Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins rezervē, Kolumbusa piedzīvo piekto zaudējumu pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikins rezervē, Kolumbusa piedzīvo piekto zaudējumu pēc kārtas
"Golden Knights" atzīmē gūtos vārtus. Foto: Zuma Press/Scanpix

Elvim Merzļikinam paliekot rezervē, Nacionālās hokeja līgas klubs Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 1:2 atzina Lasvegasas "Golden Knights" pārākumu. Soms Jonass Korpisalo atvairīja 23 no 25 metieniem un tika atzīts par mača trešo zvaigzni.

"Blue Jackets" pirmoreiz iedzinējos nonāca 45 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām, kad pretinieku uzbrucējs Railijs Smits izdarīja piespēli gar vārtiem, taču ripa atdūrās pret kādu no Kolumbusas nūjām un atrada ceļu Korpisalo sargātajos vārtos – 0:1. Turklāt vienā epizodē tika ne tikai zaudēti vārti, bet arī nopelnīts noraidījums. Galvenais treneris Džons Tortorela uzskatīja, ka bijusi aizmugure, tāpēc pieprasīja atkārtojuma skatīšanos. Taču viņš kļūdījās, par to saņemot divas minūtes. Mazākums gan tika izturēts.

Otrās trešdaļas sākumā "Blue Jackets" spēja panākt izlīdzinājumu. Mājiniekiem padevās laba ofensīva, kurai punktu pielika Būns Dženers. Tomēr prieki neilga pat divas minūtes – "Golden Knights" ātri atguva vadības grožus. Spēlējot vairākumā, Kolumbusas kapteiņa Nika Folinjo piespēle tika pārtverta, tādēļ sekoja pretuzbrukums, kuram punktu pielika Smits. Viņam otrie vārti spēlē, Lasvegasa izcīnīja uzvaru ar 2:1. Folinjo aizvadīja jau 12. spēli bez gūtajiem vārtiem.

Kolumbusa piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas. Savā laukumā ciestas trīs neveiksmes pēc kārtas, turklāt šajā nogrieznī vārtu bilance bijusi ļoti nelabvēlīga – 2:9. Ar 15 mačos sakrātajiem 13 punktiem komanda ieņem 12. vietu Austrumu konferencē. Nākamā spēle paredzēta pēc divām dienām, kad izbraukumā jātiekas ar Arizonas "Coyotes". Izbraukuma tūres turpinājumā pretī stāsies arī Kolorado "Avalanche" un Monreālas "Canadiens", bet nākamā mājas spēle būs nākamajā piektdienā, kad gaida duelis pret Stenlija kausa čempioni Sentluisas "Blues".

6. novembris

SpēleRez.SpēleRez.
Islanders – Senators4:1Flyers – Hurricanes4:1
Blue Jackets – Golden Knights1:2Canadiens – Bruins5:4
Maple Leafs – Kings3:1Jets – Devils1:2 PM
Stars – Avalanche4:1Flames – Coyotes3:4 P
Canucks – Blues1:2 PDucks – Wild2:4
Sharks – Blackhawks4:2

NHL pēdējās desmitgades vienā no sīvākajiem derbijiem Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 5:4 pieveica Bostonas "Bruins". Viesu kapteinis Zdeno Hāra aizvadīja karjeras 1500. spēli, tomēr zīmīgo notikumu viņš nespēja atzīmēt ar uzvaru. Neglāba arī uzbrukuma līdera Davida Pastrņāka vārti – čehs pie punktiem ticis jau 13 mačos pēc kārtas.

Ņujorkas "Islanders" mājās bez problēmām tika galā ar Otavas "Senators" – 4:1. Otrās trešdaļas izskaņā izmantojot soda metienu, savus pirmos vārtus NHL iemeta Kols Bardro. "Islanders" tā bija desmitā uzvara pēc kārtas. Garāka sērija izdevusies tikai vienu reizi kluba pastāvēšanas vēsturē – laika posmā no 21. janvāra līdz 20. februārim 1982. gadā tika uzvarētas 15 spēles pēc kārtas. Tolaik "Islanders" dominēja, izcīnot četrus titulus pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2019-11-06 08:34, pirms 4 gadiem
Nākamajā spēlē vajadzētu stāvēt Elvim! Neticu, ka dos atkal Korpisalo, jo divas zaudētas spēles pēc kārtas!

  +3 [+] [-]

, 2019-11-06 08:54, pirms 4 gadiem
Elvis ir jāsūta uz AHL, lai spēlē tur. Tikai ar spēļu praksi viņš visātrāk un vislabāk spēs pārslēgties uz ZA hokeju un sniegums uzlabosies..

