Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Izjucis darījums, kura rezultātā Dušeins no "Avalanche" tiktu aizmainīts uz Otavu

Izjucis darījums, kura rezultātā Dušeins no "Avalanche" tiktu aizmainīts uz Otavu
Mets Dušeins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Kolorado "Avalanche" pagājušajā sezonā palika Nacionālās hokeja līgas pēdējā vietā un paziņoja, ka labprāt šķirtos no uzbrucēja Meta Dušeina. Atklājies, ka par viņa pakalpojumiem nopietni interesējusies Otavas "Senators", tomēr darījums izjucis.

Kolorado "Avalanche" pagājusī sezona bija murgs – komanda, kurai prognozēja cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, palika pārliecinoši pēdējā vietā. Viens no līderiem Mets Dušeins savāca tikai 41 punktu, un kluba vadība norādīja, ka labprāt aizmainītu uzbrucēju un sāktu pārbūvi.

Tomēr vasarā neviens darījums neizdevās, un neapmierinātais Dušeins bija spiests ierasties uz "Avalanche" treniņnometni, lai gan parādījās runas, ka viņš varētu boikotēt un trenēties vienatnē. Atklājies, ka vēl pirms nometnes sākuma viņš varēja kļūt par Otavas "Senators" spēlētāju, bet darījums piedzīvojis neveiksmi.

Plānoto maiņas darījumu apspriedušas trīs komandas – "Avalanche", "Senators" un Nešvilas "Predators", kas pagājušajā sezonā spēlēja Stenlija kausa finālā. Dušeins nonāktu Kanādas galvaspilsētā, centra uzbrucējs Kails Turiss, kurš grib tikt pie jauna un naudīga līguma, pārceltos uz Nešvilu, bet Kolorado virzienā ceļotu jaunie talanti un drafta izvēles.

Sarunas bija aktīvas pirms nometnes sākuma, tad pieklusa, bet apgriezienus uzņēma pirms neilga laika. Tomēr komandām atkal neizdevās vienoties par nosacījumiem, kas apmierinātu visus, tādējādi neviens hokejists nav ieguvis jaunas mājas.

Dušeins sezonas ievadā sakrājis desmit punktus 13 spēlēs, bet "Avalanche" pēc neveiksmīgās sezonas atkal cīnās par uzvarām. Savukārt Turiss piedalījies 11 mačos un izcēlies ar deviņiem punktiem. Pagājušajā sezonā viņš savāca 55 punktus, bet "Senators" sasniedza Austrumu konferences finālu.

Izmantotie resursi:
Potential deal sending Duchene to Sens falls...


, 2017-11-05 19:31, pirms 6 gadiem
Dušeins būtu bijis labs papildinājums priekš Senators .
, 2017-11-06 02:12, pirms 6 gadiem
Kādas muļķības, Duchene tikko spēles laikā aiztreidoja uz Ottavu. 1:59 paspēja uzspēlēt tik.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
7

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.