Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Flyers'' piektā uzvara pēc kārtas, ''Flames'' Anaheimai samet astoņas ripas

Krišs Upenieks

''Flyers'' piektā uzvara pēc kārtas, ''Flames'' Anaheimai samet astoņas ripas
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas ietvaros notikušas sešas spēles, kurās pie uzvarām tika Karolīnas ''Hurricanes'', Filadelfijas ''Flyers'', Detroitas ''Red Wings'', Vinipegas ''Jets'', Kalgarī ''Flames'' un Minesotas ''Wild''.

Teicamu spēli aizvadījis Karolīnas ''Hurricanes'' vārtsargs Kems Vords, kurš atvairīja visus 30 Tampabejas ''Lightning'' izpildītos metienus, bet mājinieki uzvaru vienalga spēja nodrošināt tikai papildlaikā, kad neveiksmīgi no zonas ripu izmest mēģināja Bens Bišops, metiena pozīcijā nonāca Filips di Džuzepe, kurš precīzi raidīja ripu starp vārtsarga kājsargiem - 1:0.

Pēc ne tik spilgta sezonas sākuma piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Filadelfijas ''Flyers'', kas ar 4:2 pieveica Nešvilas ''Predators''. Divas reizes spēles gaitā Nešvila savā laukuma spēja atspēlēties, bet pēdējo ripu ''Flyers'' ieraidīja jau tukšos vārtos. Divi vārti šonakt Filadelfijai skaitliskajā vairākumā. Ar 14 uzvarām 27 spēlēs ''Flyers'' pakāpusies uz sesto vietu Austrumu konferencē.

Pagalam neveiksmīgu spēli aizvadījis Anaheimas ''Ducks'' vārtsargs Džonatans Bernjē, kurš spēja atvairīt tikai 17 no pretinieku izdarītajiem 25 metieniem pa vārtiem jeb 68 procentus , un Kalgarī ''Flames'' svinēja graujošu uzvaru ar 8:3. Vārtus uzvarētāju sastāvā guva astoņi dažādi spēlētāji, bet pie vārtiem pa divām rezultatīvām piespēlēm pievienoja Mets Stajans, Alekss Čaisons un Sems Benets. ''Ducks'' rindās divi vārti Raienam Kesleram. Jāpiemin, ka Anaheima pa vārtiem meta astoņas reizes vairāk.

Citās spēlēs Detroitas ''Red Wings'' papildlaikā ar 4:3 pieveica Ņujorkas ''Islanders'', Vinipegas ''Jets'' svinēja minimālu 2:1 uzvaru pret Čikāgas ''Blackhawks'', Minesotas ''Wild'' papildlaikā tika galā ar Edmontonas ''Oilers'' (2:1), savukārt Monreālas ''Canadiens'' pēcspēles metienos apspēlēja Losandželosas ''Kings'' (5:4).

NHL, 5. decembris

SpēleRezultāts
Kings - Canadiens4:5 PM
Hurricanes - Lightning1:0 P
Predators - Flyers2:4
Islanders - Red Wings3:4 P
Blackhawks - Jets1:2
Flames - Ducks8:3
Oilers - Wild1:2 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -2 [+] [-]

, 2016-12-05 09:33, pirms 7 gadiem
Radulovs uguno 1+2 un realizets pecspeles metiens.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-05 13:14, pirms 7 gadiem
"Jāpiemin, ka Anaheima pa vārtiem meta astoņas reizes vairāk."

Diezgan interesanti... Ja Flames izdarīja 25 metienus, tad Anaheima tieši 200? Un iemeta tikai 3? Mjā... tiešām žēl, ka naktī nepiecēlos uz ko tādu...

     [+] [-]

, 2016-12-05 22:56, pirms 7 gadiem
Jau kuro reizi lasu un brīnos, ka autoram laikam galīgi švaki ar matemātiku, ja viņš regulāri jauc saskaitīšanu vai atņemšanu ar reizināšanu.