Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" aizsargam Boičakam ar slidu sagriež seju, redze nav cietusi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Islanders" aizsargam Boičakam ar slidu sagriež seju, redze nav cietusi
Džonijs Boičaks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Ņujorkas "Islanders" aizsargs Džonijs Boičaks duelī pret Monreālas "Canadiens" cieta biedējošā incidentā – līdzsvaru zaudējis pretinieks viņam ar slidu iegrieza sejā. Tiek vēstīts, ka Boičakam uzliktas šuves, bet nopietnākas traumas nav gūtas.

Aizvadītajā naktī Ņujorkas "Islanders" savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 2:6 pret Monreālas "Canadiens". 11 minūtes līdz beigām Džonijs Boičaks cīnījās vārtu priekšā ar uzbrucēju Arturi Lehkonenu. Soms zaudēja līdzsvaru un nokrita, bet viņa slida trāpīja Boičakam pa seju. "Islanders" aizsargs pāris sekundes palika guļam uz ledus, bet tad steidzīgi devās prom no laukuma.

"Pagaidām nevaru pateikt neko vairāk. Protams, ka tas bija biedējošs moments, īpaši ņemot vērā, ka trāpīja pa seju netālu no acs. Tagad veic pārbaudes," uzreiz pēc zaudējuma teica "Islanders" galvenais treneris Berijs Trocs. Vēlāk gan Boičaka ģimenes locekļi sociālajos tīklos, gan arī žurnālisti vēstīja, ka Boičakam uzliktas daudzas jo daudzas šuves, taču redze nav skarta.

Boičaks šajā sezonā piedalījies 64 spēlēs, izceļoties ar diviem vārtiem un deviņām piespēlēm. Viņš vidēji laukumā pavadījis 17:17 minūtes. Aizsargs "Islanders" pārstāv kopš 2014. gada, pirms tam viņš spēlēja Bostonas "Bruins" rindās, 2011. gadā izcīnot Stenlija kausu. 2015. gada pavasarī Boičaks parakstīja septiņu gadu un 42 miljonu līgumu ar "Islanders".

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/new-york-islande...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-04 18:33, pirms 4 gadiem
Nu nakuj. Pat zosene nogaaja.Reeta pa visu seju.

     [+] [-]

, 2020-03-04 22:08, pirms 4 gadiem
90 šuves uzliktas, bet būšot viss kārtībā. Diezgan biedējoši, bet tāds nu ir hokejs.

     [+] [-]

, 2020-03-04 22:52, pirms 4 gadiem
4 vārti un 9. Piespēles 64. Spēlēs, hari where you at??????