Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

"Canadiens" pazemo "Red Wings", iemetot desmit ripas sāncenšu vārtos

"Canadiens" pazemo "Red Wings", iemetot desmit ripas sāncenšu vārtos
Ripa ielido "Red WIngs" vārtos
Foto: USA Sports Today/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās 12 spēles. Par lielāko pārsteigumu kļuva „Canadiens”, kuri sagrāva „Red Wings” ar 10:1, svinot piekto uzvaru pēc kārtas

Monreālas „Canadiens” turpina uzvaru sēriju, kas sākusies pēc Kerija Praisa atgriešanas komandas vārtos. Šodien kanādieši iznīcināja Detroitas „Red Wings” ar 10:1. Ar „hat-trick” uzvarētāju rindās atzīmējās Pols Bairons, Aleksam Gaļčenjukam četras piespēles, 14 laukuma spēlētāji guvuši kaut punktu, bet visi „Red Wings” laukuma spēlētāji pabeidza maču ar negatīvu lietderību. Pēc piecām uzvaram „Canadiens” jau atrodas izslēgšanas spēļu zonā.

Divu Kanādas komandu derbijā Toronto „Maple Leafs” ar 1:2 piekāpās Vankuveras „Canucks” ar 1:2. Par vienu no spēles varoņiem kļuva uzvarētāju vārtsargs Džeikobs Markstrjoms, kurš atvairīja 35 metienus. Abus savus vārtus „Canucks” guva pirmajā periodā – piektajā minūtē Markuss Granlunds atklāja rezultātu, sešas minūtes vēlāk Aleksandrs Edlers panāca 2:0. Trīs minūtes līdz pamatlaika beigās Džeimss Vanrimsdaiks vienus vārtus atspēlēja – 2:1, taču uzvarai ar to bija par maz.

Tampabejas „Lightning” ar 5:2 apspēlēja Sanhosē „Sharks”. Divus vārtus uzvarētāju rindās guvuši Ņikita Kučerovs, kurš izvirzījās vadībā līgas rezultatīvāko spēlētāju un labāko vārtu guvēju sarakstā, ka arī Tailers Džonsons. Par izšķirošo kļuva trešā trešdaļā, kurā „Lightning” iemeta četras ripas pretinieku vārtos. Ar 38 punktiem 26 mačos „Lightning” ieņem pirmo vietu gan Austrumu konferencē, gan visā NHL.

Regulārais čempionāts turpināsies naktī uz 4. decembri ar četrām spēlēm.

NHL spēles, 3. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins – Flyers3:0Blues – Wild1:2 PL
Maple Leafs – Canucks1:2Red Wings – Canadiens1:10
Sharks – Lightning2:5Sabres – Penguins1:5
Blue Jackets – Capitals3:4Panthers – Hurricanes2:3 PL
Devils – Coyotes0:5Ducks – Predators2:3 PM
Blackhawks – Stars2:3 PMOilers – Flames7:5

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2017-12-03 09:39, pirms 6 gadiem
Kučerovs un Radulovs uguņo.
, 2017-12-03 10:10, pirms 6 gadiem
Tas labi,lai tik uguņo.Nemaisīsies pa kājām pasaules čempionātā
, 2017-12-03 10:22, pirms 6 gadiem
10 goli...ta neko cieta drāte.
, 2017-12-03 11:26, pirms 6 gadiem
Cik ilgi Detroitas vadība neko nedarīs... agrāk tik spēcīgā nhl komanda ir pārvērtusies par hvz ko
, 2017-12-03 13:27, pirms 6 gadiem
Peibeks par 1995 gadu! Toreiz Habs ierija no Detroitas 11 ripuļus un paši gan arī tāpat vismaz vienu iemocija! Pēc tam Ruā paprasija maiņu un tika aizmainīts uz AVS! Skaidrs ir tas, ka Habs ar Praisu un bez Praisa ir divas dažādas komandas!
, 2017-12-03 15:28, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Tas labi,lai tik uguņo.Nemaisīsies pa kājām pasaules čempionātā
Ne gluži. Izlidos pirmajā kārtā un skries uz izlasi.
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.