Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Girgensonam mazākais spēles laiks sezonā, Bufalo ielaiž četrus vārtus pēc kārtas

Girgensonam mazākais spēles laiks sezonā, Bufalo ielaiž četrus vārtus pēc kārtas
Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Latviešu hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" otro reizi astoņu dienu laikā zaudējusi Kalgari "Flames" (3:4), bet Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu uz rezervistu soliņa šonakt atzina Ņujorkas "Rangers" pārākumu (2:3).

Bufalo "Sabres" spēlēja ar 11 uzbrucējiem, un ārpus pirmajām trim maiņām palika Zemgus Girgensons un Rasmuss Asplunds. Girgensons uz ledus pavadīja astoņas minūtes un 22 sekundes (1:15 mazākumā un 0:04 vairākumā), kas bija ne tikai mazākais spēles laiks starp "Sabres" uzbrucējiem, bet arī latvieša mazākais spēles laiks šajā sezonā. Girgensons izdarīja vienu metienu un izpildīja vienu spēka paņēmienu. Šī šosezon bija ceturtā reize 29 spēļu laikā, kad Girgensons spēlēja mazāk par desmit minūtēm, un jau trešā reize piecu maču laikā.

Sems Rainhārts ceturtajā minūtē vadībā izvirzīja "Sabres" (1:0), taču Bufalo neizmantoja trīs vairākumus pēc kārtas, ieskaitot neilgu laiku piecatā pret trim, un ielaida ne tikai savā pirmajā mazākumā, bet arī ceturtajā vairākumā (1:2). Milans Lučičs trešā perioda sākumā ar savu pirmo ripu "Flames" kreklā panāca jau 4:1 mājinieku labā, bet "Sabres" galotnē paguva atgūt tikai divus no trim vārtiem (3:4).

Uzvarētājiem pa diviem punktiem nopelnīja Šons Monehens (1+1) un Dereks Raiens (0+2), viesiem divas piespēles izdarīja Viktors Ūlofsons, kamēr Džefs Skiners spēli pabeidza ar negatīvu lietderību -3. "Sabres" piedzīvoja septīto zaudējumu desmit spēļu laikā un ar 31 punktu 29 mačos ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā. Kanādas tūri "Sabres" rītvakar plkst 23:00 pēc Latvijas laika turpinās Vankūverā.

Vadību nenosargāja arī Kolumbusas "Blue Jackets", kas ielaida trīs vārtus pēc kārtas un mājās piekāpās Ņujorkas "Rangers" (2:3), piedzīvojot piekto zaudējumu septiņās spēlēs. Elvis Merzļikins palika rezervē, bet Jonass Korpisalo atvairīja tikai 16 no 19 metieniem. "Rangers" bulgāru izcelsmes krievu vārtsargam Aleksandaram Georgijevam darba bija krietni vairāk – atvairīti 45 no 47 metieniem."Blue Jackets" ar 26 punktiem 28 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 13. vietu un nākamo maču aizvadīs naktī uz svētdienu, viesojoties pie Floridas "Panthers".

SpēleRez
Bruins – Blackhawks3:4 P
Hurricanes – Sharks3:2 PM
Blue Jackets – Rangers2:3
Canadiens – Avalanche2:3
Islanders – Golden Knights2:3 P
Flyers – Coyotes1:3
Lightning – Wild4:5
Stars – Jets3:2 P
Flames – Sabres4:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2019-12-06 08:51, pirms 4 gadiem
Lai arī kā negribēts to teikt, bet žaketniekiem ir lielas problēmas vārtsargu līnijā.
, 2019-12-06 09:18, pirms 4 gadiem
Lai arī Merzļikins sēž rezervē, tomēr prasās atsevišķš raksts vai vismaz viņa pieminēšana virsrakstā, jo citādi tāds, kurš īpaši neinteresājas par NHL (kā es), var palaist garām info par Elvja gaitām.
, 2019-12-06 09:44, pirms 4 gadiem
Islanders – Golden Knights 2:3 P???
NHL mājas lapa rāda gan pretēju rezultātu.Atkal pārliecinājos,ka SC īpaši uzticēties nevar.Jāskatās rezultāti pirmavotos,citādi aizpildāmā tabula ātri aizietu grāvi,ja izmantotu SC info avotu.
, 2019-12-06 09:48, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Islanders – Golden Knights 2:3 P???
NHL mājas lapa rāda gan pretēju rezultātu.Atkal pārliecinājos,ka SC īpaši uzticēties nevar.Jāskatās rezultāti pirmavotos,citādi aizpildāmā tabula ātri aizietu grāvi,ja izmantotu SC info avotu.
Tu vēl rūtiņu burtnīcās raksti statistiku?
, 2019-12-06 09:59, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tu vēl rūtiņu burtnīcās raksti statistiku?
Jā ,tajā saucamajā kantora grāmatā NHL komandu sastāvi un spēļu rezultāti un kopējā tabula pa spēļu kārtām,tas pats ar KHL un Latvijas futbola čempionātu.Tas mans hobijs kopš bērnības.Pa šo laiku viena tāda padomju laika sekcija gandrīz pilna.Pēc manis mazbērni varēs kurināt krāsni.Jā vēl vienu sekcijas nodaļu aizņem video kasetes ar Latvijas izlases spēlēm PČ.Tiesa,nu jau gadus 10 ar to nenodarbojos.Apmēram tā.
, 2019-12-06 11:28, pirms 4 gadiem
maiss !!!
, 2019-12-06 11:45, pirms 4 gadiem
Visi kas liek likmes tagad labs koefs uz vitjaza pret admirāli,liekas diezgan neloģiski.
, 2019-12-06 12:15, pirms 4 gadiem
2-0 Admiral labā , kkā neticas ka Vitjaz paņems pie tam viņi spēlē izbraukumā
, 2019-12-06 13:36, pirms 4 gadiem
izredzētais rakstīja: Visi kas liek likmes tagad labs koefs uz vitjaza pret admirāli,liekas diezgan neloģiski.
Kas tad tur neloģisks? Vitjaz jau savu maksimumu sezonā sasniedza + tāls izbraukums. Vispār nebrīnīšos, ja Vitjaz sezonu pabeigs kādā 9.vietā
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
4

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
26

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.