Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceram piespēle zaudējumā Bufalo, Bļugers un Pitsburga garantē "play-off"

Rolands Eliņš

Balceram piespēle zaudējumā Bufalo, Bļugers un Pitsburga garantē "play-off"
Rūdolfs Balcers. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Bufalo „Sabres” ar Zemgu Girgensonu sastāvā izcīnīja uzvaru pār Otavas „Senators” ar 5:2. Otavas sastāvā rezultatīvi nospēlēja Rūdolfs Balcers. Savukārt „Penguins” ar Teodoru Bļugeru ceturtajā maiņā pieveica Detroitu ar 4:1 un 13. sezonu pēc kāras garantēja sev vietu izslēgšanas spēlēs.

„Sabres” un „Senators” mačā Rūdolfa Balcera pārstāvētā komanda vadībā izvirzījās pirmā, paveicot to ar Balcera palīdzību. Mača trešajā minūtē Balcers piespēlēja partnerim uz zilās līnijas, un viņa mestās ripas virzienu vārtu priekšā pielaboja Antonī Duklērs. Balceram tā bija devītā piespēle NHL un 14. punkts 36 aizvadītajās spēlēs.

VIDEO: Balcers asistē cīņā pret Girgensona "Sabres"

Pirmo periodu „Senators” pabeidza ar vadību 2:1, taču mača turpinājumā vārtus vairs neguva, un Bufalo komanda, spēlējot savā laukumā, atspēlējās un iemeta vēl trīs vārtus, nokārtojot uzvaru ar 5:2. „Sabres” līdz ar to pārtrauca savu astoņu zaudējumu sēriju un izcīnīja pārliecinošāko uzvaru kopš 23. februāra, kad ar tādu pašu rezultātu tika pieveikta Vašingtona.

Balcers šajā mačā nospēlēja 11:07 minūtes, spēlēja gan vairākumā (2:02 minūtes), gan mazākumā (17 sekundes), izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Zemgus Girgensons savukārt laukumā bija 16:45 minūtes, vairāk nekā trīs no tām spēlējot mazākumā. Viņam trīs metieni pa vārtiem un trīs spēka paņēmieni, kā arī pozitīvs lietderības koeficients plus viens.

Gan Otavai, gan Bufalo šī bija sezonas priekšpēdējā spēle. Girgensona un Balcera komandas sezonai liks punktu pēc divām dienām attiecīgi pret Detroitu un Kolumbusu. Viena regulārās sezonas spēle palikusi arī Pitsburgas „Penguins”, taču Teodora Bļugera pārstāvētā komanda šonakt parūpējās par savu vietu izslēgšanas spēlēs un sezonas turpinājumu.

„Penguins” savā laukumā pret Detroitu pirmā nokļuva iedzinējos, ielaižot mazākumā, taču jau līdz pirmā perioda beigām panāca 2:1. Otrajā periodā pārsvaru nostiprināja Fils Kesels, bet 47. minūtē Sidnijs Krosbijs ar realizētu vairākumu nokārtoja mača gala rezultātu 4:1. Gan Krosbijs, gan Kesels šajā mačā guva pa trim punktiem. Jāatzīmē arī Patrika Hornkvista paveiktais – viņam divas piespēles un deviņi metieni pa vārtiem.

„Penguins” sastāvā šonakt atgriezās aizsargs Kriss Letangs un uzbrucējs Jevgeņijs Malkins, kurš ieņēma savu vietu otrajā maiņā, bet Teodors Bļugers tika pārcelts uz ceturto maiņu. Bļugers nospēlēja 8:09 minūtes, gandrīz ceturto daļu laika spēlējot mazākumā. Viņa rēķinā viens metiens pa vārtiem, divi spēka paņēmieni un neitrāls lietderības koeficients.

