Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL aicina Maršānu beigt laizīt pretiniekus

Ints Megnis
Ints Megnis

NHL aicina Maršānu beigt laizīt pretiniekus
Breds Maršāns
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns saņēmis aicinājumu no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadības beigt laizīt pretiniekus, ko viņš šī gada Stenlija kausa izcīņas laikā paveicis jau divreiz.

Sestdien ar Maršānu un "Bruins" ģenerālmenedžeri Donu Svīniju runājis līgas viceprezidents Kolins Kempbels, atsaucoties uz dienu iepriekš piedzīvoto ceturtajā duelī ar Tampabejas "Lightning". Maršāns vispirms veica asu spēka paņēmienu pret Raienu Kalahenu, bet pēc tam abi hokejisti sāka grūstīties un incidents noslēdzās ar to, ka "Bruins" uzbrucējs nolaizīja pretinieka seju.

"Viņš man četras reizes iedunkāja pa seju, turpinot arvien tuvoties," Maršāns teica par incidentu.

Līga pavēstījusi, ka Maršāns ticis informēts, ka viņa izgājieni ir nepieņemami un, ja tādi turpināsies, viņam draud sods. Turpinot laizīt spēlētājus, Maršāns varētu saņemt naudas sodu vai pat diskvalifikāciju.

Zīmīgi, ka līdzīgi Maršāns izrīkojās arī Stenlija kausa pirmajā kārtā, kad "Bruins" tikās ar Toronto "Maple Leafs", kādā epizodē nolaizot Leo Komarova seju. Pirms tam regulārajā sezonā Maršāns pat bija pamanījies noskūpstīt Komarova vaigu.

Sods par šādiem pārkāpumiem no NHL noteikumiem tika izņemts 2006. gadā, toreiz uzskatot, ka tas ir lieks, jo līga bija ieviesusi iespēju sodīt hokejistus par nesportisku uzvedību. Savulaik Brendons Prasts saņēma 5000 dolāru sodu par iesišanu Maršānam ar nūju pa vīrieša jūtīgāko vietu. Pēc pēdējā incidenta Prasts ietvītojis, ka darītu tā atkal, ja "Bruins" hokejists līdzīgi rīkotos, un iepriekšējais sods joprojām ir viņa vislabāk iztērētā nauda.

Izmantotie resursi:
NHL issues edict to Boston Bruins' forward Brad...


Slēpts komentārs: pernambucano

  -3 [+] [-]

, 2018-05-06 11:51, pirms 6 gadiem
Ja sis nav smuki, ari Otta tads bij, domaju katra liga ir pa tadam, cits izrada to, cits nee, bet lai vai kaa, kas ir shis, ja salidzina to, ka KHL neizmaksa algas legiem, gerbtuves apzog un no ligas zvaigznem veidota komanda knapi uzvar Vaciju olimpiada un Minskas Dinamo bazes klubs spele loti vaji, un Kazahu Barys knapi noturejas sava divizija. Kas attiecas uz kautiniem, vienigais daudz taugh guy ieksh NHL ir biji Kovalchuks, parejie tiek iznesti viena seta, nerunajot par tjip visu laiku labako krievu kausli Nazarovu, kurs pretiniekiem matus plesa ara kautina laika.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-06 11:54, pirms 6 gadiem
Spēlētu sieviešu līgā džekam vērtes nebūtu

     [+] [-]

, 2018-05-06 12:08, pirms 6 gadiem
Da Maršāns ir tāds nedaudz traumēts lai gan talantīgs spēlētājs

  +3 [+] [-]

, 2018-05-06 12:11, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Rietumu kultūra visā savā krāšņumā! Normāli veči, kā Saņok vai Raiča to laizītāju mezglā sasietu!
Saņoks īstais sitējs , hahaha

     [+] [-]

, 2018-05-06 13:09, pirms 6 gadiem
Pieļauju, ka Leo apjuka, jo pēc skūpstiem parasti sāk gribēties palaist rokas, a te..

  +3 [+] [-]

, 2018-05-06 13:56, pirms 6 gadiem
Suarezs futbolā kodējs, Maršāns hoķī laizītājs.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-06 13:58, pirms 6 gadiem
Tas ir līmenis 😂😂😂

  +1 [+] [-]

, 2018-05-06 14:42, pirms 6 gadiem
Varbūt viņam pievelk puiši, tā būtu vieglāk pateikt?

     [+] [-]

, 2018-05-07 12:57, pirms 6 gadiem
Ak tu nabadziņi... Iedod pa tauri, tā, lai mēli nevar pakustināt, trīs reiz atrausies, ceturto vairs nelīdīs klāt...