Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krūnvals liek punktu NHL karjerai un strādās "Red Wings" administrācijā

Krūnvals liek punktu NHL karjerai un strādās "Red Wings" administrācijā
Niklass Krūnvals. Foto: Zumapress.com

Zviedrijas hokejists Niklass Krūnvals paziņojis, ka liek punktu savai hokejista karjerai, kuras ietvaros 15 sezonas pavadīja Nacionālajā hokeja līgā.

38 gadus vecais Niklass Krūnvals NHL pavadīja 15 sezonas, visas nospēlējot Detroitas “Red Wings” sastāvā. Viņš piedalījās 953 spēlēs, guva 432 punktus (83+349) un piedalījās 109 Stenlija kausa mačos. Kopā ar “Red Wings” Krūnvals kļuva par Stenlija kausa čempionu 2008. gadā.

“Katram ceļojumam pienāk beigas,” izsakās Krūnvals. “Mans hokejista ceļojums ir beidzies šeit.”

Krūnvals gan plāno palikt “Red Wings” klubā – viņš strādās kā asistents un padomdevējs ģenerālmenedžerim Stīvam Aizermanam. “Viens stāsts beidzas, nākamais sākas. Esmu ļoti priecīgs par savu jauno lomu Detroitas kluba organizācijā,” teica Krūnvals.

Krūnvals ir viens “Triple Gold” klubiņa biedriem – viņš papildus Stenlija kausam kopā ar Zviedrijas izlasi izcīnīja Turīnas olimpisko spēļu zeltu un 2006. gada pasaules čempionāta zelta medaļu. Toreiz Krūnvals tika atzīts par PČ vērtīgāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/niklas-kro...


, 2019-09-03 20:04, pirms 5 gadiem
Visu karjeru zināju Kronvalu, nu uzradās SC pseidožurnālisti un lasītājiem jādomā - par kuru tiek rakstīts.Mūžu dzīvo, mūžu brīnies.
, 2019-09-03 20:32, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Visu karjeru zināju Kronvalu, nu uzradās SC pseidožurnālisti un lasītājiem jādomā - par kuru tiek rakstīts.Mūžu dzīvo, mūžu brīnies.
Iedomājies, kaut kur Kanādā ir čalis, kurš visu laiku domāja, ka NHL spēlēja Vasildžefs un kā viņš spļaudās, kad kāds pasaka Vasiļjevs.
, 2019-09-03 21:58, pirms 5 gadiem
Kronvals taču joprojäm paliks Kronvals, bet Suveizda, Eliņš, Megnis un vēl bariņš SC zviedru uzvārdu plosīšanas fanu gan savus bērnus baidīs ar Kāšonu, kurš dzīvo uz jumta... Nelaimīgie bērneļi! Toties augs pie tik gudriem tēviem!
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
6

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.