Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks nosūtīts uz AHL spēļu prakses gūšanai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kivlenieks nosūtīts uz AHL spēļu prakses gūšanai
Matīss Kivlenieks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Kolumbusas "Blue Jackets" pieņēmis lēmumu par latviešu vārtsarga Matīsa Kivlenieka nosūtīšanu uz fārmklubu. Klīvlendas "Monsters" šonakt aizvadīs mājas spēli.

Uz Klīvlendas "Monsters" aizsūtīts Matīss Kivlenieks, aizsargs Endrjū Pīks un uzbrucējs Jakobs Lilja. Pulksten 2:00 pēc Latvijas laika tiks aizvadīta mājas spēle pret Ročestras "Americans", un tā būs izdevība visiem trim tikt pie spēļu prakses, kas "Blue Jackets" rindās nav bijusi pārāk liela. Kolumbusas komanda šodien neaizvadīs pilnu treniņu.

23 gadus vecais Kivlenieks "Blue Jackets" sastāvā laukumā devies divos mačos – 19. janvārī izcīnītajā uzvarā pret Ņujorkas "Rangers" un 1. februārī pret Bufalo "Sabres", kad tika piedzīvots zaudējums pagarinājumā. Viņš ticis galā ar 94,6% metienu un vidēji ielaidis 1,49 vārtus.

Kivlenieks arī janvārī tika nosūtīts uz "Monsters", laika posmā no 15. līdz 25. janvārim aizvadot trīs spēles, kurās tika izcīnītas divas uzvaras.

"Blue Jackets" somu vārtsargs Jonass Korpisalo joprojām ir savainots, bet sagaidāms, ka viņš ierindā varētu atgriezties februāra vidū.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...