Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Tarasenko un "Blues" uzvar piektajā spēlē pēc kārtas

Tarasenko un "Blues" uzvar piektajā spēlē pēc kārtas
Vladimirs Tarasenko
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienīgajā spēlē šonakt Sentluisas "Blues" ar 4:3 pēcspēles metienos izbraukumā pārspēja Ņujorkas "Rangers". Uzvaras bullītis Vladimira Tarasenko rēķinā, kuram arī vieni vārti un viena rezultatīva piespēle.

Pirmo divu periodu laikā katra no komandām guva pa vieniem vārtiem, bet īstā uguņošana sākās trešajā trešdaļā. Patriks Berglunds perioda sākumā izvirzīja vadībā "Blues", taču "Rangers" pārņēma iniciatīvu un iespieda Sentluisas aizsardzību pie Braiena Eliota vārtiem. "Blues" aizsargi un vārtsargs perioda piektajā minūtē bija burtiski sakrituši pie saviem vārtiem, taču ņujorkieši brīnumainā kārtā nespēja izlīdzināt rezultātu.

Tomēr "Rangers" atrada ieročus uzbrukumā. Perioda septītajā un 14. minūtē vārtus guva Martēns Senluī, atgūstot vadību mājiniekiem. "Blues" tomēr panāca izlīdzinājumu un ievirzīja spēli pagarinājumā, kur vairākas lieliskas iespējas atkal bija Ņujorkai, piemēram, Rikam Nešam, kurš vienreiz trāpīja arī pa vārtu stabu. Papildlaiks gan beidzās bez vārtu guvumiem, bet pēcspēles metienu sērijā "Blues" uzvaru nodrošināja Vladimirs Tarasenko, kurš turpināja apliecināt, kāpēc tika atzīts par aizvadītās nedēļas pirmo zvaigzni.

Daudz darba šonakt bija abu komandu vārtsargiem. Eliots atvairīja 36 no 39 pretinieku metieniem, bet "Rangers" vārtsargs Kems Talbots tika galā ar 31 ripu. Tarasenko "Blues" rindās izcēlās ne tikai ar izšķirošo metienu pēcspēles sērijā, bet arī ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli pamatlaikā, bet "Rangers" sastāvā pa diviem punktiem Senluī (2+0) un Derikam Brasāram (0+2).

"Blues" (#6 Rietumu konferencē, 15 punkti 11 spēlēs) izcīnīja jau piekto uzvaru pēc kārtas, turklāt trīs no šīm uzvarām izcīnītas pagarinājumā vai pēcspēles metienu sērijā. "Rangers" (#10 Austrumu konferencē, 12 punkti 11 spēlēs) tikmēr otrajā spēlē pēc kārtas zaudēja bullīšos.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2014-11-04 09:23, pirms 9 gadiem
NHL uzlēkusi jauna superzvaigzne.
, 2014-11-04 09:25, pirms 9 gadiem
Tarasenko uzņēmis apgriezienus jaunā līmenī.
, 2014-11-04 10:00, pirms 9 gadiem
Kovalcuks prom,uzlec jauna krievu zvaigzne,par tadu Kovalcuku NHL jau sen ir aizmirsusi!
, 2014-11-04 10:13, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Kovalcuks prom,uzlec jauna krievu zvaigzne,par tadu Kovalcuku NHL jau sen ir aizmirsusi!
Tu laikam ilgi domāji,ko uzrakstīt Kovaļčuks ir Kovaļčuks un nekāds Modrītis nav spējīgs noniecināt viņa personu. Ja viņu uztrauktu NHL,tad viņš nebūtu braucis prom,kabatā ar vienu no lielākajiem līgumiem NHL vēsturē. Uzlika viņš nikolaju gan NHL,gan tam miljonu lielajam līgumam,NHL faniem un prestižam,tai skaitā tev. Tā kā noslauki puņķaino ģīmīti un samierinies ar to.
, 2014-11-04 10:15, pirms 9 gadiem
Es konstateju faktu! Kad aizgaj Kovi,daudzi raudaja,ka tad taa,ka bus,ko darit! Nepagaja paris gadi ka vina vieta uzlec cita zvaigzne,Tarasenko persona! Un ko tu gribi payeikt ka NHL kads raud pec Kovi aizieshanas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 10:25, pirms 9 gadiem
Aizgaja vinsh veselibas taupishanas noluka! NHL visu liek borta,bez iznemumiem,taka Kovi problemas ar muguru,tas var beigties loti slikti! Un ko teiksi par Malkinu,Magnita vinam piedavaja jebkuru ciparu kuru vinsh nosauks! Sanak uzmeta savu tevu zemi un ar visu KHL un Putinu priegshgala!
, 2014-11-04 10:38, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Es konstateju faktu! Kad aizgaj Kovi,daudzi raudaja,ka tad taa,ka bus,ko darit! Nepagaja paris gadi ka vina vieta uzlec cita zvaigzne,Tarasenko persona! Un ko tu gribi payeikt ka NHL kads raud pec Kovi aizieshanas?
Un ko tu domā,ka Kovie raud pēc aiziešanas ? Baigo atklājumu Modrītis atklājis,krieviem jauna zvaigzne
Kā tad tu biji iedomājies,ka krieviem vairs nebūs cienīgu NHL līmeņa spēlētāju ? Tarasenko līdz zvaigznes statusam NHL vēl augt un augt.
Pagaidām nekas vairāk kā vadošais (viens no) komandas spēlētājs viņš nav. Kas bija Kovie tev laikam nav jāstāsta.
Par NHL zvaigzni var saukt spēlētāju,kurš krāj vidēji punktu spēlē,karjeras garumā. Kovie tāds bija. Cik tādu tagad ir NHL,pateikt ? 4/5 ne vairāk.

