Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Senators" šonedēļ gaida Balcera atgriešanos treniņos

"Senators" šonedēļ gaida Balcera atgriešanos treniņos
Rūdolfs Balcers. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers traumas dēļ ir izlaidis NHL sezonas pirmo mēnesi, bet Otavas mediji vēsta, ka šonedēļ viņš atgriezīsies treniņos.

Rūdolfs Balcers traumu guva NHL pirmssezonas treniņnometnē septembra izskaņā, un šīs traumas dēļ NHL sezonu vēl nav sācis. Sākotnēji bija paredzēts, ka viņš nevarēs spēlēt mēnesi, bet nu pagājušas jau piecas nedēļa. Otavas „Sun” gan vēsta, ka Balcers šīs nedēļas gaitā atgriezīsies hokeja treniņos.

Atgriešanās treniņos gan vēl nenozīmē atgriešanos spēļu režīmā, kas varētu prasīt vēl laiciņu. Turklāt Otavas „Senators” treneris pagājušajā nedēļā apliecināja komandas vadības plānus, ka Balcers, visticamāk, sākotnēji tiks nosūtīts uz fārmklubu, lai iegūtu spēļu praksi. Jāizceļ gan, ka nosūtījums uz fārmklubu, visticamāk, būs īslaicīgs, jo „Senators” vadība rēķinās ar latviešu uzbrucēju kā NHL spēlētāju.

Balcers arī iepriekšējā sezonā rudenī spēlēja „Senators” fārmklubā, bet pēc tam tika izsaukts uz NHL, kur 36 spēlēs guva 14 punktus (5+9).

Otava savu nākamo spēli aizvadīs šonakt, viesojoties „Madison Square Garden” pie „Rangers”. Otavas komanda pagaidām guvusi tikai trīs uzvaras un ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē.

Jāpiemin, ka „Senators” sastāvā robus atstājuši arī vairāki citi savainojumi, turklāt iepriekšējā spēlē smagu traumu guva Skots Saburins, kurš cieta sadursmē pie apmales spēlē pret „Bruins”. Saburins no laukuma tika nonests ar nestuvēm un nogādāts slimnīcā, taču pēc vizuāli šausminošās sadursmes Saburins slimnīcu nākamajā dienā varēja atstāt.

Izmantotie resursi:
https://www.pressreader.com/canada/...


, 2019-11-04 17:58, pirms 4 gadiem
Balcers jau ir treninos. Bet tikai bus AHL spele. Traumas pretiga lita, atkal jasak viss no jauna
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).