Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Red Wings" aptur "Jets" un pārtrauc septiņu zaudējumu sēriju

"Red Wings" aptur "Jets" un pārtrauc septiņu zaudējumu sēriju
Dilans Larkins mēģina izlauzties pie "Jets" vārtiem
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās desmit spēles. Vairākās komandas nespēja pagarināt savas uzvaru sērijas, savukārt Rietumu līdere „Jets” nespēja savaldīt „Red Wings”, piedzīvojot zaudējumu ar 1:5.

Ņujorkas „Rangers” ar 4:3 apspēlēja Stenlija kausa čempioni Pitsburgas „Penguins” un pārtrauca pingvīnu četru uzvaru sēriju. Par vienu no spēles varoņiem kļuva reindžeru rezerves vārtsargs Ondrejs Pavelecs, kurš mača laikā atvairīja 41 metienu, savukārt uzvaras vārtus trešā perioda vidū guva aizsargs Pāvels Bučņevičs, kuram tie bija jau desmitie sezonā.

Monreālas „Canadiens” piedzīvoja pirmo zaudējumu sešās spēlēs pēc Kerija Praisa atgriešanas vārtos – šonakt komanda no Kanādas pilsētas piekāpās Sentluisas „Blues” ar 3:4. Ar „hat-trick” uzvarētāju rindās atzīmējās uzbrucējs Breidens Šēns, savukārt otrajā periodā „Blues” hokejistiem izdevās gūt divus vārtus septiņu sekunžu laikā.

Rietumu konferences līdere Vinipegas „Jets” piedzīvoja zaudējumu 1:5 pret Detroitas „Red Wings”, kura pirms tām nav spējusi uzvarēt septiņās spēlēs pēc kārtas. Vienīgos vārtus zaudētāju labā guva Patriks Laine, kuram tie bija 14. sezonā, bet par izšķirošo kļuva trešā trešdaļa, kad pie rezultāta 1:2 „Red Wings” iemeta sāncenšu vārtos trīs ripas sešu minūšu laikā. Pēc spēles „Jets” vairs nav Rietumu konferences un savas divīzijas labākā komanda, par vienu punktu atpaliekot no Nešvilas „Predators”.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 7. decembri ar četrām spēlēm.

NHL spēles, 6. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Devils – Blue Jackets4:1Rangers – Penguins4:3
Blues – Canadiens4:3Jets – Red Wings1:5
Islanders – Lightning2:6Predators – Stars5:2
Sabres – Avalanche4:2Hurricanes – Canucks0:3
Ducks – Golden Knights3:4 PMWild – Kings2:5

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
4

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.