Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" iegūst ekskluzīvas tiesības veikt pārrunas ar Heisu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" iegūst ekskluzīvas tiesības veikt pārrunas ar Heisu
Kleitons Kellers un Kevins Heiss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers" atdevis drafta piektās kārtas izvēli, pretī no Vinipegas "Jets" saņemot iespēju runāt ar uzbrucēju Kevinu Heisu par jaunu līgumu.

Heiss piecas sezonas bija Ņujorkas "Rangers" spēlētājs, līdz februāra beigās viņš tika aizmainīts uz "Jets", kas cerēja pastiprināties pirms Stenlija kausa izcīņas. Pretī tika atdots malējais uzbrucējs Brendans Lemjē un drafta pirmās kārtas izvēle. Regulārajā čempionātā Heiss 20 spēlēs iekrāja 13 punktus, bet Vinipega izstājās jau pirmajā kārtā, uzbrucējam tiekot pie trim punktiem.

Ņemot vērā to, ka Heiss neietilpst "Jets" ilgtermiņa plānos, jo viņš šovasar kļūs par brīvo aģentu, atrasts labākais veids, kā nezaudēt uzbrucēju bez atlīdzības. Tiesības uz viņu aizmainītas uz "Flyers", pretī saņemot drafta piektās kārtas izvēli.

Heiss 1. jūlijā kļūs par brīvo aģentu un varēs sākt pārrunas ar citām komandām, bet "Flyers" šādas tiesības ieguvusi jau tagad. Tādējādi viņš ilgtermiņa līgumu ar Filadelfijas komandu varētu parakstīt kaut šodien, kamēr citām vienībām līdz piedāvājumu izteikšanai jāpagaida teju mēnesis. "Flyers" šādu ekskluzīvu iespēju novērtējusi kā drafta piektās kārtas vērtu.

Heisam aizvadītā sezona bija rezultatīvākā karjerā – 13 punktiem "Jets" kreklā viņš pievienoja 51 spēli un 42 punktus "Rangers" rindās. Summā savāktie 55 punkti pārspēja iepriekšējo rekordu, kas bija 49 punkti. Uzbrucējs tikai vienā no piecām sezonām nav sasniedzis vismaz 40 punktu slieksni.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/flyers/news/fly...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja