Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Džonsam hat trick "Oilers" uzvarā

Džonsam hat trick "Oilers" uzvarā
Raienu Džonu (no kreisās) ar vārtu guvumu sveic
Džefs Petrijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā aizvadītajā naktī ar trim gūtiem vārtiem jeb hat trick izcēlās Raiens Džonss, palīdzot savam kluba Edmontonas "Oilers" savā laukumā ar 6:3 apspēlēt Kolumbusas "Blue Jackets".

Pirmās divas trešdaļas aizritēja diezgan līdzīgā un ne pārāk rezultatīvā cīņā. Jau 21.sekundē, izmantojot pirms astoņām sekundēm nopelnīto skaitlisko vairākumu, "Oilers" izvirzījās vadībā (precīzs bija Džordans Eberle), taču perioda beigās "Blue Jackets" rezultātu izlīdzināja, bet otrās trešdaļas vidū mazākumā Dereks Dorsets vadībā izvirzīja jau viesus.

Taču trešajā periodā "Oilers" hokejisti pilnībā dominēja laukumā, iemetot Kolumbusas kluba vārtos piecas ripas. Trīs no tām – Raiens Džonss – kurš perioda otrajā minūtē panāca izlīdzinājumu, vēlreiz panāca 4:2 "Oilers" labā, bet pēdējo ripu iemeta jau tukšos vārtos – 6:3. Zaudētāju rindās Dorsets atzīmējās ar diviem gūtajiem vārtiem.

Septīto uzvaru pēc kārtas aizvadītajā naktī izcīnīja Detroitas "Red Wings" komanda, kas izbraukumā ar 4:1 sakāva Bufalo "Sabres". Trīs vārti tika gūti jau pirmajā trešdaļā, turklāt sešu minūšu laikā.

Čehs Jaromirs Jāgrs izcēlās ar diviem vārtiem un piespēli Filadelfijas "Flyers" izbraukuma uzvarā pār Anaheimas "Ducks" ar 4:3. "Flyers" pie panākuma tika gan tikai papildlaikā, taču spēles gaitā spēja atspēlēties no 0:3. Uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē guva Klods Žirū, kuram arī rezultatīva piespēle vienā no Jāgra vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
nhl.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-03 09:00, pirms 12 gadiem
"Flyers" bij baigie malači , no 0:3 atspēlējās. 1.p. Anaheima izskatījās ļoti labi, bet tad nāca daudzie noraidījumi un Filadelfija vienkārši neizlaida "pīles" no savas laukuma puses un beigās likumsakarīga uzvara ar 4:3 OT.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-03 10:18, pirms 12 gadiem
zigmundoo rakstīja: Labais! Beidzot kādam latvietim bez Ozoliņa arī ir hat-trick, malacis!
, 2011-12-03 10:45, pirms 12 gadiem
Jāgram 2:1, nu vecis līmeni Priecē arī Minesota.
, 2011-12-03 11:27, pirms 12 gadiem
Nav tā labākā pirmā spēle priekš BB reputācijas
Ducks no 3:0 vadības palaižas šosezon ne pirmo reizi..
, 2011-12-03 12:12, pirms 12 gadiem
Vai kāds var man izskaidrot, kā tas tā nāk, ka Teivzs, būdams džeks galīgi bez skila, tomēr pamanījies gūt vārtus, piespēlēt, un kas visjautrāk, pat iemetis pēcspēles metienu ????
, 2011-12-03 12:14, pirms 12 gadiem
lietotajsk rakstīja: Nav tā labākā pirmā spēle priekš BB reputācijas
Ducks no 3:0 vadības palaižas šosezon ne pirmo reizi..
Geclafs sapsihojās.Gan jau ka BB pēc spēles noklāja viņu ar fakiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-03 12:25, pirms 12 gadiem
WILDE rakstīja: Bet vai kāds var izskaidrot, ka "NHL negatavais" RNH, kuru grasījās sūtīt uz junioriem skila kačāšanai, pašlaik ir 5. vietā līgas skoreru topā?!
Bet vai kāds var izskaidrot, ka Minesota, kuru sen jau īpaši neviens nav ņēmis pa pilnu, pēdējās 10 spēlēs izcīnījusi nieka 8 uzvaras un atrodas ne tikai Divīzijas pārliecinošā vadībā, bet arī Konferences un visas līgas galvgalī???
, 2011-12-03 12:27, pirms 12 gadiem
atrada jau iisto komandu, pret kuru hat tick mest
, 2011-12-03 12:38, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Vai kāds var man izskaidrot, kā tas tā nāk, ka Teivzs, būdams džeks galīgi bez skila, tomēr pamanījies gūt vārtus, piespēlēt, un kas visjautrāk, pat iemetis pēcspēles metienu ????
Vai man vari pamatot kāpēc saki, ka Teivzs ir bez skilla???
, 2011-12-03 12:52, pirms 12 gadiem
Kad spēlētājs jauns, skili nav vajadzīgi, pietiek ar cīņas sparu un vēlēšanos gūt vārtus. Skili nāk ar vecumu. Teivzam viss priekšā.

