Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Sabres" GM: "Nav nekādu šaubu, ka vienosimies ar Skineru"

"Sabres" GM: "Nav nekādu šaubu, ka vienosimies ar Skineru"
Džefs Skiners. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo "Sabres" ģenerālmenedžeris Džeisons Boterils paudis pārliecību, ka izdosies vienoties par sadarbības turpināšanu ar rezultatīvo uzbrucēju Džefu Skineru.

"Man nav nekādu šaubu, ka viņš pie mums spēlēs arī nākamajā sezonā," pārliecinoši teica Boterils, neskatoties uz to, ka pagaidām nav izdevies vienoties ar Skineru un ka straujiem soļiem tuvojas brīvo aģentu tirgus atvēršanās. "Sarunas atrodas labā gultnē, taču jau iepriekš esmu teicis, ka darījums nav beidzies, līdz uz līguma nav uzlikts paraksts. Abas puses grib panākt vienošanos."

Skiners pievienojās "Sabres" pagājušajā augustā, un pirmā sezona Bufalo malējam uzbrucējam izvērtās ļoti veiksmīga – viņš pirmo reizi karjerā iemeta 40 vārtus, un arī 63 punkti bija karjeras rekords. Lielākoties Skiners spēlēja pirmajā maiņā kopā ar Džeku Aikelu un Semu Reinhārtu.

"Saprotu, ka līdzjutēji vienmēr vēlas, lai līgums būtu parakstīts vakar," par spiedienu teica Boterils. "Vienmēr esam pauduši vēlmi viņu redzēt komandā arī turpmāk. Gribam, lai viņš ir daļa no komandas kodola. Un gribam pievienot vadošo spēlētāju grupai, nevis censties kādu aizstāt."

Šobrīd galvenā problēma esot līguma summa – "Sabres" gribētu maksāt astoņus miljonus, bet Skiners vēlas saņemt deviņus miljonus sezonā. Savukārt abas puses ir apmierinātas ar termiņu – "Sabres" ir vienīgā komanda līgā, kas uzbrucējam var piedāvāt astoņu gadu līgumu, pārējās drīkst dot septiņus gadus.

Bez līguma ir arī Zemgus Girgensons, kurš "Sabres" komandā pavadījis visu profesionāļa karjeru. Iepriekš viņš noslēdza divu gadu līgumu par 1,6 miljoniem gadā, bet nu vienošanās iztecējusi. Pats uzbrucējs paudis cerību, ka Bufalo izteiks labvēlīgu piedāvājumu. Atšķirībā no Skinera latvietis ir ierobežoti brīvā aģenta statusā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jeff-skinn...


, 2019-06-06 17:27, pirms 5 gadiem
Girgensons uz Omsku taisoties
, 2019-06-06 18:14, pirms 5 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Girgensons uz Omsku taisoties
Sasmīdināji.Paliks viñš NHL
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
3

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
1

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.
Ēriks Kārlsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Latvijas pretiniecei Zviedrijai palīdzēs arī NHL dārgākais aizsargs un topošais brīvais aģents

Zviedrijas hokeja izlases galvenais treneris Sams Hallams oficiāli paziņojis pirmos trīs Nacionālās hokeja līgas spēlētājus, kuri pārstāvēs valstsvienību pasaules čempionātā Čehijā.