Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Hurricanes" ģenerālmenedžeris optimistiski noskaņots par kapteiņa atgriešanos komandā

"Hurricanes" ģenerālmenedžeris optimistiski noskaņots par kapteiņa atgriešanos komandā
Džastins Viljamss. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Karolīnas "Hurricanes" ģenerālmenedžeris Dons Vadels izteicies, ka jūtas optimistiski noskaņots par to, vai kapteinis Džastins Viljamss būs komandā arī nākamajā sezonā.

37 gadus vecais Viljamss pagājušajā sezonā aizvadīja 82 spēles, izceļoties ar 23 vārtiem un 53 punktiem, kas bija viņa rezultatīvākā sezona pēdējo septiņu gadu laikā. 15 izslēgšanas mačos izdevās pievienot četrus vārtus un septiņus punktus, palīdzot "Hurricanes" sasniegt Austrumu konferences finālu, kurā ar 0-4 tika atzīts Bostonas "Bruins" pārākums.

18 sezonas NHL aizvadījušais uzbrucējs pēc sezonas noslēguma sacīja, ka gadījumā, ja pieņems lēmumu par karjeras turpināšanu, līgumu parakstīs tikai ar vienu komandu – "Hurricanes". Iepriekš viņam bija spēkā divu gadu un deviņu miljonu dolāru līgums, kas tika parakstīts 2017. gadā.

"Regulāri uzturam kontaktus ar Džastinu. Viņš nav devis 100% atbildi par to, kurā virzienā sliecas vairāk. Manuprāt, viņš vairāk domā par hokeja spēlēšanu, nevis karjeras beigšanu, bet turpmākajās nedēļās viss kļūs skaidrs," pauda Vadels, piebilstot, ka ir optimistiski noskaņots.

"Neesmu pieņēmis lēmumu. Šādas lietas nevar sasteigt, ir nepieciešams apsēsties un padomāt. Jāsaprot, vai manī ir emocijas un fiziskais spēks, lai to turpinātu. Šosezon tā bija. Ja jutīšu, ka esmu gatavs, tad atgriezīšos," neilgi pēc sezonas beigām teica pats Viljamss.

Viljamss trīs reizes virs galvas pacēlis Stenlija kausu, un karjeras laikā viņš ieguva iesauku "Mr. Game 7". 2014. gadā uzbrucējs triumfēja kopā ar Losandželosas "Kings", turklāt tieši Viljamss tika atzīts par Stenlija kausa izcīņas MVP.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/carolina-hurrica...


''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
10

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.