Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kamerons turpinās trenēt "Senators", Žuljēns paliks "Bruins"

Kamerons turpinās trenēt "Senators", Žuljēns paliks "Bruins"
Deivs Kamerons
Foto: mississauga.com

Otavas "Senators" ģenerālmenedžeris Braiens Marejs paziņoja, ka Deivs Kamerons piekritis līgumam ar komandu uz divām sezonām.

Kamerons kļuva par "Senators" galveno treneri šajā sezonā 8. decembrī, kad tika atlaists iepriekšējais galvenais treneris Pols Maklīns. Kamerons bija viens no Maklīna asistentiem kopš 2011./12.g. sezonas.

Kamerons uzlaboja komandas spēli uzbrukumā. Maklīna vadībā "Senators" tikai piecās spēlēs no 27 izdarīja vairāk metienu pa vārtiem nekā pretinieku komanda. Kamerona laikā Otava šajā ziņā bija aktīvāka 25 spēlēs no 55. Kamerona vadībā komanda izcīnīja 32 uzvaras un piedzīvoja 23 zaudējumus ( 15 pamatlaikā), kas ļāva iekļūt izslēgšanas spēlēs, kur pirmajā kārtā nācās piekāpties Monreālas "Canadiens".

Tikmēr "Boston Globe" ziņo, ka Klods Žuljēns turpinās vadīt Bostonas "Bruins" komandu. Žuljēna statuss bija neskaidrs pēc tam, kad tika atlaists ģenerālmenedžeris Pīters Čiarelli. Pagājušajā mēnesī viņa vietā tika iecelts Dons Svīnijs.

Žuljēns kopā ar "Bruins" izcīnīja Stenlija kausu 2011. gadā un cīnījās Stenlija kausa izcīņas finālā 2013. gadā. Šosezon Bostonai neizdevās iekļūt izslēgšanas spēlēs pirmo reizi kopš 2007. gada, kad par komandas galveno treneri iecēla tieši Žuljēnu.

Izmantotie resursi:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=769911&navid=nhl:topheads
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=769953&navid=nhl:topheads