Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugeram uzvara mačā pret Girgensonu, panākums arī Balcera klubam

Rolands Eliņš

Bļugeram uzvara mačā pret Girgensonu, panākums arī Balcera klubam
Teodors Bļugers apsveic savas komandas vārtsargu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā spēles šonakt aizvadīja visi trīs latviešu uzbrucēji. Teodora Bļugera pārstāvētā „Penguins” ar 4:2 pārspēja Zemgus Girgensona Bufalo „Sabres”, bet Rūdolfs Balcers palīdzēja „Senators” ar 4:3 pieveikt „Islanders”.

Zemgus Girgensons šonakt nospēlēja 15:25 minūtes, kurās izdarīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja divus pretinieku metienus. Girgensons vairāk nekā divas minūtes spēlēja mazākumā un palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Spēles gaitā „Sabres” veica izmaiņas uzbrucēju virknējumā, un Girgensons tika pārlikts uz komandas pirmo maiņu kopā ar Kailu Okposo un Džeku Aikelu.

Pretinieku komandā Teodors Bļugers spēlēja 12:30 minūtes, arī divas minūtes aizstāvoties mazākumā. Bļugeram pašam viens divu minūšu noraidījums, kā arī viens metiens pa vārtiem un lietderības koeficients mīnus viens. Bļugers toties izcēlās ar pieciem uzvarētiem iemetieniem no sešiem, kas bija pozitīva pārmaiņa viņa nesenajā spēļu sērijā, kad bija izdevies uzvarēt tikai 35% iemetienu.

Pitsburgai pēc ilgākas zaudējumu sērijas šī bija otrā uzvara pēc kārtas, kamēr Bufalo sestajā spēlē pēc kārtas neprata gūt vairāk nekā divus vārtus un cieta piekto sakāvi pēc kārtas, turklāt visi zaudējumi šajā laikā bijuši pamatlaikā. Pēc cerīgā sezonas sākuma šobrīd „Sabres” ieņem tikai 13. vietu konferencē un cerības uz vietu izslēgšanas spēlēs praktiski zaudējusi (no „play-off” zonas Bufalo atpaliek par 12 punkti, bet atlikušas vairs tikai 15 spēles).

„Penguins” atradās vadībā gandrīz visu maču. Bufalo izdevās gūt vārtus mazākumā pirmā perioda vidū, kā arī pievilkt līdz 2:3 trešā perioda sākumā, taču 47. minūtē savu atbildi sniedza Sidnijs Krosbijs, nokārtojot savai komandai uzvaru 4:2. „Penguins” rindās divus vārtus guva Patriks Hērnkvists, bet divas rezultatīvas piespēles Jevgeņijam Malkinam.

Rūdolfs Balcers tikmēr „Senators” sastāvā nospēlēja 13:34 minūtes, divas minūtes pavadot vairākumā. Viņam mača statistikā viens metiens pa vārtiem un arī negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Otavas komandai šī uzvara ļāva četru spēļu periodā savākt sešus punktus, kamēr „Islanders” turpina sarežģīt sev cīņu par tikšanu „play-off”. Ņujorkas komanda šonakt uzbruka daudz vairāk (metieni 40:29), taču tik un tā piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas un devīto zaudējumu 11 spēļu periodā.

„Islanders” izvirzījās vadībā gan pirmā, gan otrā perioda sākumā, taču abas reizes „Senators” atspēlējās, otro reizi to paveicot mazākumā. 35. minūtē Otavai vadību pasniedza Antonī Duklēra vārtu guvums, kurs viņam bija 23. šosezon. Spēles izskaņā komandas apmainījās ar vieniem vārtu guvumiem, Otavai uzvarot ar 4:3.

„Senators” sastāvā neviens spēlētājs neguva vairāk nekā vienu punktu, taču aizsargs Maiks Railijs tika pie lietderības koeficienta plus trīs.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2020-03-06 06:38, pirms 4 gadiem
Labi, ka salinieki buksē. Viens konkurents Kolumbusai par wild card iznieko brīdi. Matemātiski Bufalo vēl ir un būs iespējas tikt play off, bet piekrītu autoram, ka ne pēc šosezon rādītā snieguma. Tāpēc arī teorētiskā iespēja ir izslēgta.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-06 09:13, pirms 4 gadiem
Balcers ar tadu speli var mierīgi ņemt čemodanu un braukt atpakaļ AHLa

     [+] [-]

, 2020-03-06 09:20, pirms 4 gadiem
erikxxl rakstīja: Balcers ar tadu speli var mierīgi ņemt čemodanu un braukt atpakaļ AHLa
senatoros tagad puskomanda dzīvo uz čemodāniem! un jā viņš brauks uz AHL. Kad? varbūt rīt, varbūt tikai uz AHL plejofiem. Viens gan skaidrs, viņš tur(AHL) būs!
pārējais tikai lirika...

     [+] [-]

, 2020-03-06 09:38, pirms 4 gadiem
Pitsburgai grūti nāk tie punktiņi pat pret komandām,kuras uz ploviem praktiski nepretendē.Cerams,ka rītdienas agrā spēle pret Vašingtonu pacels komandai apgriezienus.

     [+] [-]

, 2020-03-06 11:00, pirms 4 gadiem