Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Jets" uzbrucējs Roslovičs atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni

Rolands Eliņš

"Jets" uzbrucējs Roslovičs atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni
Džeks Roslovičs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

LETA--NHL. Vinipegas "Jets" uzbrucējs Džeks Roslovičs atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, ziņo turnīra rīkotāji.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Filadelfijas "Flyers" vārtsargam Kārteram Hārtam, bet par trešo labāko atzīts Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Mika Zibanejads.

Roslovičs aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs guva piecus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, kamēr "Jets" svinēja trīs uzvaras. Iepriekšējā nedēļā viņš izcēlās ar savu pirmo "hat-trick" un četru punktu spēli karjerā, iekrājot 3+1 graujošā uzvarā 9:3 pār Anaheimas "Ducks".

22 gadus vecais amerikānis šajā sezonā, kas viņam ir trešā NHL karjerā, 51 spēlē guvis septiņus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Hārts trīs spēlēs vidēji ielaida 2,27 ripas un atvairīja 93,1% metienu, kamēr "Flayers" svinēja četras uzvaras, tajā skaitā mačā, kurā kanādietis nesargāja vārtus.

20 gadus vecais vārtsargs savā debijas sezonā 15 spēlēs vidēji ielaidis 2,58 ripas un atvairījis 92,1% metienu. Viņš uzvarējis sešās spēlēs pēc kārtas, kļūdams par sesto vārtsargu, kuram padevusies šāda sērija pirms 21 gada dzimšanas dienas.

Savukārt Zibanejads trīs spēlēs guva trīs vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles. Savu rezultatīvāko spēli viņš aizvadīja 29.janvārī, kad otro reizi karjerā izcēlās ar "hat-trick", kā arī veica rezultatīvu piespēli uzvarā 4:3 pār Ņūdžersijas "Devils".

25 gadus vecais zviedrs šajā sezonā 51 spēlē guvis 20 vārtus un veicis 30 rezultatīvas piespēles, par punktu atpalikdams no savas līdz šim ražīgākās sezonas, kad 2015./2016.gadā 81 spēlē guva 21 vārtus un atzīmējās ar 30 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
LETA