Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" revanšējas par vakardienas zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Blackhawks" revanšējas par vakardienas zaudējumu
Anti Niemi aptur kārtējo uzbrukumu
Foto: AP

Šīvakara pirmajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kura risinājās Somijas galvaspilsētā, Helsinkos , savā starpā spēkiem mērojās Čikāgas "Blackhawks" un Floridas "Panthers", bet uzvara tika čikāgiešiem ar rezultātu 4:0.

Šīsdienas pirmajai cīņai, kurā tikās Čikāgas "Blackhawks" un Floridas "Panthers" bija īpaša nozīme, sevišķi čikāgiešiem, jo viņiem, kā komandai, kas pretendē uz augstām vietām sezonas beigās zaudēt punktus pret nosacīti vājākām vienībām nedrīkst. Ar tādu noskaņojumu "vanagi" arī uzsāka spēli – presingoja, meta pa vārtiem, bija ļoti aktīvi uzbrukuma zonā, taču pirmos vārtus izdevās gūt vien vairākumā, pēc vakardienas cīņas varoņa Villes Koistinena muļķīga noteikumu pārkāpuma uzbrukuma zonā. Šo vairākumu klasiski, ar metienu no zilās līnijas (ar "nosegtu" vārtsargu), realizēja Braiens Kempbels.

Otrajā periodā viss turpinājās pēc līdzīga scenārija, taču čikāgiešiem bieži vien neveicās ar momentu realizāciju un arī "lielais" vairākums palika neizmantots. Taču, neskatoties uz to divus vārtus tomēr izdevās gūt, jo vispirms, pēc "Panthers" vārtsarga Tomaša Vokūna nepārliecinošās spēles (atsista ripa vārtu priekšā) atlekušo ripu vārtos raidīja Patriks Keins, bet vēlāk vairākumu, lai arī netipiski, izgājienā, realizēja Patriks Šārps.

Trešā perioda sākumā apjukumu pretinieku zonā un arī vairākumu lieliski izmatoja Dastins Bafglins, palielinot savas komandas pārsvaru līdz 4:0. Pēc šāda spēles pavērsiena "pantēras" acīmredzami "salūza" un vairākos uzbrukumos ilgu laiku nemaz nevarēja iziet no savas zonas. Neliela atdzīvošanās notika, trešdaļas otrajā pusē, kad divus noraidījumus īsā laikā nopelnīja čikāgieši, taču "Panthers" hokejisti, lai arī izveidoja vairākas bīstamas situācijas vārtus neguva, jo lieliski savu darbu veica Anti Niemi. Spēles pēdējās minūtēs komandas jau īpaši par spēles plāna realizēšanu nedomāja un spēlēja brīvāk, taču rezultātu tas nemainīja – 4:0 un no Somijas "Blackhawks" Čikāgā atgriežas ar trim gūtiem punktiem (no četriem), bet arī "Panthers" gūtais viens punkts, zinot viņu komplektāciju un plānus uz sezonu ir apmierinošs rādītājs.

Pie cīņas galvenajiem varoņiem pieskaitāms Čikāgas "Balckhawks" somu vārtsargs Anti Niemi, kurš spēlēja gandrīz vai savās mājās (dzimtā pilsēta atrodas stundas braucienā no Helsinkiem) un izcīnīja "sauso" uzvaru - pārliecinoša spēle vārtos un lieliska spēle ar nūju, jau pusceļā novēršot potenciāli bīstamos momentus pie saviem vārtiem, kā arī lieliska pārvietošanās no vienas vārtu puses uz otru. Noteikti, jāatzīmē jau piemnētie Šārps un Keins, kuri ne tikai guva vārtus paši, bet rezultatīvi asistēja arī komandas biedru vārtu guvumos.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2009-10-03 21:32, pirms 15 gadiem
Nospieda viņus kārtīgi.
Keinam divās spēlēs jau četri punkti.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-03 21:33, pirms 15 gadiem
sandmans rakstīja: Nospieda viņus kārtīgi.
Keinam divās spēlēs jau četri punkti.
Dažiem vienā ir pa trim...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-03 21:36, pirms 15 gadiem
Niemi izcili darbojās ar nūju

Tikai vienu tādu kļūdu pieļāva kas maksāja mazākumu Vanagiem

Uzbrucēji labi darbojās aizsardzībā kas manuprāt arī ļāva izcīnīt uzvaru

     [+] [-]

, 2009-10-03 21:46, pirms 15 gadiem
Nu ja kādam nav skaidrs.Lai paskatās otrā periodā,kā jāspēlē mazākumā.Tā bij vienkārši konfekte!!Nu Panteras dabūja paspēlet ar ripu kad bij -4.Nu noplosījās Čikāga vienkārši.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-03 21:59, pirms 15 gadiem
Blackhawks dominēja visu spēli, vienīgās pazīmes ka Panthers var uzvarēt, bija otrā perioda sākumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-03 22:21, pirms 15 gadiem
Man ļoti patika pats pirmais gols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-04 00:03, pirms 15 gadiem
AstridanoOgres rakstīja: Iečeko šito

http://www.youtube.com/watch?v=5QS-4o_dv0A
Uz banu uzprasies?

P.S. Kā tev škiet, daudzi ir tik stulbi, ka izlasot 'YouTube - Powerplay manager', uzreiz metīsies atvērt šo linku???