Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stenlija kausa ieguvējs Niskanens noslēdz hokejista karjeru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Stenlija kausa ieguvējs Niskanens noslēdz hokejista karjeru
Mets Niskanens. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Filadelfijas ''Flyers'' 33 gadus vecais aizsargs Mets Niskanens paziņojis par savas sportista karjeras beigām. Hokejistam bija spēkā vēl viena gada līgums ar ''Flyers''.

33 gadus vecajam aizsargam Metam Niskanenam bija spēkā vēl viena gada līgums ar Filadelfijas ''Flyers'' par 5.75 miljoniem dolāru. Lai ari Niskanens detaļās neskaidroja pieņemtā lēmuma iemeslus, sportists ir noslēdzis savu profesionālo hokejista karjeru: ''Paldies Filadelfijas klubam par doto iespēju spēlēt šeit vienu sezonu. Vēlos pateikties faniem par atbalstu visas manas karjeras laikā. Maniem komandas biedriem novēlu veiksmi nākamajā sezonā.''

Niskanens spēlēja pietiekami nozīmīgu lomu savā vienīgajā sezonā ''Flyers'' rindās, vidēji spēlē uz ledus pavadot 21 minūti. 68 mačos hokejists izcēlās ar 33 rezultativitātes punktiem. ''Flyers'' Niskanenu ieguva maiņas darījumā ar Vašingtonas ''Capitals'', ar kuru hokejists bija kļuvis par Stenlija kausa ieguvēju 2017./2018.gada sezonā.

Savas NHL hokejista karjeras laikā Mets Niskanens aizvadījis 949 spēles un izcīnījis 356 rezultativitātes punktus. Hokejists spēlējis tādās komandās kā Dalasas ''Stars'', Pitsburgas ''Penguins'', Vašingtonas ''Capitals'' un Filadelfijas ''Flyers''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...