Sidney Crosby (C) 1.41
Yevgeni Malkin (C) 1.23
Alexander Ovechkin (LW) 1.20
Jaromir Jagr (RW) 1.19
Steven Stamkos (C/RW) 1.04
Jason Spezza (C) 1.00
Nicklas Backstrom (C) 1.00

Visā NHL 100 gadu vēsturē tādu spēlētāju ir bijis 94 cilvēki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 10:39, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Modritis, 10:25

Nemani sevi, Kovalcuks ir teicis kapec vins aizgaja jo ST-Peterburga situacija un apstakli vinam patik labak neka Devilos
Apstākļi,nauda un viņa lielā vēlme atgriezties mājās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 10:45, pirms 9 gadiem
"Visā NHL 100 gadu vēsturē tādu spēlētāju ir bijis 94 cilvēki."

Tikai tāds mazs "sīkums",šī statistika jānotur visas karjeras garumā.Nav nekāds noslēpums,ka karjeras otrajā pusē tikai ļoti labi spēlētāji uz to ir spējīgi.
, 2014-11-04 10:54, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: "Visā NHL 100 gadu vēsturē tādu spēlētāju ir bijis 94 cilvēki."

Tikai tāds mazs "sīkums",šī statistika jānotur visas karjeras garumā.Nav nekāds noslēpums,ka karjeras otrajā pusē tikai ļoti labi spēlētāji uz to ir spējīgi.
No pēdējiem tādi bija Selane Bure Sakiks Forsbergs Lemjē Jagrs Aizermans Lindros B Hals,Mogiļnijs,Z Palfijs,M Sundins,Pols Karija, Kovaļčuks.
, 2014-11-04 11:11, pirms 9 gadiem
Taa tik turpinat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 11:33, pirms 9 gadiem
Harlik,tu gadijuma neesi pasists? Tu pats pirmais blaustijies pec Kovi aizieshana ka NHL paliek tikai paris krievu zvaigznes,Malkins,Dacuks,Ovi un dazi vartsargi! Un loti gribetu lai shie ari brauktu uz KHL! Es savukart rakstiju,neviens nepardzivos Kovi aizieshanu,naks jauni un pec paris gadiem par tadu Kovi visi aizmirsis! Luk piemers,nak jauni talanti,iespejams driz bus NHL sejas,bet par tadu Kovi aceresies tikai tad kad saks raknaties statistikas tabulas!
, 2014-11-04 11:38, pirms 9 gadiem
Aguero#16 rakstīja: kur Ņičuškins?
Viņam trauma sezonas sākumā. Tikai šonakt būs pirmā spēle pēc tās.
, 2014-11-04 11:44, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Harlik,tu gadijuma neesi pasists? Tu pats pirmais blaustijies pec Kovi aizieshana ka NHL paliek tikai paris krievu zvaigznes,Malkins,Dacuks,Ovi un dazi vartsargi! Un loti gribetu lai shie ari brauktu uz KHL! Es savukart rakstiju,neviens nepardzivos Kovi aizieshanu,naks jauni un pec paris gadiem par tadu Kovi visi aizmirsis! Luk piemers,nak jauni talanti,iespejams driz bus NHL sejas,bet par tadu Kovi aceresies tikai tad kad saks raknaties statistikas tabulas!
Neviens nepārdzīvoja ? Viņa kreklus pat Devils fani dedzināja.
Ko tu te vispār centies pateikt,pats saproti ? NHL ir pārstājuši spēlēt tādi kadri kā Geckis un Lejē,bet NHL nenomira,kāpēc tam būtu jānotiek saistībā ar Kovie ? Un kāds sakars krievu aiziešanai no NHL,ar ko globālu NHL kontekstā ? Tas sekmētu tikai KHL. Ko tu te pinies savos secinājumos. Līdz 90 gadu sakumam NHL nebija krievu,tas kaut kā ietekmēja NHL ? Savukārt krievu vietējo hokeju gan. Un par to arī ir mans stāsts. Man tas NHL bijis ,nebijis.
