Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bijušais NHL kauslis Laraks: "Trūkst elpas, pat tikai pieceļoties no gultas"

Andrejs Siliņš

Bijušais NHL kauslis Laraks: "Trūkst elpas, pat tikai pieceļoties no gultas"
Džordžs Laraks. Foto: Reuters / Scanpix

Kādreizējais Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājs Džordžs Laraks saslimis ar koronavīrusa izraisīto slimību "Covid-19" un atklāj, ka pat tikai piecelšanās no gultas viņam šobrīd radot sarežģījumus.

43 gadus vecais Laraks jau iepriekš bija astmas slimnieks, bet tagad "Covid-19" dēļ plaušas skārusi pneimonija. Tā rezultātā Larakam, kurš pirms saslimšanas gatavojies maratona veikšanai nākamgad, ik pa pāris stundām jālieto inhalators.

"Tagad nevaru pat vairs piecelties, nezaudējot elpu. Tas ir neprāts. Naktī man ir drudzis, jāceļas, lai iedzertu zāles. Vienmēr pamostos sasvīdis. Taču neesmu vienīgais, kurš cīnās ar šo slimību. Nežēlojos, viss ir kārtībā, dzīvē tā notiek," Laraks slimnīcas palātā saglabā optimistisku skatu. "Medicīniskais personāls ir īstie varoņi. Viņi riskē ar savu veselību, lai tikai palīdzētu man. Viņi ir vienreizēji."

Laraks NHL spēlēja no deviņdesmito gadu otrās puses līdz 2010. gadam, pārstāvot Edmontonas "Oilers", Fīniksas "Coyotes", Pitsburgas "Penguins" un Monreālas "Canadiens" vienības. Kanādiešu uzbrucējs bija zināms kā kauslis un NHL karjeras laikā 695 regulārā turnīra spēlēs tika pie 1126 soda minūtēm, bet Amerikas hokeja līgā 144 mačos sakrāja 426 soda minūtes.

Pēc spēlētāja karjeras beigām Laraks kļuva par hokeja komentētāju televīzijā, kā arī aktīvi darbojās Kanādas Zaļajā partijā.

Izmantotie resursi:
https://montreal.ctvnews.ca/

     [+] [-]

, 2020-05-03 16:15, pirms 4 gadiem
Ja jau uzskaita soda minūtes,tad varbūt arī statistiku pieliec klāt,Šiļiņ?