Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karstākajam NHL brīvajam aģentam Kārlsonam veikta operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karstākajam NHL brīvajam aģentam Kārlsonam veikta operācija
Ēriks Kārlsons. Foto: Zuma/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Sanhosē "Sharks" aizsargam Ērikam Kārlsonam veikta cirkšņa operācija. Jūlija sākumā viņš kļūs par brīvo aģentu un varēs izvēlēties sev labvēlīgāko piedāvājumu.

Kārlsonam operācija tika veikta pagājušajā nedēļā, un rezultatīvais zviedru aizsargs sācis rehabilitāciju, lai pagūtu atkopties līdz jaunās sezonas sākumam. Lielākā neskaidrība ir par to, kurā komandā nākamsezon spēlēs Kārlsons. Pagājušajā vasarā maiņas darījumā viņu ieguva "Sharks", taču jauna vienošanās nav parakstīta.

Pēc sezonas beigām Kārlsons veltīja pateicības vārdus "Sharks" organizācijai, tomēr nav izslēgts, ka viņš paliks Sanhosē. Tāpat aizsarga sakarā daudz pieminēta Tampabejas "Lightning" komanda, vēl izskanējušas versijas, ka viņš gribētu atgriezties Kanādā. Karjeras lielāko daļu Kārlsons aizvadīja Otavas "Senators" rindās, būdams komandas kapteinis.

29 gadus vecais Kārlsons, kurš par brīvo aģentu kļūs 1. jūlijā, ar savainojumu cīnījās jau sezonas laikā – viņš izlaida 27 no 33 noslēdzošajām spēlēm regulārajā čempionātā. Zviedrs palīdzēja komandai Stenlija kausa laikā, lai gan bija acīmredzams, ka savainojuma sekas liek par sevi manīt.

Neskatoties uz to, rezultativitātes punkti krājās. Ar 14 piespēlēm viņš joprojām ir izslēgšanas spēļu līderis, tāpat Kārlsons guva divus vārtus, ieskaitot uzvaras vārtus pagarinājumā pret Sentluisas "Blues" sērijas trešajā spēlē. Regulārajā sezonā Kārlsona kontā 53 spēles un 3+42, plus viņam padevās 15 spēļu rezultativitātes sērija.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/san-jose-sharks-...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-06 17:49, pirms 5 gadiem
Klīst runas par Karlsona un Canadiens briestošo savienību.

     [+] [-]

, 2019-06-07 01:04, pirms 5 gadiem
Kāršons

     [+] [-]

, 2019-06-07 17:11, pirms 5 gadiem
Ja Haizivis grib kausu, tad viņiem jāsakārto aizsardzība, šitais pussargs to noteikti neuzlabo!