Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Arī nākamajā sezonā NHL būs divi norvēģi – Martinsens pievienojas "Ducks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī nākamajā sezonā NHL būs divi norvēģi – Martinsens pievienojas "Ducks"
Andreass Martinsens. Foto: Imago Sport/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Anaheimas "Ducks" parakstījis vienas sezonas divvirzienu līgumu ar spēka uzbrucēju Andreasu Martinsenu, kurš iepriekš pārstāvēja Čikāgas "Blackhawks".

Martinsens pavasarī piedalījās savā devītajā pasaules čempionātā, un ar septiņos mačos izdarītajām sešām rezultatīvajām piespēlēm viņš bija otrais rezultatīvākais spēlētājs Norvēģijas valstsvienībā, atpaliekot tikai no naturalizētā zviedra Tobīasa Lindstrema, kurš arīdzan sakrāja sešus punktus.

29 gadus vecajam uzbrucējam šī būs piektā sezona Ziemeļamerikā pēc kārtas. Pēc trim gadiem Vācijā viņš pievienojās Kolorado "Avalanche", komandas rindās aizvadot divas sezonas. Tikpat viņš nospēlēja arī Čikāgas "Blackhawks". Pagājušajā sezonā Martinsens aizvadīja 24 spēles NHL, izceļoties ar 1+3, bet 38 spēles viņš pavadīja fārmklubā Rokfordas "IceHogs" (3+8).

Tagad parakstīts līgums ar "Ducks", kas izsenis bijusi spēka hokeja piekritēja. NHL līmenī Martinsens pelnīs 750 tūkstošus dolāru, bet fārmklubā viņa alga būs 250 tūkstoši. Anaheimā viņam ir visnotaļ labas izredzes aizķerties pamatsastāvā.

Norvēģijai ir divi NHL spēlētāji. Uzbrucējs Matss Cukarello pagājušajā sezonā no Ņujorkas "Rangers" pārcēlās uz Dalasas "Stars", bet 1. jūlijā viņš kļuva par brīvo aģentu un pievienojās Minesotas "Wild", parakstot piecu gadu un 30 miljonu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/ducks/news/anah...

     [+] [-]

, 2019-07-06 17:54, pirms 5 gadiem
Nu mazas viņam iespējas aizķerties ceturtajā maiņā būs. Viss bus atkarīgs no Ducks traumām, bet vismaz 75% sezonu pavadīs Gulls vienībā drīzāk

     [+] [-]

, 2019-07-06 18:50, pirms 5 gadiem
Tikai divi? :O
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja