Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Maple Leafs" pagarina līgumu ar uzbrucēju Kadri

"Maple Leafs" pagarina līgumu ar uzbrucēju Kadri
Nazems Kadri
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto "Maple Leafs" paziņojis par līguma pagarināšanu ar Kanādas uzbrucēju Nazemu Kadri.

24 gadus vecais Kanādas uzbrucējs Nazems Kadri (libāniešu izcelsme) 2009. gada draftā tika izvēlēts ar augsto septīto numuru. Toronto "Maple Leafs" sastāvā centra uzbrucējs debitēja jau pirmajā sezonā, bet stabilu vietu pamatsastāvā ieguva lokauta saīsinātajā 2012./13. gadā.

Pagājušajā sezonā Kadri izcēlās ar 39 (18+21) punktiem 73 spēlēs, bet Toronto nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs. Sezonas beigās uzbrucējs nopelnīja arī četru spēļu diskvalifikāciju par spēka paņēmienu pret Edmontonas "Oilers" hokejistu Metu Freizeru.

Kadri pēc sezonas kļuva par ierobežoto brīvo aģentu, bet vakar klubs paziņoja, ka līgums tiek pagarināts līdz nākamās sezonas beigām. Finansiālie noteikumi oficiāli netiek atklāti, taču "Sportsnet" ziņo, ka Kadri saņems 4,1 miljonu ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Toronto Maple Leafs
Sports News: World and National Sports...


Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).