Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Beidzot uzvarējām. Patīkami ģērbtuvēs redzēt smaidus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers: "Beidzot uzvarējām. Patīkami ģērbtuvēs redzēt smaidus"
Rūdolfs Balcers. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā savus ceturtos vārtus guvis Rūdolfs Balcers, kurš palīdzēja Otavas "Senators" pārtraukt zaudējumu sēriju – 3:2 viesos pret Floridas "Panthers". Latviešu uzbrucējs, kurš realizēja vairākumu, pēc mača norādīja, ka atradies pareizajā vietā un laikā.

Rūdolfs Balcers savus pirmos uzvaras vārtus NHL karjerā iemeta divas ar pusi minūtes līdz otrās trešdaļas beigām, un viņa precīzais raidījums palīdzēja "Senators" pārtraukt septiņu zaudēto spēļu sēriju. Tiesa, komanda joprojām atrodas pēdējā vietā.

"Man jau pirms tam bija laba iespēja, bija jāmet iekšā. Pēc tam atrados pareizajā laikā un pareizajā vietā, un jāuzteic [Dilans] Demelo, kurš precīzi uzlika ripu uz manas nūjas. Patīkami," pēc panākuma pauda Balcers. "Beidzot uzvarējām, patīkami redzēt visus smaidot un labā noskaņojumā."

Balcers laukumā pavadīja precīzi 18 minūtes, 2:54 no tām spēlējot skaitliskajā vairākumā. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem. "Ievadā spēlējām vāji, nezinu, varbūt tas saistīts ar to, ka aizvadījām otro maču divās dienās. Arī pašam bija nepieciešams laiks, lai ieskrietos. Otrajā trešdaļā jau bija labāk, arī mazās nianses izdevās, un tas iedeva pārliecību. Beigās atlika cīnīties," skaidroja Balcers.

Arī pēc ceturtajiem vārtiem sezonā latvietis nebija pazaudējis realitātes garšu, atzīstot, ka ir priecīgs par jebkuru iespēju, kas viņam tiek dota. "Priecājos, ka viņi patur mani Otavā, jo tikpat labi varētu aizsūtīt uz fārmklubu. Gribu šeit parādīt savu labāko sniegumu," motivāciju skaidroja uzbrucējs.

Pagaidu galvenajam trenerim Markam Krofordam, kurš aizstājis atlaisto Giju Bušē, tā bija pirmā uzvara NHL līmenī kopš 2011. gada 8. aprīļa, kad viņš vadīja Dalasas "Stars".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/senators/video
https://ottawacitizen.com/sports/ho...

     [+] [-]

, 2019-03-04 19:18, pirms 5 gadiem
Tā tik turpināt!