Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Flames" ne bez problēmām pieveic pastarīti "Flyers" un paliek Rietumu konferences virsotnē

"Flames" ne bez problēmām pieveic pastarīti "Flyers" un paliek Rietumu konferences virsotnē
Metjū Tkačaks atzīmējās ar vārtiem un piespēli "Flames" uzvarā pār "Flyers". Foto: Sipa USA/Scanpix

26. uzvaru šosezon Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izcīnīja Rietumu konferences līdervienība „Flames”, kas papildlaikā pārspēja Filadelfijas „Flyers” ar 3:2.

„Flames” atklāja rezultātu pirmajā periodā, realizējot skaitlisko vairākumu – Treviss Sanheims izdarīja piespēli gar vārtiem, un ripa ar rikošetu no „Flyers” aizsarga slidas ielidoja vārtos – 1:0. Mača vidū Džonijs Gudro ar spēcīgu metienu vienā pieskārienā no iemetiena apļa panāca neizšķirtu – 1:1, atzīmējoties 24. reizi šosezon.

Trešajā periodā „Flyers” vārtsargs Karters Harts kļūdījās izgājienā un piespēlēja tieši uz nūjas Trevisam Konečnijam, kurš nedaudz pietuvojās vārtiem un izdarīja metienu, vārtsargam nepaspējot atgriezties atpakaļ – 2:1. Filadelfija nepadevās, un četras minūtes pirms pamatlaika beigām Metju Tkačaks bija precīzs no uzbrukuma zonas vidus – 2:2.

Pamatlaiks tā arī noslēdzās, bet overtaimā „Flames” izdevās klasisks papildlaika uzbrukums divatā pret vienu, Tkačaks piespēlēja Tīdzējam Brodijam, kurš no tuvās distances izrāva uzvaru – 3:2.

Ar 56 punktiem 43 mačos „Flames” turpina ieņemt pirmo vietu Rietumos, kamēr „Flyers” pateicoties izcīnītajam punktam pacēlās uz priekšpēdējo vietu Austrumos, apsteidzot Otavas „Senators”.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.