Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Ducks" sakauj "Coyotes" un izcīna sesto uzvaru pēc kārtas

"Ducks" sakauj "Coyotes" un izcīna sesto uzvaru pēc kārtas
Korijs Perijs (pa labi) un "Ducks" - sestā uzvara pēc kārtas
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz sestdienu Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pie sestās uzvaras pēc kārtas tika Anaheimas "Ducks", kas ar rezultātu 5:2 sakāva Arizonas "Coyotes".

Lai arī viesi bija vadībā (1:0) un piecas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām pēc Šeina Douna rezultatīvā metiena vairākumā panāca 2:2, noslēdzošo trešdaļu mājinieki sāka Korija Perija 21. vārtu guvumu sezonā, kas izrādījās uzvaras vārtu vērtībā šajā mačā. Vēlāk vēl divi precīzi metieni, un "Ducks" svinēja sesto uzvaru pēc kārtas, kamēr "Coyotes" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas - 2:5.

Pie trešā panākuma pēc kārtas un devītās uzvaras pēdējās desmit spēlēs tika Tampabejas "Lightning", kas mājās ar 6:3 apspēlēja Pitsburgas "Penguins". Arī šai mačā viesi pirmie bija vadībā, taču "Lightning" atbildēja ar triecienu trīs vārtu izskatā, pārņemot vaību un vēlāk arī noturot to. Trešos vārtus "Lightning" guva mazākumā, un to paveica čehu uzbrucējs Ondrejs Palats, kuram vēlāk vēl vieni vārti (šosezon seši vārtu guvumi).

23 gadus vecais zviedru uzbrucējs Viljams Kārlsons bija guvis vienus vārtus pēdējās 30 spēlēs, bet šonakt izcēlās ar diviem vārtu guvumiem uzreiz, palīdzot Kolumbusas "Blue Jackets" ar 2:1 apspēlēt Kalgari "Flames".

NHL regulārā sezona, 6. februāris

SpēleRezultāts
Lightning - Penguins6:3
Jets - Hurricanes3:5
Flames - Blue Jackets1:2
Ducks - Coyotes5:2

''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.