Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Daugaviņš šonakt atgriezīsies "Senators" sastāvā

Daugaviņš šonakt atgriezīsies "Senators" sastāvā
Kaspars Daugaviņš
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš naktī uz trešdienu atkal dosies laukumā Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) - hokejists iekļauts sastāvā Otavas "Senators" mačam Tampabejā pret vietējo "Lightning".

Kaspars Daugaviņš šajā sezonā "Senators" rindās laukumā devies 55 spēlēs, gūstot četrus vārtus un atdodot sešas rezultatīvas piespēles. Tāpat Kasparam 12 soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients (-3). Pēdējo reizi laukumā Kaspars devās naktī uz 27. februāri, kad 15 ar pusi minūtēs palika uz nullēm statistikas rādītājos.

Tomēr šonakt sagaidāma Daugaviņa atgriešanās laukumā, jo treneri nolēmuši latvietim dot Bobija Batlera vietu. Batlers, ar kuru plecu pie pleca Daugaviņš pagājušajā vasarā izcīnīja Kaldera kausu, pēdējos mačos bijis visai nemanāms. Sastāvā atgriezīsies arī Zaks Smits, kuram jāieņem Zenona Konopkas vieta. Smitam un Daugaviņam ceturtajā maiņā kompāniju sastādīs arī Kondra.

Tāpat izmaiņas notikušas arī vārtsargu līnijā - "Senators" šajā mačā dos iespēju Benam Bišopam, kurš iepriekš sargāja fārmkluba Binghemtonas "Senators" vārtus. Divus metrus garais vārtsargs ir garākais savas pozīcijas spēlētājs NHL vēsturē.

Izmantotie resursi:
SensChirp


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-06 20:17, pirms 12 gadiem
arhivs X rakstīja: Nu tad lai atgriežas ar uzvaru!
Labāk ar kādu punktu!
, 2012-03-06 20:21, pirms 12 gadiem
MigelsElo rakstīja: Labāk ar kādu punktu!
Labāk ar uzvaru un vārtu guvumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-06 21:13, pirms 12 gadiem
Uzvaret! Un iemest uzvaras vartus! Veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-06 22:13, pirms 12 gadiem
Smits-Daugaviņš-Kondra, būs gols šai maiņai, ka es jums saku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-06 22:30, pirms 12 gadiem
Smits vispār ir ļoti labs spēlētājs un cik es esmu ievērojis Daugaviņš ir guvis rezultivitātes punktus, kad ir bijis vienā līnijā ar viņu (vai nu abiem piespēle vai kādam gols),kas protams liecina, ka abi saprotas un ganjau ka ar pārējiem komandas biedriem arī Ceru ka vismaz kādu punktu iegūs Daugaviņš un protams pati komanda Veiksmi!
, 2012-03-06 22:32, pirms 12 gadiem
Vārtus, Kaspar, vārtus!
, 2012-03-06 22:43, pirms 12 gadiem
Daugaviņš - Smith - Condra izklausās labi, pagājušo gadu trijatā vienā maiņā vinnēja Kalderu un, ja nemaldos, tad no Daugavas 10 punktiem 5 bija ar viņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-06 23:11, pirms 12 gadiem
Labas ziņas. Vienīgi bažīgu dara tas, ka ceturtā maiņa. Atkal var sanākt mazs spēles laiks un attiecīgi nullītes visās tabulās. Cerams, ka Daugaviņam izdosies tomēr sev atvēlētajā laikā sadarīt labas lietas. Lai veicas!
, 2012-03-06 23:25, pirms 12 gadiem
nevajag uztraukties, čalis bišk ar mūziku papelnīja
2:17
Toto - Africa
- YouTube
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-07 08:01, pirms 12 gadiem
Bet Toronto ar Kārlailu ir atdzīvojušies. Pēdējās divas spēles bija pret principiāliem pretiniekiem un cik tur trūka, lai abās spēles būtu uzvarētas.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).