Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" otrās maiņas centrs Vennberjs savainojuma dēļ izlaidīs vismaz trīs nedēļas

Agris Suveizda

"Blue Jackets" otrās maiņas centrs Vennberjs savainojuma dēļ izlaidīs vismaz trīs nedēļas
Aleksanders Vennberjs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens pavēstījis par 25 gadus vecā zviedru centra Aleksandera Vennberja ievietošanu savainoto spēlētāju rezervē.

Iepriekšējā spēlē pret Monreālas "Canadiens" (4:3) zviedru hokejists iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā un laukumā nevarēs atgriezties 3-4 nedēļas, tādējādi izlaižot vismaz desmit mačus. Vennberjs šosezon 52 spēlēs ir sakrājis 20 (5+15) punktus, 16 soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

Vennberja vietā no fārmkluba izsaukts 23 gadus vecais centrs Raiens Makinniss, kurš šosezon Nacionālajā hokeja līgā septiņās spēlēs ir izdarījis vienu rezultatīvu piespēli, bet Amerikas Hokeja līgā 36 spēlēs ir ticis pie 22 (6+16) punktiem. Vennberjs savu pagaidām labāko sezonu karjerā aizvadīja 2016./17. g., kurā 80 spēlēs nopelnīja 59 (13+46) punktus, un pēc tās parakstīja sešu gadu līgumu par 29,4 miljoniem jeb vidēji 4,9 miljoniem ASV dolāru sezonā.

Vennberjs ir ceturtais vislabāk apmaksātais uzbrucējs un sestais vislabāk apmaksātais spēlētājs komandā. Lielākā alga ir Kemam Etkinsonam, kurš gadā saņem vidēji 5,875 miljonus, bet rezultatīvākais komandā ar 42 (17+25) punktiem ir Pjērs Liks Dibuā. Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" ar 65 punktiem 53 spēlēs ieņem trešo vietu Metropolitēna divīzijā, par sešiem punktiem atpaliekot no Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

     [+] [-]

, 2020-02-04 19:55, pirms 4 gadiem
Pjērs L''u''ks nevis ''i'' man šķiet pareizāk...