Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostona iekļūst izslēgšanas spēlēs, Vašingtonai jau 114 punkti

Krišs Upenieks

Bostona iekļūst izslēgšanas spēlēs, Vašingtonai jau 114 punkti
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā šonakt izspēlētas 13 spēles, no kurām četrās ar pamatlaiku, lai noskaidrotu uzvarētāju, nepietika.

Pirmo reizi kopš 2014. gada vietu izslēgšanas spēļu turnīrā izcīnījusi Bostonas ''Bruins''. Viesos komanda aizvadīja patiesi stabili un pārliecinošu spēli, pieveicot Tampabejas ''Lightning'' ar 4:0. Ar 94 punktiem komanda tagad atrodas septītajā vietā Austrumu konferencē - zemāk par astoto vietu Bostona vairs nevar nokrist, bet augstāk par sesto nevar tikt.

Pussolītis līdz regulārās sezonas uzvaras nodrošināšanai atlicis Vašingtonas ''Capitals'', kas ar 4:1 viesos apspēlēja Toronto ''Maple Leafs''. Austrumos Vašingtona ar 114 punktiem ir līdere. Jāpiemin, ka Toronto pēdējās deviņās spēlēs bija izcīnījusi septiņas uzvaras, kamēr Vašingtonai jau astotā uzvara desmit mačos.

Lai sauktu ''Capitals'' par regulārās sezonas uzvarētāju vēl nedaudz jāpagaida, jo Pitsburgas ''Penguins'' šonakt ar 4:1 pieveica Kolumbusas ''Blue Jackets''. Tagad Pitsburga no Vašingtonas atpaliek par pieciem punktiem, abas komandas aizvadījušas pa 79 spēlēm. Kolumbusa ir trešajā vietā ar 106 punktiem Austrumos. Rietumu līderei ''Blackhawks'' ir 108 punkti.

Rietumos jau viss ir skaidrs, un Čikāga būs uzvarētāja, jo Minesotas '"Wild'' atpaliek par sešiem punktiem, bet Anaheimas '"Ducks'' - par septiņiem. Visas trīs komandas aizvadījušas par 80 spēlēm, kas nozīmē, ka regulārajā turnīrā jāaizvada vēl divas spēles, kas nozīmē, ka Čikāgu vairs nav iespējas noķert.

NHL, 5. aprīlis

SpēleRezultāts
Bruins - Lightning4:0
Devils - Flyers1:0
Penguins - Blue Jackets4:1
Senators - Red Wings2:0
Maple Leafs - Capitals1:4
Wild - Hurricanes5:3
Predators - Islanders1:2 P
Blues - Jets2:5
Stars - Coyotes3:2 P
Avalanche - Blackhawks4:3 P
Ducks - Flames3:1
Kings - Oilers6:4
Sharks - Canucks3:1

  +1 [+] [-]

, 2017-04-05 11:44, pirms 7 gadiem
Pirms sezonas nhl apskatnieki Tampa galvena favorite uz kausu, beigas pat netiks play off

  +2 [+] [-]

, 2017-04-05 11:54, pirms 7 gadiem
TB vājas cerības ir – Toronto smagas spēles priekšā, ar to pašu TB, Pingvīniem un Kolumbusu, ja TOR kaut vienu uzvaru izcīna, tad pīpē bambuku un ir iekšā, TB atlikušās 3 spēles (TOR, MTL un BUF) jāuzvar un jācer, ka TOR nepaņems punktus, bet vēl ir NYI, kam vieglāki pretinieki, CAR, NJD un OTT.