Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Sanhosē sakauj Austrumu konferences līdervienību

Sanhosē sakauj Austrumu konferences līdervienību
Džo Torntons un Džo Pavelskis
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas ietvaros aizvadītajā naktī notika divas spēles, kurās pie uzvarām tika Sanhosē ''Sharks'' un Kalgarī ''Flames''. Šovakar paredzētas četras agrās spēles pēc Latvijas laika.

''Sharks'' savā laukumā Sanhosē pret Monreālas ''Canadiens'' vadībā izvirzījās jau sestajā minūtē, kad vairākumā pēc Džo Pavelska piespēlēs no kreisā iemetiena apļa spēcīgu un precīzu ''one-timer'' metienu izpildīja Brents Bērnss, kurš vēl nesen ar ''Sharks'' noslēdza astoņu gadu un 64 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu.

20. minūtē ''Canadiens'' kļūdījās pretinieku aizsardzības zonā, ''Sharks'' aizskrēja ātrā pretuzbrukumā, kura noslēgumā no vārtu priekšas ripu vārtos iebakstīja Pavelskis - 2:0. Ilgāku laiku rezultāts uz tablo šajā spēlē palika nemainīgs, bet 59. minūtē ''Canadiens'' vienus vārtus atguva vairākumā, kad izcēlās Arturī Lehkonens, ar ko gan bija par maz - ''Sharks'' 2:1 uzvara, 15. uzvara un trešā vieta Rietumos, kamēr ''Canadiens'' ar 34 punktiem joprojām ir pirmajā vietā Austrumos.

Kalgarī ''Flames'' un Minesotas ''Wild'' cīņā šonakt pēc pamatlaika 60 nospēlētām minūtēm rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 2:2, bet arī papildlaikā, komandām spēlējot trīs pret trīs hokeju, izraut uzvaru neviena no komandām nespēja. Pēcspēles metienos ''Flames'' realizēja abus izpildītos izgājienus, bet ''Wild'' bija precīzs tikai viens no trim hokejistiem - 3:2 Kalgarī uzvara.

Šovakar paredzētas četras agrās spēles pēc Latvijas laika, kuras sāksies pulksten 20:00, tostarp arī Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo ''Sabres'' cīņa savā laukumā pret Bostonas ''Bruins''.

NHL, 3. decembris

SpēleRezultāts
Flames - Wild3:2 PM
Sharks - Canadiens2:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.
Ēriks Kārlsons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
3

Latvijas pretiniecei Zviedrijai palīdzēs arī NHL dārgākais aizsargs un topošais brīvais aģents

Zviedrijas hokeja izlases galvenais treneris Sams Hallams oficiāli paziņojis pirmos trīs Nacionālās hokeja līgas spēlētājus, kuri pārstāvēs valstsvienību pasaules čempionātā Čehijā.