  -1 [+] [-]

, 2019-11-06 09:24, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: Elvis ir jāsūta uz AHL, lai spēlē tur. Tikai ar spēļu praksi viņš visātrāk un vislabāk spēs pārslēgties uz ZA hokeju un sniegums uzlabosies..
Kam, izņemot mūs, interesē kaut kāda tur Lettiņa spēļu prakse, sniegumi un individuālie rādītāji? Ja vajadzēs, tad komandas interesēs deldēs benķi tik, cik vajadzēs, no treneru viedokļa skatoties Pagaidām komandai nav paša galvenā, UZVARU, tāpēc gadījumā, ja nākamajā spēlē kastē būs Elvis, bet komanda kārtējo reizi kāsīs, aiznākamajā kastē būs atpakaļ Korpisala, visticamāk, uz vairākām spēlēm Neticu, ka sauks kādu no fermas augšā, jo galvenā problēma ir laukuma spēlmaņos, nevis varotčikos, taču variants, ka Elvis var tupināt ilgi un dikti deldēt beņķi lielajā komandā ir visnotaļ reāls Tas ir vienkārši tāpēc, ka kādam uz tā beņķa ir jāatrodas katram gadījumam

  -1 [+] [-]

, 2019-11-06 09:48, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Kam, izņemot mūs, interesē kaut kāda tur Lettiņa spēļu prakse, sniegumi un individuālie rādītāji? Ja vajadzēs, tad komandas interesēs deldēs benķi tik, cik vajadzēs, no treneru viedokļa skatoties Pagaidām komandai nav paša galvenā, UZVARU, tāpēc gadījumā, ja nākamajā spēlē kastē būs Elvis, bet komanda kārtējo reizi kāsīs, aiznākamajā kastē būs atpakaļ Korpisala, visticamāk, uz vairākām spēlēm Neticu, ka sauks kādu no fermas augšā, jo galvenā problēma ir laukuma spēlmaņos, nevis varotčikos, taču variants, ka Elvis var tupināt ilgi un dikti deldēt beņķi lielajā komandā ir visnotaļ reāls Tas ir vienkārši tāpēc, ka kādam uz tā beņķa ir jāatrodas katram gadījumam
manuprāt, ļoti loģisks solis būtu dot Merzļikinam spēles AHL un kādam no jaunajiem AHL, somam vai Kivleniekam iedot apostīt NHL atmosfēru, pasēdot uz soliņa un piedaloties treniņos..

  +1 [+] [-]

, 2019-11-06 09:54, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Nākamajā spēlē vajadzētu stāvēt Elvim! Neticu, ka dos atkal Korpisalo, jo divas zaudētas spēles pēc kārtas!
Es atkal nebūšu pārsteigts, ja atkal vārtos būs Korpisalo. Manuprāt viņš aizvadija labu spēli, bez īpašām kļūdām.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-06 10:14, pirms 4 gadiem
Piekrītu Number 0. Elvim jāpaspēlē AHL spēļu praksei. Kam tad tāds fārms domāts? Mainīt tikai traumētos?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-06 10:15, pirms 4 gadiem
Bananāss rakstīja: Es atkal nebūšu pārsteigts, ja atkal vārtos būs Korpisalo. Manuprāt viņš aizvadija labu spēli, bez īpašām kļūdām.
Neredzēju nevienu glābiņu visas spēles garumā, viduvēja spēle ar zaudējumu. Elvim jādod nākamā spēle

     [+] [-]

, 2019-11-06 10:25, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Neredzēju nevienu glābiņu visas spēles garumā, viduvēja spēle ar zaudējumu. Elvim jādod nākamā spēle
Kā var būt viduvēja spēle, kad neredzēji nevienu glābiņu? Manuprāt tas tieši parāda, ka ir aizvadīta laba, stabila spēle atrodoties pareizās pozīcijās. Un tas parasti ir galvenais vārtsargam.

Elvim jādod spēlēt kapēc? jo latvietis?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-06 10:41, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Piekrītu Number 0. Elvim jāpaspēlē AHL spēļu praksei. Kam tad tāds fārms domāts? Mainīt tikai traumētos?
Ferma ir domāta nomināli trešajam/ceturtajam varotčikam Pirmajiem diviem ir jābūt ( tieši tā, jābūt, nevis obligāti jāspēlē) lielajā komandā Kā tu iedomājies pieteikt mačam tikai vienu varotčiku?

  -1 [+] [-]

, 2019-11-06 10:43, pirms 4 gadiem
Number 0 rakstīja: manuprāt, ļoti loģisks solis būtu dot Merzļikinam spēles AHL un kādam no jaunajiem AHL, somam vai Kivleniekam iedot apostīt NHL atmosfēru, pasēdot uz soliņa un piedaloties treniņos..
Jautājums, priekš kam tas būtu vajadzīgs, no treneru viedokļa, ja pa lielam ņemot, pretenziju pret varotčikiem nav?

