Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugeram trīs metieni "Penguins" uzvarā, Balceram -1 sakāvē pret līgas līderi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bļugeram trīs metieni "Penguins" uzvarā, Balceram -1 sakāvē pret līgas līderi
Teodors Bļugers. Foto: NHL.com

Graujošu uzvaru Nacionālajā hokeja līgā (NHL) guvusi Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas viesos ar 5:1 sakāva Monreālas "Canadiens". Savukārt Otavas "Senators" ar Rūdolfu Balceru sastāvā ar tādu pašu rezultātu piekāpās Tampabejas "Lightning".

Latviešu uzbrucējs uz ledus šonakt pavadīja 10:33 minūtes, no kurām 1:43 - skaitliskajā mazākumā. Šajā laikā Teodors Bļugers izdarīja trīs metienus pa vārtiem, divus spēka paņēmienus, kā arī vienreiz atņēma ripu pretiniekam. Šosezon aizvadītajās 11 spēlēs Bļugers guvis trīs vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Stabilu pamatu uzvarai pingvīni ielika jau pirmajās deviņās minūtēs, kad Sidnijs Krosbijs (21. sekundē(!)), Jevgeņijs Malkins un Džeiks Gencels kopīgām pūlēm panāca 3:0 viesu labā. Otrā perioda ievadā Gencels ar saviem otrajiem vārtiem spēlē "Penguins" pārsvaru palielināja līdz četriem vārtiem - 4:0.

Minūti pēc Gencela otrajiem vārtiem rezultāta starpību izdevās samazināt vienam no "Canadiens" snaiperiem Brendenam Galageram (1:4), tomēr tie izrādījās arī pēdējie vārti mājinieku izpildījumā.

"Canadiens" nespēja izcelties pat par spīti dominancei noslēdzošajā trešdaļā (14:5 izdarītajos metienos), pēdējos vārtus gūstot "Penguins" uzbrucējam Džeredam Makkenam, kurš raidīja ripu tukšos mājinieku vārtos.

Pēc izcīnītās uzvaras "Penguins" ar 65 spēlēs iegūtiem 77 punktiem pacēlusies uz septīto vietu NHL austrumu konferencē. Nākamajā spēlē "Penguins" naktī uz 6. martu uzņems citu izslēgšanas spēļu pretendenti Floridas "Panthers".

Rūdolfs Balcers tikmēr nospēlēja 15:08 minūtes „Senators” spēlē izbraukumā pret „Lightning”. Balcers izdarīja vienu metienu pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu, kā arī ieguva negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Šajā ziņā Balceram gan tāpat daudz labāka spēle nekā partneriem Žanam Gabrielam Pažo un Breidijam Tkačukam, kuriem abiem lietderības koeficients mīnus četri.

Balcers šonakt atgriezās „Senators” sastāvā pēc divu spēļu izlaišanas. Viņa komanda piedzīvoja loģiski sakāvi pret šosezon līgā dominējošo Tampu, kas guva 11. uzvaru iepriekšējās 12 spēlēs. „Lightning” šosezon guvusi 104 punktus, kas ir par 15 vairāk nekā tuvākajai sekotājai Kalgari un divreiz vairāk nekā Otavai, kas līgā saglabā pēdējo pozīciju.

„Senators” sastāvā vienīgos vārtus guva nesen iemainīts Antonī Duklērs, kurš pirmā perioda vidū pievilka savu komandu līdz 1:2. Taču otrajā periodā „Lightning” iemeta vēl divus vārtus, bet trešā perioda sākumā Mihails Sergačevs nokārtoja 5:1. Tampas sastāvā ar diviem punktiem šajā mačā atzīmējās pieci spēlētāji, ieskaitot krievu uzbrucēju Ņikitu Kučerovu, kuram šosezon 66 spēlēs 106 punkti.

Izdarīto metienu ziņā „Senators” pat bija neliels pārsvars (37:34), taču Tampas vārtos stabili turpināja spēlēt Andrejs Vasiļevskis, atvairot 36 pretinieku metienus.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-03 08:48, pirms 5 gadiem
Kāds redzēja kādu spēli. Var pastāstīt kā mūsējie izskatījās? Paldies
Slēpts komentārs: Karalis Hokejs

  +1 [+] [-]

, 2019-03-03 09:39, pirms 5 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Kučerovs atkal uguņoja (šoreiz 1+1). Malkinam un pat Kovaļčukam arī vārti.
pat Kovalcukam,itka vins butu kautkads nespejnieks

  +3 [+] [-]

