Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Torntons izdara 1000. piespēli, pārtrūkst "Capitals" uzvaru sērija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Torntons izdara 1000. piespēli, pārtrūkst "Capitals" uzvaru sērija
Džo Torntons pret Tobiasu Enstremu
Foto: Sipa USA/Scanpix

Par 13. spēlētāju Nacionālās hokeja līgas vēsturē, kuram karjeras laikā izdevies izdarīt 1000 rezultatīvas piespēles, kļuvis Sanhosē "Sharks" centra uzbrucējs Džo Torntons, kurš palīdzēja viesos ar 3:2 pieveikt Vinipegas "Jets".

Sanhosē "Sharks" vadībā izvirzījās desmitajā minūtē, kad Džo Torntons nogādāja ripu līdz zilajai līnijai, un pēc Brendona Dilona metiena izveicīgākais vārtu priekšā bija Džo Pavelskis. Pateicoties metienam no distances, Vinipegas "Jets" gan pēc divām minūtēm panāca izlīdzinājumu.

Haizivis vadībā atgriezās noslēdzošās trešdaļas vidū, kad dānis Mikels Bedkers mazākumā pārtvēra Patrika Laines piespēli pa zilo līniju un realizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu. 26 sekundes līdz beigām Pavelskis raidīja ripu tukšos vārtos (pašā noslēgumā mājinieki vienu ripu tomēr atspēlēja – 2:3), bet rezultatīvi viņam piespēlēja Torntons.

37 gadus vecajam Torntonam tā bija 1000. rezultatīvā piespēle karjerā, tādējādi viņš kļuva par 13. spēlētāju līgas vēsturē, kuram izdevies sasniegt simbolisko skaitli. Vienīgais, kurš turpina spēlēt, ir Jaromirs Jāgrs, bet līderis ar 1963 piespēlēm ir Veins Greckis.

"Man ir paveicies, ka šo gadu laikā nav bijuši nopietni savainojumi un ir bijusi iespēja spēlēt kopā ar labiem vārtu guvējiem. Piespēlētājam pats svarīgākais ir tas, lai blakus būtu tādi spēlētāji, kā Džonatans Čīčū, Glens Marejs, Džo Pavelskis, Patriks Marlo," sacīja Torntons, kurš 2006. gadā kļuva par MVP. "Saraksts turpinās. Man ir paveicies, ka blakus bijuši partneri, kuri prot izmantot piespēles."

Citā mačā pārtrūka Vašingtonas "Capitals" 15 mājās uzvarēto spēļu sērija – 2:4 pret Dalasas "Stars". Par galveno varoni kļuva somu vārtsargs Kari Lehtonens, kurš atvairīja 42 metienus, kapitulējot tikai pēc Niklasa Bekstrema un Tīdžeja Ošī metieniem.

Viesi vadību ieguva otrajā minūtē – pēc metiena no zilās līnijas un rikošeta Breidens Holtbijs špagatā glāba komandu, atvairot ripu uz vārtu līnijas, tomēr Devinam Šoram izdevās to iebakstīt cietoksnī. Pārsvars tika dubultots otrās trešdaļas ievadā, laukuma saimniekiem pazaudējot ripu pie saviem vārtiem, un to izmantoja Radeks Faksa, ar metienu starp kājsargiem gūstot desmitos vārtus sezonā.

Savukārt 3:0 mača 26. minūtē panāca Džeisons Speca, kurš pēc kapteiņa Džeimija Benna piespēles no aizvārtes izdarīja lielisku metienu tālajā stūrī no labā iemetiena apļa. Vašingtonas "Capitals" mājās nebija zaudējusi kopš 29. decembra.

Anti Rānta atvairīja 38 metienus, kaldinot Ņujorkas "Rangers" uzvaru izbraukumā pret Tampabejas "Lightning" – 1:0 pagarinājumā. Vienīgos vārtus guva Mika Zibanejads, kurš realizēja izgājienu vienatnē pret Andreju Vasiļevski.

Nule iegūtajam uzbrucējam Aleksandram Barouzam gūstot vārtus un izdarot rezultatīvu piespēli, bet Kreigam Andersonam atvairot 25 metienus, Otavas "Senators" savā laukumā ar 4:2 pārspēja Bostonas "Bruins".

NHL regulārā sezona, 7. marts

SpēleRez.
Capitals - Stars2:4
Lightning - Rangers0:1 P
Senators - Bruins4:2
Jets - Sharks2:3

  -1 [+] [-]

, 2017-03-07 09:45, pirms 7 gadiem
Nereals skaitlis, musejiem tik sapnos tads var but ,Girgensonam ,Karsumam,Daugavinam,Ozolinam un citiem