Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Panthers" aizsargs Strolmans: "Sezonas atsākšana – vai tas ir tā vērts?"

"Panthers" aizsargs Strolmans: "Sezonas atsākšana – vai tas ir tā vērts?"
Antons Strolmans saņem apsveikumus. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubu Floridas "Panthers" pārstāvošais aizsargs Antons Strolmans komentējis sezonas atsākšanas plānu, un viņš pauda, ka galvenajam faktoram vienmēr jābūt visu iesaistīto cilvēku drošībai.

33 gadus vecais Antons Strolmans, kurš Floridas "Panthers" pārstāv pirmo sezonu, jau kopš karjeras sākuma cīnījies ar elpceļu slimībām. Zviedrs atzina, ka satraucas par to, kā slimība izpaustos viņa gadījumā, tāpēc arī bažījas par sezonas atsākšanos.

"Domāju, ka visiem vajadzētu par to satraukties. Ir tik daudz puses, no kurām paskatīties uz notiekošo. Apzinos, ka visi vēlas, lai hokejs pēc iespējas drīzāk atgrieztos mūsu dzīvēs, tomēr drošībai jābūt pirmajā vietā," teica Strolmans. Viņš šajā sezonā aizvadītajās 69 spēlēs guvis piecus vārtus un sakrājis 19 punktus.

"Nevaru noliegt, ka manī valda satraukums. Lai gan lielākā daļa hokejistu ir jauni un ar labu veselību, esmu pārliecināts, ka ir vēl kāds, kura situācija ir līdzīga manai – cilvēks ar elpceļu problēmām. Un es nezinu, kā mans ķermenis reaģēs, ja saslimšu ar vīrusu," norādīja Strolmans. Viņš arī vērsa uzmanību, ka tiek domāts par hokejistu un treneru veselību, bet kā būs ar cilvēkiem, kuri strādā arēnās un sagatavos spēlēšanai nepieciešamos apstākļus.

Jaunajā formātā paredzēts, ka "Panthers" aizvadīs sēriju pret Ņujorkas "Islanders", lai noskaidrotu, kura komanda iekļūs Stenlija kausa izcīņā.

Iepriekš Strolmans pārstāvēja Tampabejas "Lightning", kur līdzās tautietim Viktoram Hedmanam spēlēja pirmajā maiņā, bet vasarā viņš kā brīvais aģents pārcēlās uz "Panthers". Sezonā Strolmans pelna 5,5 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1848374/202...


, 2020-06-03 09:56, pirms 4 gadiem
nav!
tupie jeņķi!
, 2020-06-03 10:00, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: nav!
tupie jeņķi!
Pricom tur jenki dolbajob? visa pasaule atsakas sporti, inzemot Franciju
, 2020-06-03 10:18, pirms 4 gadiem
Skandināviem nebija daudz to sportistu - astmātiķu?
, 2020-06-03 10:56, pirms 4 gadiem
Strolmans vnk grib labi atpūsties.
, 2020-06-03 11:20, pirms 4 gadiem
NHL tupumā pārspēja visus
ja nu vienīgi NBA tik pat tupi, bet tas nav jau hokejs...
, 2020-06-03 14:24, pirms 4 gadiem
Lai jau vien spēlē, hokejistiem būs nepieciešams izrāpties no komforta zonas, bet ne par velti viņi tos miljonus pelna..
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
4

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.