Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Modritis

Kovaļčuka sāga beigusies - 100 miljoni par 15 gadiem!

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība beidzot apstiprinājusi Iļjas Kovaļčuka jauno līgumu ar Ņūdžersijas Devils

Tas kļuva zināms pēc tam, kad NHL un Spēlētāju arodbiedrība vienojās par izmaiņām kolektīvajā līgumā, kuras attiecas uz ilgtermiņa līgumiem. Jaunais krievu uzbrucēja līgums ar «Devils» paredz, ka hokejists 15 gados nopelnīs 100 miljonus ASV dolāru.

17. jūlijā parakstīto 27 gadus vecā Kovaļčuka līgumu ar «Devils» par 102 miljoniem uz 17 gadiem NHL atteicās aptiprināt, jo pēc 40 gadu sasniegšanas Kovaļčuka alga būtu «tikai» pusmiljons, kamēr līguma termiņa vidusdaļā - 11 miljonus ASV dolāru.

Apollo - Sports: Kovaļčuka sāga beigusies - 100...

Tu tam tici?

  • 35

  • 17



, 2010-09-04 00:15, pirms 14 gadiem
, 2010-09-04 03:14, pirms 14 gadiem
nu vel nekas nav zināms, jo viņi vēl nav nolēmuši tu tagad šauj uz labu laimi
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).