Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

70 miljonu līgumu parakstījušais Bobrovskis cer uz Floridu atvest Stenlija kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

70 miljonu līgumu parakstījušais Bobrovskis cer uz Floridu atvest Stenlija kausu
Sergejs Bobrovskis. Foto: AP/Scanpix

Divas reizes par Nacionālās hokeja līgas labāko vārtsargu atzītais Sergejs Bobrovskis pirmdien parakstīja iespaidīgu 70 miljonu līgumu ar Floridas "Panthers", un viņš norādīja, ka mērķis ir tikai viens – virs galvas pacelt Stenlija kausu.

"Nav svarīgi, kādas individuālās balvas izcīni. Hokejs ir komandas sporta veids, un viss grozās ap kausu. Katru sezonu tikai viena komanda var iegūt Stenlija kausu, un tas ir mans galvenais mērķis. Vēlos to paveikt, un tieši tādēļ esmu ieradies Floridā. Ticu šai komandai un šiem spēlētājiem," pirmajā preses konferencē pēc līguma parakstīšanas teica Bobrovskis.

Viņš ir vienīgais aktīvais vārtsargs, kurš divas reizes ieguvis Vezinas balvu, kas katru sezonu tiek pasniegta labākajam vārtsargam. Līdzšinējais "Panthers" pirmais numurs Roberto Luongo nesen paziņoja par karjeras beigām, un Bobrovskis ieņems viņa vietu. Sagaidāms, ka aiz muguras būs Sems Montembo, kurš pagājušajā sezonā sāka desmit spēles, un viņam tās bija pirmās karjerā.

"Mūsu komandai priekšā spoža nākotne. Labs treneris, laba vadība un talantīgi hokejisti, tāpēc esmu priecīgs atrasties šeit. Uzskatu, ka varam paveikt ko īpašu," pauda Bobrovskis. Šovasar "Panthers" ieguva arī jaunu galveno treneri – tika parakstīts līgums ar Džoelu Kvenvilu, kurš iepriekš aizveda Čikāgas "Blackhawks" līdz trim Stenlija kausiem sešos gados.

"Tas ir process, un skaidrs, ka nebūs viegli. Neviens nesaka, ka ceļš būs gluds un patīkams. Mums būs jātiek pāri šķēršļiem, taču tie mūs padarīs tikai stiprākus," pārliecību pauda Bobrovskis. "Panthers" nekad nav izcīnījusi Stenlija kausu. Vistuvāk bija 1996. gadā, kad tika piedzīvots zaudējums finālā, un turpinājumā nav uzvarēta neviena sērija, 16 no 18 sezonām nemaz nekvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Šovasar līgumu ar "Panthers" parakstīja arī Latvijas izlases centra uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/bobrovsky-says-h...

     [+] [-]

, 2019-07-03 16:40, pirms 5 gadiem
Jaa, Q uztaisīs kārtīgu komandu!nu būs no Pantheram jauzmanās!

GG BLACKHAWKS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-07-03 17:18, pirms 5 gadiem
Neticu ka Pantēras var kautko izcīnīt. Vispims lai tiek PO

  +2 [+] [-]

, 2019-07-03 23:22, pirms 5 gadiem
Emka953 rakstīja: Neticu ka Pantēras var kautko izcīnīt. Vispims lai tiek PO
Nhl nav khl, ta komanda kas netika plovos var nākamgad tikt līdz pat pusfinālam...