Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Džonsonam 2+2, Toronto grauj Anaheimu

Džonsonam 2+2, Toronto grauj Anaheimu
Andreass Džonsons guvis divus vārtus un atdevis divas piespēles. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pie pārliecinošās uzvaras Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika "Maple Leafs", kas sagrāva "Ducks" ar 6:1. "Flyers" svinēja astoto panākumu pēc kārtas, bet "Stars" trešajā trešdaļā salauza "Coyotes" pretestību.

Toronto „Maple Leafs” ar 6:1 sagrāva Anaheimas „Ducks”. Pirmos vārtus jaunajā komandā guva no „Kings” iegūtais aizsargs Džeiks Mazins, kurš ar stipru šķēlienu trīs sekundes pirms otrā perioda beigām panāca 3:0. Ar diviem vārtiem un divām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās uzbrucējs Andreass Jonsons, savukārt, otro reizi šosezon precīzs bija Viljams Nīlanders, noslēdzot Toronto pretuzbrukumu ar metienu no iemetiena apļa. „Maple Leafs” ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā ar 80 punktiem 52 sīņās.

Astoto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Filadelfijas „Flyers”, kas pārspēja Vankūveras „Canucks” ar 2:1. Par vienu no galvenajiem varoņiem kļuva vārtsargs Kārters Hārts, kurš atvairīja 41 metienu. „Flyers” iemeta ripas pretinieku vārtos pirmā perioda beigās un otrās trešdaļas sākumā, atzīmējoties Šonam Kuturjē un Jakubam Vorāčekam. „Flyers” turpina dzīties pakaļ „play-off” zonai, šobrīd Filadelfija ieņem piekto vietu cīņā par Austrumu konferences „wild-card”.

Dalasā tika gūti deviņi vārti, bet vietējā „Stars” uzvarēja Finiksas „Coyotes” ar 5:4. Uzvaras vārtus 7:32 minūtes pirms sirēnas guva Tailers Segins – uzbrucējs saņēma ripu vārtu priekšā un ar metienu vienā pieskārienā izrāva uzvaru savai komandai, gūstot 22. vārtus sezonā. Dalasai ir trešā vieta Centrālajā divīzijā – 60 punkti 53 spēlēs.

Ņujorkas „Rangers” papildlaikā piekāpās Losandželosas „Kings” ar 3:4. Zaudētāju komandā rekordu uzstādīja uzbrucējs Mika Zibanejads, kurš atzīmējās ar rezultativitāti „Rangers” desmit vārtu guvumos pēc kārtas. Tikmēr „Kings” trīs reizes atspēlējās, savukārt, izšķirošs vārtu guvums Tailera Tofoli kontā. Gan „Rangers”, gan „Kings” atrodas ārpus „play-off” zonas.

NHL spēles, 5. februāris

SpēleRezultāts
Maple Leafs – Ducks6:1
Rangers – Kings3:4 PM
Flyers – Canucks2:1
Stars – Coyotes5:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-02-05 08:17, pirms 5 gadiem
Katram otrajam zviedram uzvārds ir Džonsons. Pirms raksti, varbūt apskaties kas ko ka, Konstantain!