Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas zvaigznes - Meisons, Tarasenko un Džounss

Andrejs Siliņš

NHL nedēļas zvaigznes - Meisons, Tarasenko un Džounss
Stīvs Meisons
Foto: Sipa USA/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās nedēļas trim zvaigznēm nosaukti: Filadelfijas "Flyers" vārtsargs Stīvs Meisons, Sentluisas "Blues" uzbrucējs Vladimirs Tarasenko un Sanhosē "Sharks" vārtsargs Martins Džounss.

Pirmās zvaigznes gods ticis Meisonam, kurš palīdzēja "Flyers" izcīnīt četras uzvaras, vidēji ielaida vien 1,71 vārtu un atvairīja 94,5% pretinieku metienu. 30. novembra naktī pret Bostonas "Bruins" Meisons atvairīja 45 metienus, kas ir sezonas augstākais rādītājs. Meisonam nepieciešama uzvara arī nākamajā mačā, lai sasniegtu savas karjeras rekordu - piecas uzvaras pēc kārtas.

Par otro nedēļas zvaigzni nosaukts 24 gadus vecais krievu uzbrucējs Vladimirs Tarasenko, kurš guva četrus vārtus un sakrāja piecus punktus trijās spēlēs. 2. decembra naktī Tarasenko izcēlās ar "hat-trick" un vienu piespēli uzvarā pār Tampabejas "Lightning" (5:4). Četri punkti vienā mačā ir Tarasenko karjeras labākais rekords.

Par trešo zvaigzni atzīts Sanhosē "Sharks" vārtsargs Martins Džounss, kurš izcīnīja trīs uzvaras, atvairīja 96,2% metienu un vidēji ielaida 1,01 vārtus. Džounsam ir otrais labākais uzvaru rādītājs starp visiem NHL vārtsargiem - 13 uzvaras 22 mačos.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja