Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vēbers izlaidīs arī nākamās sezonas sākumu vēl vienas operācijas dēļ

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Vēbers izlaidīs arī nākamās sezonas sākumu vēl vienas operācijas dēļ
Šejs Vēbers (pa kreisi)
Foto: Reuters/Scanpix

Sliktas ziņas izskanējušas Monreālas ''Canadiens'' nometnē - ceļgala traumas dēļ komandai palīdzēt nevarēs pieredzējušais aizsargs Šejs Vēbers, kura atgriešanās uz laukuma paredzēta ne agrāk kā šā gada decembrī.

32 gadus vecajam Šejam Vēberam trešdien ticis operēts menisks, ziņo ''Canadiens'' komanda. Paredzams, ka rehabilitācijas process varētu aizņemt piecus līdz sešus mēnešus, līdz ar to Vēbera atgriešanās gaidāma ne ātrāk kā šā gada decembrī.

Kanādiešu aizsargs pagājušajā sezonā Monreālas ''Canadiens'' rindās aizvadīja vien 26 spēles un sezonu bija spiests noslēgt priekšlaicīgi, jo nācās veikt ķirurģisku iejaukšanos kreisās kājas cīpslā. Vēbers bija komandas aizsardzības balsts, turklāt spēlēja gana rezultatīvi, 26 mačos gūstot sešus vārtus un izdarot desmit rezultatīvas piespēles. Aizsargs ik spēli laukumā bija 25:16 minūtes, un 26 spēles ir zemākais rādītājs Vēbera 13 sezonu garajā NHL karjerā.

Kolumbusas ''Blue Jackets'' vienība paziņojusi par sadarbības turpināšanu ar centra uzbrucēju Būnu Dženeru, kurš noslēdzis ar kubu jaunu četru gadu līgumu 15 miljonu dolāru vērtībā. 25 gadus vecais Dženers Kolumbusā pavadījis visu savu līdzšinējo NHL karjeru. Pagājušajā sezonā 75 spēlēs uzbrucējs iekrāja 32 (13+19) punktus, Stenlija kausa izcīņā sešās spēlēs gūstot vienus vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles, bet ''Blue Jackets'' izstājās izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā, ar 2:4 sērijā piekāpjoties nākamajiem čempioniem - Vašingtonas ''Capitals'' hokejistiem.

Bufalo ''Sabres'' komandu pametis Džordans Nolans, kurš sekojis komandas līdera Raiena O`Railija piemēram un devies uz Sentluisas ''Blues''. Bijušais Stenlija kausa ieguvējs ''Kings'' sastāvā sezonu pavadīja ''Sabres'' ceturtajā maiņā, 69 mačos sakrājot 8 (4+4) punktus. Uzbrucējs ar ''Blues'' noslēdzis viena gada divvirzienu līgumu, kas paredz arī to, ka Nolans var tikt nosūtīts uz fārmklubu AHL.

Filadelfijas ''Flyers'' komandu papildinājis aizsargs Kristians Folīns. Zviedru aizsargs pēdējo sezonu pavadīja Losandželosā, 65 regulārās sezonas spēlēs gūstot trīs vārtus un atdodot desmit rezultatīvas piespēles. ''Flyers'' ar Folīnu noslēgusi viena gada līgumu.

Izmantotie resursi:
TSN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja