Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona rezultatīvā piespēle neglābj "Sabres" no zaudējuma Toronto

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensona rezultatīvā piespēle neglābj "Sabres" no zaudējuma Toronto
Zemgus Girgensons. Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Ar 14. rezultativitātes punktu šosezon izcēlies latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā Bufalo "Sabres" viesos ar 2:4 atzina spēcīgās Toronto "Maple Leafs" pārākumu, piedzīvojot septīto zaudējumu pēc kārtas izbraukumā.

Zemgus Girgensons šonakt laukumā pavadītajās 15:02 minūtēs (tostarp 2:07 minūtes mazākumā) izcēlās ar rezultatīvu piespēli "Sabres" pirmo vārtu guvumā, diviem metieniem pa pretinieku vārtiem, četriem spēka paņēmieniem, kā arī neitrālu lietderības koeficientu.

Girgensons 58 aizvadītajās spēlēs šosezon ir izcēlies ar 14 (3+11) rezultativitātes punktiem, deviņām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -9.

Aizraujošā pirmajā periodā rezultātu ar savu 37. precīzo metienu sezonā piektajā minūtē atklāja "Maple Leafs" snaiperis Džons Tavaress. Taču jau pēc nieka trīs minūtēm rezultāts no neveiksmīgā 0:1 bija kļuvis 2:1 "Sabres" komandas labā, izceļoties Džeisonam Pominvilam un Konoram Šīrijam.

Diemžēl "Sabres" neizdevās savu vadību noturēt līdz pat perioda noslēgumam, tā pēdējā minūtē Morganam Railijam ar patālu metienu izspurdzot ripu cauri viesu vārtsarga Linusa Ulmarka kājsargiem - 2:2.

Otrajā periodā komandas vairāk koncentrējās aizsardzībai, tomēr tas neliedza trešdaļas noslēgumā "Maple Leafs" gūt divus bezatbildes vārtus, ļaujot mājiniekiem noslēdzošās 20 minūtes iesākt ar divu vārtu pārsvaru - 4:2.

Pēdējā trešdaļā "Sabres" hokejisti aktīvi centās atspēlēties (20:9 metienos pa vārtiem), tomēr viesi nespēja izmantot vairākas lieliskas vārtu gūšanas epizodes. Beigu beigās punktu mačam pielika Mičs Mārners, grūtā situācijā raidot ripu tukšos "Sabres" vārtos - 5:2.

"Sabres" divās spēlēs pēc kārtas nav izdevies uzvarēt jau kopš pērnā gada decembra vidus, ar 65 spēlēs iegūtiem 68 punktiem vienībai ieņemot 11. pozīciju NHL austrumu konferencē.

Nākamo maču Girgensona pārstāvētā komanda aizvadīs naktī uz 5. martu, savā laukumā uzņemot Edmontonas "Oilers".

     [+] [-]

, 2019-03-03 12:47, pirms 5 gadiem
Prieks par punktu, bet Buffalo pēdējā laikā švaki iet. Play-off pagaidām ārpus😬

     [+] [-]

, 2019-03-03 13:24, pirms 5 gadiem
Es bish nevaru saprast Girgensonu... Vinsh nevar vai vinam patieshaam saka nemet pa vaartiem, dod piespeeli. Statistika guuto vaartu zinaa ir vnk shausmiiga. 58 speelees 3 vaarti!!! Manupraat tikai ar aizsardziibu uzvareet nevar, vismaz ne ilgterminnaa. Nemot veeraa ka par stenlija kausu Sabres neciinaas es nesaprotu kaa var buut tik zema rezultativitaate jau tik nobriedusham uzbruceejam.
Blugeram vajadzeeja zem 10 speeleem lai guutu 3. vaartus, bet Balceram zem 20(abi debitanti).

  +3 [+] [-]

, 2019-03-03 13:32, pirms 5 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Es bish nevaru saprast Girgensonu... Vinsh nevar vai vinam patieshaam saka nemet pa vaartiem, dod piespeeli. Statistika guuto vaartu zinaa ir vnk shausmiiga. 58 speelees 3 vaarti!!! Manupraat tikai ar aizsardziibu uzvareet nevar, vismaz ne ilgterminnaa. Nemot veeraa ka par stenlija kausu Sabres neciinaas es nesaprotu kaa var buut tik zema rezultativitaate jau tik nobriedusham uzbruceejam.
Blugeram vajadzeeja zem 10 speeleem lai guutu 3. vaartus, bet Balceram zem 20(abi debitanti).
Nav jau tā ka viņš nemet, es domāju, ka viņš ir tā noskrējies, sedzot pretinieku līderus, ka precīzam metienam pietrūkst spēka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-03-03 19:22, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: prieks par Latvijas labāko hokejistu