„Penguins” ar 99 punktiem ieņem trešo vietu Metropoles divīzijā un izslēgšanas mačos piedalīsies 13. reizi pēc kārtas. „Penguins” pretiniece pirmajā kārtā, visticamāk, būs Ņujorkas „Islanders”, turklāt Pitsburgai vēl ir iespējas to apsteigt un iegūt mājas spēļu priekšrocības, taču, ja regulārās sezonas pēdējā mačā tiks zaudēts „Rangers”, bet Karolīnas „Hurricanes” pārspēs Filadelfiju, Pitsburga atkāpsies uz „wild card” pozīcijām, kas nozīmēs tikšanos pirmajā kārtā ar „Capitals”.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: Karalis Hokejs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2019-04-05 08:27, pirms 5 gadiem
Ja neskaita cīņu par labākām pozīcijām,tad atlicis tikai viens jautājums.Vai Monreāla jau šonakt dosies atvaļinājumā,Kolumbusas uvaras gadījumā Ņujorkā,vai tas jāgaida rītnakt,pēdējā regulārā čempionāta spēles dienā?Visas pārējās play off komandas ir zināmas.

  +9 [+] [-]

, 2019-04-05 08:45, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: izcilākais nebija Ovečkins?
Kā kuru reizi. Ja Radulovs vai Ovie iemet, tad tie ir pasaules labākie tūkstošgades hokejisti. Galvenais nosacījums ir lai būtu krievs😊 ja kāds cits atdod 80 piespēles, tad tās ir piekabinātas otrās piespēles, bet ja krievs, tad vnk izcils piespēlētājs😊 nekas te nav mainijies😅

  +5 [+] [-]

, 2019-04-05 08:52, pirms 5 gadiem
Ejat tak smirdēt krievu portālos par saviem izcilajiem Putlandijas hokejistiem!!! Tur jums būs lielāks atbalsts... Varēsiet justies piederīgi Putlandijai.

  +6 [+] [-]

, 2019-04-05 09:10, pirms 5 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Ir rekords Kučerovam. 126 punkti!
Kāds rekords?

  +5 [+] [-]

, 2019-04-05 09:15, pirms 5 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Ir rekords Kučerovam. 126 punkti!
Kučerovs tak lupata salīdzinot ar Gretzki vai Mario, pasauc kad šim būs vismaz 150 punkti sezonā!
';

  +3 [+] [-]

, 2019-04-05 09:27, pirms 5 gadiem
ogreskijs rakstīja: Kā kuru reizi. Ja Radulovs vai Ovie iemet, tad tie ir pasaules labākie tūkstošgades hokejisti. Galvenais nosacījums ir lai būtu krievs😊 ja kāds cits atdod 80 piespēles, tad tās ir piekabinātas otrās piespēles, bet ja krievs, tad vnk izcils piespēlētājs😊 nekas te nav mainijies😅
Jā, cik gadus Krosbiju saukāja par otro piespēļu dalītāju...
bet tad uzradās Kučerovs, kurš nu jau ir atdevis vairāk piespēļu vienā sezonā nekā Krosbijs. 😀

     [+] [-]

, 2019-04-05 09:27, pirms 5 gadiem
kino rakstīja: Kāds rekords?
Punkti pēclokauta (03./04.) ērā. Krievu spēlētāju visu laiku punktu rekords ir 127.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-05 09:31, pirms 5 gadiem
SC maucat banus visiem,kas atbalsta rus!
taisam revīziju šajā portālā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2019-04-05 10:13, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Šajā gadsimtā kopš 2000 nevienam nav tik daudz punktu ka Kučerovam. Makdids un krosbijs ir suuds uz Kučerova fona.
Pat ja tā būtu - nu un?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-04-05 10:45, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: Rekords 127
Rekords 201 punkts

  +6 [+] [-]

