Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL pārbaudes spēles: Beržerona "hat-trick" neglābj "Bruins" no zaudējuma

NHL pārbaudes spēles: Beržerona "hat-trick" neglābj "Bruins" no zaudējuma
Patriss Beržerons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt tika aizvadīti 10 pārbaudes mači, tiesa, dalībnieku vidū nebija latviešu pārstāvētais Bufalo "Sabres". Esošajās spēlēs varēja izcelt uzbrucēja Patrisa Beržerona trīs vārtus, kā arī Sergeja Bobrovska, Bena Bišopa un Korija Šneidera lielisko spēli savu komandu vārtos.

Patriss Beržerons šonakt izcēlās ar "hat-trick", tomēr divkārtējais Frenka Dž.Selkes balvas (labākais aizsardzības stila uzbrucējs) ieguvējs nespēja palīdzēt Bostonas "Bruins" tikt pie panākuma pār Detroitas "Red Wings" (3:4 pēcspēles metienos).

Citā mačā Sergejs Bobrovskis atvairīja 45 metienus, palīdzot Kolumbusas "Blue Jackets" ar 3:2 uzveikt Nešvilas "Predators". Divus vārtus uzvarētāju rindās guva Niks Folinjo. Lieliska spēle šonakt arī Benam Bišopam, kurš ar 36 neitralizētām ripām sekmēja Tampabejas "Lightning" panākumu pār Floridas "Panthers" (4:1).

Vienīgo sauso spēli šonakt aizvadīja Korijs Šneiders un Ņūdžersijas "Devils", kas ar 3:0 apturēja Ņujorkas "Rangers". Šneideram 20 atvairīti metieni. Ripas velnu labā guva pieredzējušie uzbrucēji Jaromirs Jāgrs, Tuomu Rūtu un Daiņus Zubrus.

Nakts rezultatīvākajā mačā Sentluisas "Blues" ar 4:5 pagarinājumā atzina Minesotas "Wild" pārākumu. "Blues" no zaudējuma neglāba arī somu uzbrucēja Jori Lehterā sniegums – bijušā Novosibirskas "Sibir" uzbrucēja kontā divi vārti un viena rezultatīva piespēle. Uzvaras ripu iemeta cits soms – "Wild" kapteinis Mikko Koivu.

NHL komandu sagatavošanās posmā līdz ar to noslēgušās gandrīz visas pārbaudes spēles. Naktī uz pirmdienu pēdējo maču aizvadīs Karolīnas "Hurricanes" un Vašingtonas "Capitals", bet naktī uz ceturtdienu ar četrām spēlēm startēs 2014./15. gada regulārā sezona.

NHL pārbaudes spēles, 4. oktobris

SpēleRezultāts
Bruins – Red Wings3:4 PM
Predators – Blue Jackets2:3
Lightning – Panthers4:1
Canadiens – Senators2:4
Devils – Rangers3:0
Jets – Flames4:1
Wild – Blues5:4 P
Kings – Avalanche2:3 PM
Canucks – Oilers3:2
Ducks – Sharks2:1 P

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2014-10-05 10:38, pirms 9 gadiem
Laba spēle Jauno Detroitiešu izpildījuma, vēl tikai jātiek galā ar muļķīgām kļūdām un viss būs šaibās uz sezonas pirmo spēli ceru ka Pāvels un kapteinis Henriks būs ierindā, un protams jācer ka Alfredsons atgriezīsies uz vēl vienu sezonu! Būs laba sezona, ir tādas aizdomas
P.S. NY Islanderiem labs treids vakarnakt un par svietmaizi
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=733014&navid=nhl:topheads

     [+] [-]

, 2014-10-05 11:13, pirms 9 gadiem
Nu ko , jasledz klat shrots! Tik liels fans neesmu lai regularo celtos skatities naktis , bet agras speles skatishos ar baudu , pirmas jau Kolumba diena un Bufalo ar spele !