Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" treneris Hauslijs: "Gandrīz iešāvām sev kājā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" treneris Hauslijs: "Gandrīz iešāvām sev kājā"
Fils Hauslijs
Foto: Sipa USA/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" aizvadītajā naktī ielaida trīs vārtus pēdējo deviņu minūšu laikā, tomēr noturēja uzvaru pret pēdējā vietā esošo Arizonas "Coyotes" – 5:4. Komandas galvenais treneris Fils Hauslijs, protams, nebija apmierināts ar notikušo.

"Bijām vadībā ar 5:1, un pie sevis domāju, ka visiem kopā jāstrādā un jāpieņem pareizie lēmumi. Taču vairs nedarījām lietas, kas ļāva tikt vadībā, un gandrīz iešāvām sev kājā. Protams, tāpat priecāsimies par uzvaru," sacīja Bufalo "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs, kura vadītā komanda uzvarējusi tikai četros no 13 mačiem.

"Ir jāturpina spēlēt, neskatoties uz rezultātu. Kad tas ir 5:1, jāpieņem gudri lēmumi, jāturpina slidot. Tā vietā mēs sastingām. Visi taču saprot, ka pretinieks centīsies iegūt iniciatīvu un izglābties. Pat ja viņi atspēlē vienus vārtus, ir jāturpina spēlēt pareizi. Skaidrs, ka no šīs spēles varēsim mācīties daudz," norādīja uzbrucējs Kails Okposo, kurš aizvadītajā naktī guva savus pirmos vārtus sezonā.

"Varbūt iedomājāmies, ka spēle ir beigusies vēl pirms noslēdzošās sirēnas," iemeslus pēkšņajam kritumam meklēja Benuā Puliots, kurš Bufalo "Sabres" labā iemeta divas ripas. "Sākām slinkot, un pretinieks to uzreiz izmantoja. Labi, ka pabeidzām maču ar diviem punktiem." Bufalo hokejistiem tikai vienu reizi izdevies pretiniekus apspēlēt ar vairāk nekā vienas ripas pārsvaru.

Izmantotie resursi:
Another lesson for Sabres, though this one...