, 2019-04-05 11:00, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Esmu skatījies video ar grecka un lemje spēlēm un var droši apgalvot ka ar tām iemaņām mūslaikos viņi lasītu labi ja 80 punktu sezonā. Tur nav ko salīdzināt. Kučerovs sobrid ir izcilākais kāds ir bijis.
Kā jau esmu teicis - visi spēlētāji, kuri pēkšņi uzmirdz, Tev ir labākie.
Tas pats Laine.
Domāju, ka Kučerovu varēs vērtēt pēc gadiem 5.
Tad jau tik pat labi, to pašu Draizaitlu var likt priekšā Ovečkinam, jo viņam taču sezonā punktu ir vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-05 11:49, pirms 5 gadiem
Nu bl******** Bufalo lielo piķi man pakāsa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-04-05 11:58, pirms 5 gadiem
Visi ir sūdi uz puļķīša, Balderis labākais! Esmu runājis

  +2 [+] [-]

, 2019-04-05 12:50, pirms 5 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Kā jau esmu teicis - visi spēlētāji, kuri pēkšņi uzmirdz, Tev ir labākie.
Tas pats Laine.
Domāju, ka Kučerovu varēs vērtēt pēc gadiem 5.
Tad jau tik pat labi, to pašu Draizaitlu var likt priekšā Ovečkinam, jo viņam taču sezonā punktu ir vairāk.
Skaidrs, ka tagad ir Kučerova laiks. Viņš spēlē iespējams stiprākajām līgas komandā, ar izciliem partneriem, pašam iet no rokas viss, ir jau brieduma vecumā utt. Īsāk sakot ļoti labs spēlētājs. Bet lai par izcilu sauktu vēl jāpagaida. Pāris bronzas junioru vecumā pagaidām vien kabatā, nekā vairāk īsti. izcilajiem ir ja ne kausi, tituli vai gredzeni, tad vismaz individuālās balvas.

     [+] [-]

, 2019-04-05 13:05, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Esmu skatījies video ar grecka un lemje spēlēm un var droši apgalvot ka ar tām iemaņām mūslaikos viņi lasītu labi ja 80 punktu sezonā. Tur nav ko salīdzināt. Kučerovs sobrid ir izcilākais kāds ir bijis.
A ko tu tad saki, ka spēlētājs kam vidēji NHL ir 1,03 punkti bez jebkādiem sasniegumiem ir labāks par to kam 1,29 vidēji, 3 stenliji un neskaitāmi citi sasniegumi? Tevi pat par cirvi nevar nosaukt, varbūt esi vienīgi cirvja kāta vērts.

     [+] [-]

, 2019-04-05 13:23, pirms 5 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Ir rekords Kučerovam. 126 punkti!
Nobāl Grecka 215 pts sezonas priekšā Pat Jāgram bija 149

  +2 [+] [-]

, 2019-04-05 13:28, pirms 5 gadiem
hilss rakstīja: Ovi ir izcilākais golu metējs kāds ir bijis, bet Kučerovs ir izcilākais punktu guvējs kāds ir bijis.
Jā, jā un vēl pilnai laimei pasaki, ka Vasiļevskis ir visu laiku labākais vārtsargs. Visi Brodēri, Hašeki nobāl viņa priekšā. 😀

  +1 [+] [-]

, 2019-04-05 13:34, pirms 5 gadiem
ogreskijs rakstīja: Skaidrs, ka tagad ir Kučerova laiks. Viņš spēlē iespējams stiprākajām līgas komandā, ar izciliem partneriem, pašam iet no rokas viss, ir jau brieduma vecumā utt. Īsāk sakot ļoti labs spēlētājs. Bet lai par izcilu sauktu vēl jāpagaida. Pāris bronzas junioru vecumā pagaidām vien kabatā, nekā vairāk īsti. izcilajiem ir ja ne kausi, tituli vai gredzeni, tad vismaz individuālās balvas.
Ja Krosbijs tagad būtu rezultatīvākais līgā ar tik pat punktiem, viņš teiktu, ka tās jau tikai otrās piespēles un nekas īpašs.