Tā pat kā lielākai daļai Eiropas hokeja cienītājiem,kuri NHL pa lielam seko tikai savu valstu pārstāvjiem,to klubiem un sekmēm.
Maz ir tādu,kuri atbalsta konkrētu klubu. Tieši tos arī var saukt par īstiem NHL faniem. Diez vai tu pats atbilsti tiem kritērijiem
, 2014-11-04 12:00, pirms 9 gadiem
Harik,tu esi demagogs,tu man atgadini Sleseru! Ta nav pareizi,uzskatit savu teikto par vienigo pareizo,bet parejo viedokli par aplamu!
, 2014-11-04 12:05, pirms 9 gadiem
Nu nezinu,es atbalstu Pitsburgu,Cikagu un Reindzerus! Bufalo sekoju lidzi jo tur spele Girgensons,bet ne vairak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 12:19, pirms 9 gadiem
Aguero#16 rakstīja: Kam tu vēl seko līdzi? Real, United, Heat, Cavaliers, Lakers
spriežot pēc Tava avatara, par Tevi varētu līdzīgi iesmiet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 13:24, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Harik,tu esi demagogs,tu man atgadini Sleseru! Ta nav pareizi,uzskatit savu teikto par vienigo pareizo,bet parejo viedokli par aplamu!
Skaidrs ka demagogs,tas jau es velku kaut kādas paralēles ar Kovie,rakstā kur tiek minēts Tarasenko
, 2014-11-04 13:42, pirms 9 gadiem
To> Aguero. Par Real fanoju no 2002.gada,neskreju pie citiem kaut ari bija laiki kad Real CL nevareja parvaret 1/8 finalu un kad Barselona smereja Realu ar 5-0 vai 6-2! Sekoju ari tiem klubiem lidzi kur spele bijushie Real speletaji! MU,Napoli,bija laiks kad Shalkei sekoju! Bet ne fanoju! Par Pitsburgu saku fanot kad Krosbijs tur ienaca! Par Cikagu jo uz turieni parcelas Marians Hossa! No NBA tikai un vienigi Cikaga! Jau no Dzordana laikiem!
, 2014-11-04 15:28, pirms 9 gadiem
Nu kas tie par ''skaistiem'' vārtiem, zini cik bieži šādus var redzēt mūsdienu hokejā?
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.
Mirklis pēc Frenka Nazara pirmā vārtu guvuma NHL. Foto: Michael Reaves/AFP/Scanpix

NCAA un U20 PČ uzvarētājs Nazars iemet debijā NHL, Vegasa trešajā cēlienā atgūstas no 0:3

Pirmo spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt aizvadīja 2022. gada drafta 13. izvēle Frenks Nazars, kurš iemeta Čikāgas "Blackhawks" pirmos vārtus spēlē pret Karolīnas "Hurricanes".
Džets Grīvss. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''Blue Jackets'' zaudē Nešvilai, Austrumos turpinās cīņa par pēdējām ''play-off'' vietām

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā, spēlējot bez Elvja Merzļikina, ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 4:6 atzina Nešvilas ''Predators'' pārākumu. Citās spēlēs turpinājās cīņa par pēdējām divām vietām izslēgšanas spēlēs Austrumu konferencē. Uzvarēja ''Red Wings'', ''Flyers'' un ''Capitals'', bet zaudēja ''Islanders'' un ''Penguins''.