Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" pagarina līgumu ar Kārlailu, "Stars" cer uz Ņičuškina atgriešanos NHL

Rolands Eliņš

"Ducks" pagarina līgumu ar Kārlailu, "Stars" cer uz Ņičuškina atgriešanos NHL
Rendijs Kārlails (treneris pa kreisi) pie "Ducks" vadības stūres
Foto: AFP/Scanpix

NHL komanda Anaheimas „Ducks” paziņojusi par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Rendiju Kārlailu līdz 2019. gada vasarai ar iespēju pagarināt šo līgumu uz vēl vienu gadu.

Rendijs Kārlails šosezon palīdzēja „Ducks” sasniegt Rietumu konferences finālu, kurā nācās zaudēt Nešvilas „Predators”. 61 gadu vecais speciālists, kurš kopā ar Anaheimu pirms desmit gadiem ieguva Stenlija kausu, komandā atgriezās tikai šosezon.

„Zināju, kādas ir kluba cerības,” paziņojumā par līguma pagarināšanu citēts Kārlails. „Tas bija mūsu ziņā – piepildīt dažas no šīm cerībām. Bija nosprausti vairāki īstermiņa mērķi, kuru piepildīšanai būs svarīga stratēģiskā nozīme mūsu lielā mērķa piepildīšanai, proti, čempionu komandas izveidošanai.”

Kārlails ir „Ducks” vēsturē visvairāk uzvaras guvušais treneris (viņa bilance 319-74-205) un panācis vienošanos par sadarbību uz vēl divām sezonām, proti, līdz 2018.-19. gada sezonas beigām. Līgumu būs iespēja pagarināt uz vēl vienu sezonu. Kārlaila vadītājā treneru kolektīvā palikuši visi viņa asistenti, izņemot Polu Maklīnu. Kārlails norādījis, ka Maklīns cer nākotnē pats kļūt par NHL kluba galveno treneri.

Tikmēr Dalasas „Stars” cer uz krievu uzbrucēja Valērija Ņičuškina atgriešanos sastāvā. Ņičuškins aizvadītajā sezonā pārstāvēja Maskavas CSKA, un viņam vēl ir spēkā līgums ar KHL klubu arī uz nākamo sezonu, taču „Stars” skautu daļas vadītājs Džo Makdonels ASV medijiem norādīja, ka tiek apsvērta Ņičuškina atgriešanās iespēja.

„Viņš šobrīd ir Krievijā, un pastāv 50% iespēja, ka viņš nākamajā sezonā būs mūsu sastāvā,” sacīja Makdonels. „Tas galu galā būs viņa lēmums. Ja Ņičuškins atgriezīsies, viņam un trenerim Kenam Hičkokam būs jāizveido cieša sadarbība. Pavērojiet Stenlija kausa finālā Jevgeņiju Malkinu – Ņičuškins var kļūt par tādu spēlētāju mūsu komandā. Cita lieta, vai viņš to vēlas, jo, ja patiešām vēlas, tad viņš to var paveikt. Viņa atgriešanās mūsu komandai būtu ļoti svarīga.”

„Stars” joprojām pieder tiesības uz savā debijas NHL sezonā 34 punktus guvušo Ņičuškinu, kurš šosezon KHL 36 mačos sakrāja 24 punktus, taču „Stars” par krievu uzbrucēja nolūkiem būtu vērts zināt laicīgi paplašināšanās drafta dēļ. Dalasai būs jāizvēlas, vai iekļaut viņu aizsargāto spēlētāju sarakstā vai izmantot kvotu citam spēlētājam. Ja Ničuškins netiek aizsargāts, Lasvegasas „Golden Knights” varēs viņu izvēlēties arī tad, ja Ņičuškins paliek KHL.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/anaheim-du...
https://www.nhl.com/news/valeri-nic...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-06-03 11:08, pirms 7 gadiem
Baigi degradējies, spēlējot kolhozā.Bija tāds perspektīvs spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-03 11:18, pirms 7 gadiem
Nu nezinu, nezinu. Diezin vai Nicuskins pats to veletos. Pielauju, ka ir apmierinats ar spelesanu KHL, vismaz finansiala zina noteiti.Speletajs jau protams labs, bet nu salidzinat ar Malkinu gan nevajag. Pec speles stila vairak atgadina musu Girgensonu- nav baigais punktu krajejs, toties lieliski padara melno darbu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-06-03 12:57, pirms 7 gadiem
Ņičuškins jau kā prospekts bija ļoti labs, pirms gadiem diviem trim tāds pats kā Kuzņecovs bija. Pirms gada atbrauca atpakaļ uz Krieviju, sūdzoties, ka nav iespēju, bet šogad tādas būtu bijušas - Dallasai neskaitāmas traumas uzbrukumā. Potenciāls čalim ir, bet priekšā grūts darbs, lai izsistos NHL. Visticamāk paliks luņot mājās.

Savukārt treneris Hičkoks jau nu gan nav labs aizvietojums Dallasai. Vadība vēl vairāk luņo.

     [+] [-]

, 2017-06-03 17:47, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Ar nacionālo kolhozu labāk nepīties jo degredācija garantēta. Ņičuškina stāsts - aizbrauc uz Dallasu un sāk spridzināt vēl labāk nekā Dallasu līderi. Dallasas vadībai tas nepatik jo liels lūgums būs jāliek galdā un kāds vecss stagnāts būs jāmet laukā no sastāvā, bet nacionālajā kolhozā tas nav smuki. Tad nu jauno Ničuskinu iegrūž 4 maiņa un iedot 5 min spēles laiku un sāk garu degradēšanos procesu. Labi ka Ničuškins to pats saprata un notinās no tā nacionālā kolhoza taču daudzi krievu talanti kā Jakupovs, Grigorenko, Filatovs to nesaprata un noraka savu potenciālu gan izlasē gan vispār hokejā.
Filatovam šī bija laba sezona Toljati, 40 punkti savākti