  +6 [+] [-]

, 2019-11-06 10:57, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Neredzēju nevienu glābiņu visas spēles garumā, viduvēja spēle ar zaudējumu. Elvim jādod nākamā spēle
Dīvaini ka iedeva trešo zvaigzni un nepakonsultējās ar tādu speciālistu kā tevi ! Labāk noņem rozā brilli

  -2 [+] [-]

, 2019-11-06 10:58, pirms 4 gadiem
Bananāss rakstīja: Kā var būt viduvēja spēle, kad neredzēji nevienu glābiņu? Manuprāt tas tieši parāda, ka ir aizvadīta laba, stabila spēle atrodoties pareizās pozīcijās. Un tas parasti ir galvenais vārtsargam.

Elvim jādod spēlēt kapēc? jo latvietis?
Jo Korpisalo pēdējā divās spēlēs parādīja viduvēju maču ar zaudējumiem pamatlaikā. Elvim iepriekšējā spēlē vismaz punkts iegūts. Nav Korpisalo tik stabils pirmais varočiks, ka pat pēc zaudējumiem vairākiem pēc kārtas dos atkal spēlèt!

Kolumbiem 5 zaudējumu streaks! Elvim nav nevienas uzvaras, tieši tāpēc redzu kāpēc dot Elvim spēlèt. Komanda gribēs Elvim dot piemo karjeras uzvaru, viņš pats to gribēs, un ja izdosies var sanākt ļooti pacilātas emocijas komandai

  -3 [+] [-]

, 2019-11-06 11:06, pirms 4 gadiem
Nja.. visdrīzāk Elvis drīz būs AHL..

     [+] [-]

, 2019-11-06 11:43, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Jo Korpisalo pēdējā divās spēlēs parādīja viduvēju maču ar zaudējumiem pamatlaikā. Elvim iepriekšējā spēlē vismaz punkts iegūts. Nav Korpisalo tik stabils pirmais varočiks, ka pat pēc zaudējumiem vairākiem pēc kārtas dos atkal spēlèt!

Kolumbiem 5 zaudējumu streaks! Elvim nav nevienas uzvaras, tieši tāpēc redzu kāpēc dot Elvim spēlèt. Komanda gribēs Elvim dot piemo karjeras uzvaru, viņš pats to gribēs, un ja izdosies var sanākt ļooti pacilātas emocijas komandai
Neba Tev izlemt kam jādod vārtu vieta. Elvis līdz šim neko nav ievērības cienīgu parādījis. Jā, korpis arī uz tās pašas robežas stāv, bet manuprāt viņš patlaban ir stabilāks vārtu vīrs nekā Elvis.

  -2 [+] [-]

, 2019-11-06 12:16, pirms 4 gadiem
Tad jautājums, ko Vasiļevskis darīja AHL, kad viņš bija otrais aiz Bišopa?

  -1 [+] [-]

, 2019-11-06 13:03, pirms 4 gadiem
Bananāss rakstīja: Es atkal nebūšu pārsteigts, ja atkal vārtos būs Korpisalo. Manuprāt viņš aizvadija labu spēli, bez īpašām kļūdām.
Nevaretu teikt, ka vins ari pavilka kada epizode komndu ari...diezgan liela viduvejiba. Driz kada nosutis uz AHL, tas ir tikai laika jautajums. Visticamakais - Elvi

  -1 [+] [-]

, 2019-11-06 13:06, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Tad jautājums, ko Vasiļevskis darīja AHL, kad viņš bija otrais aiz Bišopa?
Elementāri, Vatson, ja reiz Vasiļevskis ko darīja, kā tu saki, AHL, značit viņš nebija otrais, jo neba jau Bišops viens pats bija pieteikumos uz mačiem Secinājums, aiz Bišopa bija otrais uz beņķa un tas nebūt nebija Vasiļevksis

  +1 [+] [-]

, 2019-11-06 15:21, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Elementāri, Vatson, ja reiz Vasiļevskis ko darīja, kā tu saki, AHL, značit viņš nebija otrais, jo neba jau Bišops viens pats bija pieteikumos uz mačiem Secinājums, aiz Bišopa bija otrais uz beņķa un tas nebūt nebija Vasiļevksis
priecē, ka kolhoznieks jau sapratis, ka NHL vismaz stjuartu nav...
tagad nākošā stunda.
Kad Vasiļevskis savā otrā sezonā brauca uz AHL spēļu praksei, tad NHL bija pārsvarā 2-3 dienas brīvas starp spēlēm un neviens cits aiz Bišopa solu nedeldēja. Vasiļevskis aizbrauca uz fermu savu spēli nospēlēja un atbrauca atpakaļ tālāk pulēt beņķi aiz Bišopa.
tāda prakse ar tiek piekopta NHL, nav obligāti neviens jāsauc no fermas, ja tur kāds otrais numurs aizsūtīts nospēlēt spēli praksei.