, 2019-03-03 10:20, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: pat Kovalcukam,itka vins butu kautkads nespejnieks
Nu pa lielam uz viņa 6.2m algu statistika kārtīga ateja. Nav vairs viņam iekšā. Visu nosaka viņa iedomība un zvaigžņu slimība.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-03 13:18, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Kāds redzēja kādu spēli. Var pastāstīt kā mūsējie izskatījās? Paldies
Skatījos Penguins spēli, un arī iepriekšējās haha, Blugers ir pamanāms katrā savā maiņa, un forceks ir vienkārši amazing no viņa puses, arī momenti ir, bet nu neveiksmīgi nekrīt iekšā. Pa lielam Velviens melnā darba darītājs, kas dod enerģiju savai maiņai ar savu aktivitāti. Palasot ko Pens fani doma par viņu, es nevaru atrast nevienu sliktu komentu, cilvēkiem patīk Tedijs, un viņi grib viņu redzēt sastāvā, viss Twitters sastāv no Penguins faniem kuri grib redzēt sastāvā Blugeru, bet nu ko tu iesāksi ka Trenerim viņš īpaši labi nepatīk.... 😔

  +2 [+] [-]

, 2019-03-03 13:29, pirms 5 gadiem
Tomat rakstīja: Skatījos Penguins spēli, un arī iepriekšējās haha, Blugers ir pamanāms katrā savā maiņa, un forceks ir vienkārši amazing no viņa puses, arī momenti ir, bet nu neveiksmīgi nekrīt iekšā. Pa lielam Velviens melnā darba darītājs, kas dod enerģiju savai maiņai ar savu aktivitāti. Palasot ko Pens fani doma par viņu, es nevaru atrast nevienu sliktu komentu, cilvēkiem patīk Tedijs, un viņi grib viņu redzēt sastāvā, viss Twitters sastāv no Penguins faniem kuri grib redzēt sastāvā Blugeru, bet nu ko tu iesāksi ka Trenerim viņš īpaši labi nepatīk.... 😔
Paldies! Skaidrs, ka viņš nav punktu mašīna kā te daudzi iedomājas, bet man patīk kā viņš spēlē un savus 30 punktus sezonā vāktu. Neticās, ka viņš izkaros vietu sastāvā, jo treneris tiešām īsti neuzticas viņam. Sarežģīti, bet jācer uz kādu maiņas darījumu un vēl kādiem punktiem. Gan jau citas komandas viņu arī vēro.
Balcers ir potenciālais snaiperis, bet nu nostiprināties pirmajās 3 maiņās NHL komandā, domāju viņam ir vēl par agru. Šajā sezonā gan jau vēl izspēlēsies un varbūt izdodas sevi pierādīt.
Katrā ziņā prieks par abiem!

     [+] [-]

, 2019-03-03 15:14, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Paldies! Skaidrs, ka viņš nav punktu mašīna kā te daudzi iedomājas, bet man patīk kā viņš spēlē un savus 30 punktus sezonā vāktu. Neticās, ka viņš izkaros vietu sastāvā, jo treneris tiešām īsti neuzticas viņam. Sarežģīti, bet jācer uz kādu maiņas darījumu un vēl kādiem punktiem. Gan jau citas komandas viņu arī vēro.
Balcers ir potenciālais snaiperis, bet nu nostiprināties pirmajās 3 maiņās NHL komandā, domāju viņam ir vēl par agru. Šajā sezonā gan jau vēl izspēlēsies un varbūt izdodas sevi pierādīt.
Katrā ziņā prieks par abiem!
Pilnvērtīga sezonā, viņš noteikti vāktu ap 30+ punktiem sezonā, tas ir tiesa, bet viņam kaut kāda veida ir jāmēģina dabūt mazliet lielāks spēles laiks, naz vai jāizpērk Cullens vai kā haha. Nu ir vēl viena cerība, Pens fani un vadība šobrīd ir ļoti neapmierināti ar treneru korpusu, ja viņi netiek playoff, tad ir skaidrs ka notiks treneru maiņa, un tad lūk ir iespēja Tedijam, Wilsona, vai Simmonsa vieta, bet tā, šaubos....
Tedijs ir bijis uzticīgs pens visus šos gadus, gaidīdams savu iespēju, bet ja nu tiešām viņam neuzticas laukumā, tad viņam ir jāparunā jās ar savu aģentu, jo domāju ka citi klubi jau ir uzlikusi aci uz viņa.
Balcers uz nākamajām sezonām varētu mēģināt nostiprināties 2-3 maiņa, it īpaši ka Otava atbrīvojas no saviem līderiem, taka turēsim īkšķus par mūsu puišiem