Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Sabres" par 5,7 miljoniem pagarina līgumu ar Makkeibu

"Sabres" par 5,7 miljoniem pagarina līgumu ar Makkeibu
Džeiks Makkeibs. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" pagarinājis līgumu ar aizsargu Džeiku Makkeibu, kurš divās nākamajās sezonās kopā nopelnīs 5,7 miljonus dolāru.

25 gadus vecais amerikānis pagājušajā sezonā aizvadīja 59 spēles, izceļoties ar četriem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Viņš "Sabres" pārstāv kopš 2014. gada, un rezultatīvākajā sezonā Makkeibs tika pie 20 punktiem.

Pēc sezonas Makkeibs kļuva par ierobežoti brīvo aģentu, un pusēm izdevies vienoties par sadarbības pagarināšanu. Aizsargs gan nākamajā, gan aiznākamajā sezonā tiks pie 2,85 miljoniem dolāru, kas ir algas pielikums – pēdējos trīs gadus Makkeibs sezonā pelnīja 1,6 miljonus.

Aizsargs pārstāvējis ASV gan 2014., gan 2016. gada pasaules čempionātos. Pirms tam viņš bijis U20 valstsvienības kapteinis.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/buf...


Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).