Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" turpina cīņu par Stenlija kausu, bet van Rīmsdaikam jāizlaiž vairāki mēneši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Hurricanes" turpina cīņu par Stenlija kausu, bet van Rīmsdaikam jāizlaiž vairāki mēneši
Trevors van Rīmsdaiks. Foto: AP/Scanpix

Par pirmo komandu, kas sasniegusi Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņas pusfinālu, vakar kļuva Karolīnas "Hurricanes". Netraucēja pat tas, ka savainojumu dēļ nevar palīdzēt vairāki svarīgi spēlētāji. Aizsargam Trevoram van Rīmsdaikam veikta operācija, un tiek prognozēts, ka viņš laukumā varētu atgriezties ne agrāk kā pēc četriem mēnešiem.

"Hurricanes" pirmajā kārtā aizvadīja dramatisku sēriju pret pagājušās sezonas čempioni Vašingtonas "Capitals". Ar septiņām spēlēm nepietika, jo pēc septītā mača noslēguma bija nepieciešami arī divi pagarinājumi. Savukārt otrajā kārtā viss gāja kā pa diedziņu, jo Ņujorkas "Islanders" tika sakauta ar 4-0. Tādējādi "Hurricanes" spēlēs Austrumu konferences finālā, taču vēl jāsagaida pretinieks.

Tikmēr paziņots, ka aizsargam Trevoram van Rīmsdaikam veikta savainotā kreisā pleca operācija, un viņa atveseļošanās laiks būs četri līdz seši mēneši. 27 gadus vecais hokejists traumā iedzīvojās otrās spēles pret "Islanders" pirmajā trešdaļā. Deviņos Stenlija kausa mačos van Rīmsdaiks bija bez punktiem, bet regulārajā sezonā viņa kontā 78 spēles un 14 punkti. Viņš Karolīnā pavadījis divas sezonas, pirms tam pārstāvot Čikāgas "Blackhawks".

Šobrīd no ierindas izsists arī "Hurricanes" pirmais vārtsargs Petrs Mrāzeks (regulārajā sezonā 40 spēles un 91,4%), kura pienākumus pārņēmis Kērtiss Maklhīnijs, kā arī uzbrucēji Maikls Ferlands (71, 17+23) un Saku Menalanens (34, 4+4).

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/van-riemsdyk-has...

     [+] [-]

, 2019-05-05 09:10, pirms 5 gadiem
kura pienākumus pārņēmis Kērtiss Maklhīnijs, kā arī uzbrucēji Maikls Ferlands (71, 17+23) un Saku Menalanens (34, 4+4).

Uzbrucēji vārtos stāv?

     [+] [-]

, 2019-05-05 16:17, pirms 5 gadiem
Van Rīmsdiks, Ferlands ... nav galvenie vilcēji Karolīnā.