Beidzot MIN atrada savu spēli, savādāk Lemērs to padarīja par super-anti-hokeju ar mūžīgajiem "slazdiem" bez pienācīga uzbrukuma, un tā pazaudēja Gaboriku. Ja viņš paliktu+Hītlijs būtu komanda-bieds, bet tā ir tikai Komanda. Tā turpināt.

Līgā jau klīst ziņas, kur BR var tikt aizmainīts. Tās ir divas Austrumu konferences komandas(varbūt jau vairāk). Budro nogaidīs, apskatīsies un tad nolems, vai vajdzīgs high-scorer ar nestabilu sniegumu.
, 2011-12-03 12:53, pirms 12 gadiem
Detroitai septiņas uzvaras pēc kārtas.
Un Datsjukam atkal teicama spēlē 2+1
, 2011-12-03 13:10, pirms 12 gadiem
lietotajsk rakstīja: Vai man vari pamatot kāpēc saki, ka Teivzs ir bez skilla???
Pavisam vienkārši.Vakar te eksperti topikā par Burē spriedelēja, kam ir skils, kam nav.Īpaši ar saviem spriedumiem izcēlās džeks bez patskaņiem.
, 2011-12-03 13:28, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Bet vai kāds var izskaidrot, ka Minesota, kuru sen jau īpaši neviens nav ņēmis pa pilnu, pēdējās 10 spēlēs izcīnījusi nieka 8 uzvaras un atrodas ne tikai Divīzijas pārliecinošā vadībā, bet arī Konferences un visas līgas galvgalī???
Pavisam vienkārši - izcils vārtusargs, kruti ar cīņassparu apveltīti uzbrucēji, un darba rūķi aizsardzībā.
Ja nebūs nopietnu traumu,tad beidzot iekļūs izslēgšanā un var arī tālu tur tikt.
, 2011-12-03 13:29, pirms 12 gadiem
Fans 3 rakstīja: Detroitai septiņas uzvaras pēc kārtas.
Un Datsjukam atkal teicama spēlē 2+1
Par Detroitu vispār jautājumu nav, vienīgi ir interesanti pavērot cik tālu viņi tiks šosezon izslēgšanā, tā būtībā komanda,kas nevar neiekļūt labāko 8.
, 2011-12-03 13:30, pirms 12 gadiem
forge rakstīja: Pavisam vienkārši - izcils vārtusargs, kruti ar cīņassparu apveltīti uzbrucēji, un darba rūķi aizsardzībā.
Ja nebūs nopietnu traumu,tad beidzot iekļūs izslēgšanā un var arī tālu tur tikt.
Tieši tā.Paskaties hailaitus, - Brodziaks lielisku banku Brodēram ielika !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-03 14:46, pirms 12 gadiem
Skaisti Edmontonas jaunieši spēlē - no doubt about it. Tas tev nav Kuzņecovs. Vispār lieliska komanda izveidota, cerams, ka netiks sajāta ar kādu krievu zvaigzni individuālistu. Vēl komanda ar labu potenciālu nākotnē ir Islanders.
Un vēl - vai man vienīgajam liekas, ka Brodēram karjeru vajadzēja beigt kādus divus gadus atpakaļ? Nu nav tas vairāk tas Brodērs, kurš bija neapšaubāmi desmitgades labākais vārtsargs.
, 2011-12-03 15:05, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Pavisam vienkārši.Vakar te eksperti topikā par Burē spriedelēja, kam ir skils, kam nav.Īpaši ar saviem spriedumiem izcēlās džeks bez patskaņiem.
skaidrs laikam nebiju pievērsis uzmanību
, 2011-12-03 15:48, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Vai kāds var man izskaidrot, kā tas tā nāk, ka Teivzs, būdams džeks galīgi bez skila, tomēr pamanījies gūt vārtus, piespēlēt, un kas visjautrāk, pat iemetis pēcspēles metienu ????
Manuprāt Teivzs ir vērtīgakais spēlētājs NHL.
, 2011-12-03 16:01, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Geclafs sapsihojās.Gan jau ka BB pēc spēles noklāja viņu ar fakiem.
Tiesneši arī nedaudz pārspīlēja. DSP kad dabūja 2. noraidījumu par augsti paceltu nūju pret Hartnelu (kura galva bija apm DSP vidukļa līmenī), Flyers dabūja savus 2. vārtus. Pāris minūtes vēlāk Kogliano dabū ar nūju pa seju normālā augstumā, svilpes nav, kam sekoja skaļš sauklis no faniem ''Ref you su*k''.
Vispār ļoti neapmierināti ar tiesāšanu Ducks fani.

Bet nu, pats redzēju tikai 3. trešdaļu, kad sāka pakāst, bet tās minimālās izmaiņas kas bija, ir cerīgas. Ceru ka Ducks ir uz pareizā ceļa.

PS
Budro debija ar Caps bija tieši pret Flyers, tad arī rezultāts bija 4:3, toreiz gan Vašingtonai par labu.
, 2011-12-03 16:02, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Pavisam vienkārši.Vakar te eksperti topikā par Burē spriedelēja, kam ir skils, kam nav.Īpaši ar saviem spriedumiem izcēlās džeks bez patskaņiem.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).