Toronto komandas pārbūves process ir milzīgs izaicinājums, tomēr viņš tam jūtas pilnībā gatavs. "Mēs esam Oriģinālā sešinieka komanda, kas šobrīd nenotur sev pienākošās pozīcijas NHL. Bet mēs to izdarīsim."

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2015-09-07 10:31, pirms 9 gadiem
Lai izdodas, jo par ko priecāties šīs komandas faniem šajā gadsimtā nav bijis diez ko daudz un, zinot to fanu bāzi un tās fanàtismu, gandrīz vai tā kā žēl viņus sametas.. bet tikai gandrīz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-07 11:06, pirms 9 gadiem
Man patīk šis komentārs par Maple Leafs
Toronto aka Maple "Theres always next year" Leaf
, 2015-09-07 12:08, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Atgūs, atgūs...
a ko viņam citu teikt? katrā ziņā būs interesanti pavērot, ko viņš saspēs ar to katastrofu no komandas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-07 14:30, pirms 9 gadiem
Kadri un Van Riemsdyk būs jāvelk komanda aiz ausīm, lai nepaliktu pēdējiem, protams, Bernier un Reimeram arī būs jāstāv godam.
Redzēs, ko aizsardzībā iespēs jaunie Marincin un Reilly, pluss vēl ļoti perspektīvs izskatās jaunais zviedru uzbrucējs Williams Nylanders, kurš, iespējams, sezonu sāks AHL.
Domājams, ka komanda cīnīsies par vietu, lai nepaliktu pēdējie konferencē.
, 2015-09-07 17:59, pirms 9 gadiem
Bebkoks nekad no izaicinājumiem nav vairījies! Tā bija ar Anaheimu, kuru viņš uzbūvēja var teikt gandrīz no nulles! Pēc tam jau ar Detroitu bija nākamais solis viņu pārbuvē(ja to tā var nosaukt Detroitas gadijumā), tagad cerams, ka viss līdzīgi sanāks arī ar TML! Katrā ziņā TML faniem (protams arī man) tagad ir zināms pamats optimismam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-07 21:55, pirms 9 gadiem
Dzoniy rakstīja: Ko viņš Anaheimā uzbūvēja no nulles? Tur nekāda pārbūve nebija. Un Detroitā vēl mazāk.
Netirs zaķīt, ja nesaproti par ko ir runa! Es ar to pārbūvi vairāk domāju pārbūvi spēles ziņā nevis spēlētāju/ treidu ziņā! Pirms Bebkoka Anaheima pāris gadus pat plovos jēdzīgi ietikt nevarēja, atnāca Maiks un Anaheima aiztika līdz pat SC finālam, kur arī tikai 7 spēlēs tā laika aizardzības monstriem no NJD paklāsa! Par Detroitu runājot tur tāda "pārbūve" kā iespējams tu to saproti jau gadus hvz... 20-25 nav notukusi, jo viņi metodiski uzsvaru liek uz jau iespēlētiem spēlētājiem, vai potenciāli labiem jaunajiem, kur viņiem ik pa laikam skautings izceļ tādas pērles (un zemākājās kārtās kā piem. tie paši Dacjuks, Zeterbergs) kādas citi klubi reti, kad pat pirmajā izceļ un tur tieši tāds specs kā Maiks visu salika tā "pa plauktiņiem", ka Detroita arī pēc Boumena ēras gadu no gada bija un palika par vieniem no līgas līderiem un regulāri tika plovos jau bez jebkādām kardinālām pārbūvēm spēlētāju ziņā.... kamēr pretstatā piem. tādiem 90./00. gadu grandiem kā AVS, kas ar savām "pārbūvēm"tā sačakarējas, ka tagad tikšana plovos viņiem jau ir liels notikums pie kam arī jau gana neregulārs....
, 2015-09-08 12:18, pirms 9 gadiem
No Vankuveras "rostera" pazudis Ķēniņa uzvārds.Lai arī pirms tam rakstīja,ka 4 maiņā Ronaldam būs vieta,šis fakts liek aizdomāties,ka var arī neatrasties vieta komandā.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Šilovs pirms ''Canucks'' mača nosūtīts atpakaļ uz AHL

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''. Šilovs gan nosūtīts atpakaļ uz AHL.
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix
4

Pēc netikšanas Stenlija kausa izcīņā Girgensona ''Sabres'' atlaiž galveno treneri

Pēc tam, kad 13. sezonu pēc kārtas Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai, ticis paziņots par galvenā trenera Dona Granato atlaišanu.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
138

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.